Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Бирено мезенце
- ignatov78
- ще става разбирач
Re: Бирено мезенце
Екстра си е! 

Па екстра си е ше се лее бира. 

- Бисо
- сериозен играч
Ники,пупавци били.Пупавци,ма живи,и риби.Последните живи риби каде видех,беха ваще на срещатата.Вервай,че и тия като ги гледам,пак толко ми е кеф слет толкова време....без риби 

Paparaka написа: За мен всеки риболов е състезание. Ако не с тези, с които съм за риба, то със самата риба.
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Есктра мезе, пак ще се пият бири
Инфото и снимките са супер!!

Инфото и снимките са супер!!
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
"Риба, ама цаца- цаца, ама риба"
\Както беше писал един колега...\
Браво приятели, отлично сте направили сефтето на новия билет. Наздраве

Браво приятели, отлично сте направили сефтето на новия билет. Наздраве

БЪДИ ДОБЪР ДО СМЪРТ!
- ninastefanina
- сериозен играч
Връзва си ти на Лобош,за разлика от на нас.Добре си се представил адаш,студи бирата 

I Fish, Because The Voices In My Head Tell Me To...
"Колкото повече глупости правя,толкова по-популярен ставам"
"Колкото повече глупости правя,толкова по-популярен ставам"
- Николай Неделков
- учете се от него
ninastefanina написа:Връзва си ти на Лобош,за разлика от на нас.Добре си се представил адаш,студи бирата
Кака , не си дочела

Тоя път не ми върза на Лобош и минах 120км в търсене на някаква риба

http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
- Бисо
- сериозен играч
nikejo написа:ninastefanina написа:Връзва си ти ,за разлика от на нас.Добре си се представил адаш,:drinkers:
Кака , ...........![]()
Тоя път не ми върза

Paparaka написа: За мен всеки риболов е състезание. Ако не с тези, с които съм за риба, то със самата риба.
- Николай Неделков
- учете се от него
Ааааааааааа , Биска без провокации , че жената може да прочете и да ме бие
Иначе мислим тия дни да търсим уклеите-мутанти по "Понтон де Сити" и ако има мераклии да свиркат

Иначе мислим тия дни да търсим уклеите-мутанти по "Понтон де Сити" и ако има мераклии да свиркат

http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Използвам темата на Николайчо, за да не пускам нова такава, щото смисъла е същия...Днес с един приятел, Кольо Найденов (на снимка от яз.Жребчево)

решихме да използваме хубавото време и да провериме едно водоемче до гр.Карлово. Есента нивото на водата му беше много ниско

и със синовете ми

с директен и спининг, на торен червей, ловяхме дребни каракудки и слънчевки, които повече ставаха за стръв за щука

Язовирчето се беше понапълнило с вода и предлагаше добра възможност да си "начешем крастата"!
[youtube]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/JcWwUe5Me5s&hl ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/JcWwUe5Me5s&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/youtube]
Застанахме на стената, защото беше по-дълбочко-около 3м,

разпънахме директните, за стръв имахме бял и торен и захранахме с топки омесен хляб с есенция на ягода. Водата беше много студена. Около час нямахме кълване послеееее......по едно време последва "мощен "удар"
и с много усилия успях да извлека на брега ето този ТРОФЕЙ
После, въпреки, че Колегата се бъзикаше с улова ми, и той се "разписа" със същия рекорд
После още, и още, ...все един калибър. На една от рибките забелязах издутина на корема...ето какво се оказа, че има там

Паразит!! УЖАС!!!
По-късно при чистенето на рибите не намерих други паразити.
Накрая си събрахме багажа и рибата

и - ГАЗ към къщи! А пък там жена ми ги...е, сещате се какво ги направи..

БИРЕНО МЕЗЕНЦЕ! А сега, наздраве на всички!
решихме да използваме хубавото време и да провериме едно водоемче до гр.Карлово. Есента нивото на водата му беше много ниско
и със синовете ми
с директен и спининг, на торен червей, ловяхме дребни каракудки и слънчевки, които повече ставаха за стръв за щука
Язовирчето се беше понапълнило с вода и предлагаше добра възможност да си "начешем крастата"!
[youtube]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/JcWwUe5Me5s&hl ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/JcWwUe5Me5s&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/youtube]
Застанахме на стената, защото беше по-дълбочко-около 3м,
разпънахме директните, за стръв имахме бял и торен и захранахме с топки омесен хляб с есенция на ягода. Водата беше много студена. Около час нямахме кълване послеееее......по едно време последва "мощен "удар"

После, въпреки, че Колегата се бъзикаше с улова ми, и той се "разписа" със същия рекорд

После още, и още, ...все един калибър. На една от рибките забелязах издутина на корема...ето какво се оказа, че има там

Накрая си събрахме багажа и рибата
и - ГАЗ към къщи! А пък там жена ми ги...е, сещате се какво ги направи..
БИРЕНО МЕЗЕНЦЕ! А сега, наздраве на всички!
Последно промяна от Herodot на Сря Фев 24, 2010 10:55 pm, променено общо 2 пъти.
По хубаво от това здраве му кажи !
п.п. ако аз бях намерил паразита нямаше да взимам рибата 

''Голямата риба е прекалено ценна, за да бъде улавяна само по един път!''
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
- Батко Емо
- разбира нещата
Браво градски!Абе Лобош си е Лобош!!! 

- Николай Неделков
- учете се от него