Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

къде за хищник около Габрово?
Модератор: Paublo_Eskobar
къде за хищник около Габрово?
Уважаеми колеги,осткоро живея в Габрово и бих искал да знам къде в региона мога да ида за хищник-костур или щука/за предпочитане/?
Благодаря предварително! И, разбира се,особеностите за хищника в региона-стръв и т.н. Пожелавам наслука на всички!!!
ГАБРОВЕЦА
Благодаря предварително! И, разбира се,особеностите за хищника в региона-стръв и т.н. Пожелавам наслука на всички!!!
ГАБРОВЕЦА
ЕДИНСТВЕНАТА РАЗЛИКА М/У ЧОВЕКА И ЖИВОТНОТО Е АЛКОХОЛЪТ!
- stefanotis
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Re: къде за хищник около Габрово?
Можеш да се разходиш до яз. Синкевица, кв. Славовица мисля май. Успех 
http://www.panoramio.com/photo/26163508
http://static.panoramio.com/photos/orig ... 163476.jpg

http://www.panoramio.com/photo/26163508
http://static.panoramio.com/photos/orig ... 163476.jpg
Големите Рибари сме известни с достойнството си, а достойнството изключва хвалбата.
Благодаря колега,пробвах го вече,слаба работа.....само уклей през миналия уикенд,нито помен от костур или щука,а местните казват че имало принципно,но била "тегава" работа,слаба работа демек.... Благодаря за инфото все пак! НАСЛУКА И НА ТЕБ!
РР. Много тиня и водорасли има,не го почистват и лятото се изпразвал почти,пълно със "слънчаци" като е топло,имало и едра каракуда и червеноперка,но.....не съм се убедил лично!
РР. Много тиня и водорасли има,не го почистват и лятото се изпразвал почти,пълно със "слънчаци" като е топло,имало и едра каракуда и червеноперка,но.....не съм се убедил лично!
Здравей градски.На язовир Синкевица има щука, костур и кефал обаче малко. Язовир Янтра има костур и кефал. Язовир Рачевци костур, щука. Пача бара костур и кефал. Питейния има смъдоци. Градево костури и кефали. Стамболийски- всичко. Намери си някой да те води. Забравих Здравковец- щука.
Наслука и ако има нещо неясно питай.
Наслука и ако има нещо неясно питай.
Здравковец не е ли замръзнал?Освен щука май друго няма там!
-
- кандидат преподавател
Тъй като си има тема за Габрово ето ТУК,
ама пък приемам че тук ще пишете само за хишник
Моля да не обърквате нещата,пишете тук само за хишник
При първия опит да се омешат темите тази ще я заключа
ама пък приемам че тук ще пишете само за хишник

При първия опит да се омешат темите тази ще я заключа

Благодаря много за инфото! Да,ще трябва да намеря някой да ме води или поне да ми каже за местата по споменатите водоеми! Още веднъж благодаря!
Наслука и на теб!
Наслука и на теб!
Здр колега! Виждам че си местен-дай идея по това време къде да убия времето?? Че вкъщи да седиш само....не си е работа!!messiah написа:Здравковец не е ли замръзнал?Освен щука май друго няма там!

На Рачевци есента даваше щука , а и е най -близко до Габрово. Мисля обаче че още и е рано на щуката засега! Задоволи се с Янтра!!! 

Вчера следобяда отидох до Рачевци,но имаше голяма табела-САМО ЗА ЧЛЕНОВЕ НА ЛРД "ЧАРДАФОН" и не посмях да се пробвам,но поне научих къде се намира гьола. Поразходих се покрай брега-видях костурчета около педя може би,та въпроса ми към теб е: къде в Габрово мога да си подновя билета? /питах приятелката ми-не знае естествено..../ След това отидох на Синкевица/мисля така му казвате на гьола/ ,ама тегава работа-вятър и за 2ч-10-ина уклея на бял.....абе колкото да изцапаме тигана снощиmessiah написа:На Рачевци есента даваше щука , а и е най -близко до Габрово. Мисля обаче че още и е рано на щуката засега! Задоволи се с Янтра!!!

А утре съм замислил да ходя на стената на Стамболийски!
Последно промяна от ГАБРОВЕЦА на Чет Мар 11, 2010 12:36 pm, променено общо 1 път.
-
- кандидат преподавател
Я не обръщайте темата на чат,питайте се за неща извън темата на лични ,Моля 

ОК,прав си-сори!slivnalia написа:Я не обръщайте темата на чат,питайте се за неща извън темата на лични ,Моля
Здравей колега. Сетих се за други варианти. Може да отидеш на бента на Душево за кефал. Заставаш на моста и ловиш покрай основите на моста, които са затлачени с клони и боклуци. Там се крие кефала. Може да ловиш на мурмишка - медна продълговата и голяма около 1см с едно бяло червейче на куката. Другия много удачен вариант е на мънисто с пинки и бял. Преди селото в дясно има още един бент. Преди този бент е разклона за Сенник и на моста до разклона има вирове. В Габрово по янтра също може да се хване кефал ама нестава за ядене. Под моста до хумора има вир. Под лъвовия мост също има добър вир. Има вирове и от Опсото надолу, обаче там не съм ходил. Лятото ходя по Янтра на спининг да си пробвам новите примамки, а уловената риба я пускам в един язовир. Има много добър вир до Дряновския манастир викат му Синия вир. Лятото ходят да се къпят много хора и почти всяка година има удавени. Иначе в почти всеки яз. си има кефал обаче е трудно да го откриеш. Пък и си мени менюто по няколко пъти на ден. Сега зимата кефалите се крият в големите вирове и там е по-лесно да хванеш нещо. Друг вариант е щуката. В момента си хвърля хайвера и лесно може да бъде уловена на спининг с блесна ама не ти го препоръчвам. Не е етично и спортменско докато се размножават зъбатките да ги притесняваме. Ако имаш джип върви на питейния язовир. Чух, че хванали няколко сулки и кефали на рибка.
Наслука.
Наслука.
Ако ти се врътка ей такива кефалчета излизат от Янтра в Гброво.

Ама връщай да има и за утре.

Ама връщай да има и за утре.

...хаосът се намира в най-голямо изобилие там, където някой се стреми да въведе ред.
И хаосът винаги надмогва реда, защото е по-добър организатор.
И хаосът винаги надмогва реда, защото е по-добър организатор.