Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

инфо за Бодрово
Модератор: sapuna
инфо за Бодрово
колеги и колежки,някой скоро да е ходил до бодрово и да има прясна информация каква е работата там.Говорим за сега де.Предварително ви благодаря 

- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Re: инфо за Бодрово
Колега,малко е раничко за инфо от Бодрово.Макар да съм сигорен че и сега ще даде риба,но никой не му се рискува да пробва.Най раното ми отиване там е на 13март 5 шарана 2-4-1.50-3-2кила.И нищо друго не одари,излезнаха на торен червей, на плиткото.
p.p Плувка
p.p Плувка
Последно промяна от chestarfield на Пет Фев 26, 2010 3:07 pm, променено общо 1 път.
- Spatia
- вече хвърля и на тежко
Колега на какво ги хвана?
дъно или плувка?
дъно или плувка?
chestarfield написа:Колега,малко е раничко за инфо от Бодрово.Макар да съм сигорен че и сега ще даде риба,но никой не му се рискува да пробва.Най раното ми отиване там е на 13март 5 шарана 2-4-1.50-3-2кила.И нищо друго не одари,излезнаха на торен червей, на плиткото.
Наслука!
абе и аз си мисля,че е рано ама нали се изучихме вече да ловим шарани през януари и февруари.
може да пробвам...мерси за инфото
може да пробвам...мерси за инфото
- Spatia
- вече хвърля и на тежко
Какво стана в това хубаво слънчево време някой ходи ли на Бодрово? Дайте информация?
Наслука!
Баааааа маааму, аз ли требе от София чак да давам инфо
Ловят се те такива редки мушмурочета;

Тоя беше най-големия. Некой от местните твърдят , че шараните в живарниците им били по кило и половина - две, ама след изкарването на живарниците се виде че са от тоя калибър. Т.е. около 250-300 грамови. Даже и собственика признава, че рибите са само такива. Явно ги е зарибил скоро, щото и червенка имат...
А, и ако гледате по "Хоби''-то "великото" риболовно предаване "На риболов в България" да се не подлъжете да хукнете към Бодрово. На тоя некадърник му домъкнаха отнейде едно шаранче и го закачваха по всички въдици, та да може да го извади пред камерата. А за "ръновете" му дърпат кордата с ръка. Аман от платени филми...

Ловят се те такива редки мушмурочета;

Тоя беше най-големия. Некой от местните твърдят , че шараните в живарниците им били по кило и половина - две, ама след изкарването на живарниците се виде че са от тоя калибър. Т.е. около 250-300 грамови. Даже и собственика признава, че рибите са само такива. Явно ги е зарибил скоро, щото и червенка имат...
А, и ако гледате по "Хоби''-то "великото" риболовно предаване "На риболов в България" да се не подлъжете да хукнете към Бодрово. На тоя некадърник му домъкнаха отнейде едно шаранче и го закачваха по всички въдици, та да може да го извади пред камерата. А за "ръновете" му дърпат кордата с ръка. Аман от платени филми...
само русалки НЕ ловя и то защото не им знам мезето
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!
http://standartparket.com/
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!
http://standartparket.com/
- Кузмич
- dreamer
Прецакаха хубавия язовир.
Чакайте латото да почнат с джета.
Чакайте латото да почнат с джета.
Мойсей: "Законът е всичко!"
Христос: "Любовта е всичко!"
Маркс: "Парите са всичко!"
Фройд: "Сексът е всичко!"
Айнщайн: "Всичко е относително..."
Аз по принцип съм музикален помияр...
Кърца ,това с шаранчето за закачване ме изкефи. Това предаване явно си е жива излагация 

- SUPER MARIO
- ще става разбирач
Това си е заслужавало да се види.Кърцата написа: А, и ако гледате по "Хоби''-то "великото" риболовно предаване "На риболов в България" да се не подлъжете да хукнете към Бодрово. На тоя некадърник му домъкнаха отнейде едно шаранче и го закачваха по всички въдици, та да може да го извади пред камерата. А за "ръновете" му дърпат кордата с ръка. Аман от платени филми...

