Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?
Модератор: sapuna
- vladimir1974
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Re: Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?
Колега таз година не съм ходил до Г.Киселово,но миналата година по това време уклей и към 40таранки хванах там.Тези дни мисля да пообиколя и ще пиша тук.Камчия е огромна,търси затворен водоем,където не е преливало...цонево го изпускат и е безмислено там.Някой малко ако знаеш...или канали
kasmet
-
- вече хвърля и на тежко
те това ме интересува защото досега не съм ходил толкова раноvladimir1974 написа:... по това време уклей и към 40таранки хванах там...
Здравейте колеги, някой ходил ли е тая година към Засмяново ? Ако може инфо за риболова и достъпа до язовира.
На слука !
На слука !
Ами някой да е ходил ногоре по реката ? От приливника на Цонево към селата покрай Горен и Долен Чифлик , Гроздьово , там дали е пак така ?
И аз имам подобно питане като колегата KOllety. А как е реката над Цонево? Не съм чул да изпускат яз. Камчия и се наядвам да е щогоде нормална Лудата, но знае ли човек? Още ли изпускат яз. Тича? Как е по Голямата Камчия?
Аматьорски Спининг Клуб "С Брат ми"
знам че Л.Каравеловския, Николаевка са преляли а и сигурно и Засмяново е прелял ... не съм мн сигурен ;] смятах да ходя ама се на работа... ако някои знае нещо повече да кажи 

Който го умее, го умее..!
-
- вече хвърля и на тежко
тази година-не,но ноември месец бях там никой не миназа такса(това на големия),а за по-малкия/те за информация:05118/2220;0878/923441vacheto написа:Здравейте колеги, някой ходил ли е тая година към Засмяново ? Ако може инфо за риболова и достъпа до язовира.
На слука !

-
- новобранец
Здравейте нов съм във форума и да споделя. Току що се прибирам от маршрута Калиманци Николаевка Левски някой тука сподели и за водоем до Ветрино и там ходих после Ген. Колево и само на Сечище (Далака) успях да хвърля въдиците 1 час нямах удар и се прибрах ,че бях с децата.
2009 лятото ходих на Засмяново... вадеше се много сулка 3-4-5 кила ако не и повече, едра таранка и шарани...
Язовира е държавен до колкото знам ама лятото едни циганета сабираха по 5 кинта на пръчка и даваха някакви билети... и накрая тея го изядоха щот бая пари направиха и ги отупаха яко циганетата...
Язовира е държавен до колкото знам ама лятото едни циганета сабираха по 5 кинта на пръчка и даваха някакви билети... и накрая тея го изядоха щот бая пари направиха и ги отупаха яко циганетата...
Който го умее, го умее..!
на 27 събота, изматец нормално студена е водата още да се постопли пак ще се пробва .
В чакането му е майката!!!
тръгна рибата яз звънец 6кг сулкаtomata82 написа:на 27 събота, изматец нормално студена е водата още да се постопли пак ще се пробва .
На тоя гьол не му ли таковаха такованката наскоро?ТОМИ написа:тръгна рибата яз звънец 6кг сулка

Последно промяна от Златев на Пон Мар 01, 2010 2:51 pm, променено общо 1 път.
Аматьорски Спининг Клуб "С Брат ми"
-
- новобранец
Колеги някой имали информация за яз.Венелин.Благодаря предварително
Звънец не го ли източиха 2007-ма ?ТОМИ написа: тръгна рибата яз звънец 6кг сулка
- vladofommi
- вече хвърля и на тежко
За сефте чувам за яз.звънецrap66 написа:Звънец не го ли източиха 2007-ма ?ТОМИ написа: тръгна рибата яз звънец 6кг сулка

единственото хубаво нещо на риболова във варненска област е темата във форума