Бързай бавно.
- Кузмич
- dreamer
Вчера на водоема (30.05.10.).
Сутринта рибата играеше на повърхността.
Почнах да разпъвам циганията към 7,30 в осем бях почнал да ловя, ама кв'о - нищо до 9,00.
Слкед 9 h почнаха да се обаждат средни каракуди.
Много редки, в същото време имаше и турнир, при състезателите същата работа.

Кто цяло хванах 5 каракуди и много сейковци.

Колегата до мен имаше едно късане.
Около 14 h събрах и казах на момчетата до мен, че съм захранил 2 петна на 11 и на 9 метра.
Единия пич веднага се настани на моето място.
След 15 минути последва кълване и рън, борба над половин час (беше с 0.14 без повод).
[youtube]<object width="960" height="745"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/_XlinwIZ6u4&hl ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/_XlinwIZ6u4&hl=en_US&fs=1&hd=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="960" height="745"></embed></object>[/youtube]
Като тръгвахме с Калин видях от колата, че го кепнаха.
http://vbox7.com/play:70dbade9
Беше много странен риболов, такова тотално не искане на рибата не е било на този язовир за мен.
Храних с това

плюс стрелба на бели и кастери.
Стръв: бял, торен и 4 вида царевица.
Мрън мрън.
Сутринта рибата играеше на повърхността.
Почнах да разпъвам циганията към 7,30 в осем бях почнал да ловя, ама кв'о - нищо до 9,00.
Слкед 9 h почнаха да се обаждат средни каракуди.
Много редки, в същото време имаше и турнир, при състезателите същата работа.

Кто цяло хванах 5 каракуди и много сейковци.

Колегата до мен имаше едно късане.
Около 14 h събрах и казах на момчетата до мен, че съм захранил 2 петна на 11 и на 9 метра.
Единия пич веднага се настани на моето място.
След 15 минути последва кълване и рън, борба над половин час (беше с 0.14 без повод).
[youtube]<object width="960" height="745"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/_XlinwIZ6u4&hl ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/_XlinwIZ6u4&hl=en_US&fs=1&hd=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="960" height="745"></embed></object>[/youtube]
Като тръгвахме с Калин видях от колата, че го кепнаха.
http://vbox7.com/play:70dbade9
Беше много странен риболов, такова тотално не искане на рибата не е било на този язовир за мен.
Храних с това

плюс стрелба на бели и кастери.
Стръв: бял, торен и 4 вида царевица.
Мрън мрън.
бате не там е местото и не това е захранката за този водоем
- Кузмич
- dreamer
Бате имаше състезание на местата и се наложи да ловя там.kef4e написа:бате не там е местото и не това е захранката за този водоем
На този язовир ходя повече от десет години и никога не съм бил там без пилешка карантия (съдейки по мнението ти снаеш за какво говоря).
Този път реших да пробвам с MVDE.
М/у другото и там имам доста хванати риби.
- Spatia
- вече хвърля и на тежко
Някой да има прясна информация какво става на Бодрово?
Какви са условията и дали се хваща нещо?
Какви са условията и дали се хваща нещо?
Наслука!
- Vid
- кандидат преподавател
Заглавие: Re: Язовири около ХасковоПубликувано на: Пон Май 21, 2012 7:55 pm
Chromeo
риболовец
Колеги, вчера бях на Бодрово и резултата е: шаран(2.0кг. и 4.200кг.) ; амур(3кг. и 2кг.) ; каракуда( 6 броя около 400 гр.). Не беше активна рибата много, особено по-едрите риби бяха заспали! Щом удариха 2-а от 500-те амура в язовира, вместо многобройните шарани та дори и малки, явно още не е хвърлил хайвер // А другото, което не ми харесва е че миналата година една мрежа не съм видял в язовира, но сега 5 пъти съм бил от началото на годината и 5-те пъти киснат мрежи !!!//
Chromeo
риболовец
Колеги, вчера бях на Бодрово и резултата е: шаран(2.0кг. и 4.200кг.) ; амур(3кг. и 2кг.) ; каракуда( 6 броя около 400 гр.). Не беше активна рибата много, особено по-едрите риби бяха заспали! Щом удариха 2-а от 500-те амура в язовира, вместо многобройните шарани та дори и малки, явно още не е хвърлил хайвер // А другото, което не ми харесва е че миналата година една мрежа не съм видял в язовира, но сега 5 пъти съм бил от началото на годината и 5-те пъти киснат мрежи !!!//
Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека