Оборудване за риболов с директен телескоп

Модератори: Paublo_Eskobar, emo vasilev

benhur1975
новобранец
новобранец

Мнение от benhur1975 »

Приятелю,директен телескоп/разбира се карбонов/само на ръка,защото с тия стойки минаваш в графа "на тежко".Името му е директен бъди директен и ти. Успех. Sensas.
Аватар
Aglia
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Aglia »

daiwa
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от daiwa »

Евала.........сега е времето да помислиш за това
Изображение

За риболов от маса и жена ставам.
Аватар
Aglia
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Aglia »

Мислил сьм,но не сьм решил още :cry: Моя директен е за по-малки рибоци(фин е),но може по-натам и някой врьх с тьнко ластиче да имам като резерва.Засега ще го ползвам с жилото пьк ще видим...
daiwa
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от daiwa »

Ти си с Уинер аз съм с Адвeнчър и двата са на 8м. Разликата е ,че твоят е направен от карбон ТС4 а моя ТС3,което ще рече,че твоят е много по-здрав и по-строен а мойта е по-мека.Колегата Иван извади амур 3.230 със същия Уинер и ластик 1.2 на Слаковци(от тогава винаги си нося фотото що'т никой не ми вярва)Недей да разправяш,че ти е слаба "тоягата"-това е Мерцедеса на осмиците -поне за сега.
Изображение

Аватар
Aglia
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Aglia »

Ся,едва ли е Мерцедеца на осмиците защото има много по скьпи 8-мици(а сигурно и още по-качественни),но е добьр за тея пари,не казвам обратното :D По-фин е сравнение с други осмици и това си е така 8) А я ти раздуи повечко за тоя амур 3.230 :shock: че ми стана интересно(сьбирам всякакво инфо относно това ако ми се закачи по-голяма риба как да действам)ако не те мьрзи :wink:
п.п.ако и аз видя как някой вади или аз извадя подобна риба няма да казвам че е слаб осмака 8)
daiwa
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от daiwa »

Има само един "осмак",който е по-добър и той е на една японска фирма-ще ти кажа само,че тежи 160гр. :shock: :shock: :shock: ,но с парите за него можеш да си купиш GOLF единичка и то добър :lol: :lol: .А колкото до "рибоците"-никога не дърпай(изчаквай я)и не дръж пръта прво нагоре-тя сама си идва.
Изображение

MapuaH
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от MapuaH »

Колегата ДАЙВА е прав, че твоята 8-ца е Мерцедеса на 8-ците за момента. Можеш да му се довериш. Иска само пазене и няма да имаш никакви проблеми.
daiwa написа:Има само един "осмак",който е по-добър и той е на една японска фирма-ще ти кажа само,че тежи 160гр. :shock: :shock: :shock: ,но с парите за него можеш да си купиш GOLF единичка и то добър :lol: :lol: .А колкото до "рибоците"-никога не дърпай(изчаквай я)и не дръж пръта прво нагоре-тя сама си идва.
Хахахах, Голф :) Добре казано. Ако трябва хубава щека да си купи човек, тя струва колкото Ауди В4 1,9 TDI :)

А за големи рибоци, че може да вади може. Виждал съм с очите си как един колега извади 3,700 кг. шаран (див) на Лобош. Вярно човека беше във водата до кръста, но го извади. 35 мин. борба, но успя !!! Така, че не се притеснявай , 8-цата ти е много, много здрава. Както вече казах иска пазене и много точно боравене с нея, за да не се случва, както при мен. Виж това :

http://forum.fishing-mania.com/viewtopic.php?t=7521

Имай предвид, че твоята е направена от много по-здрав карбон от моята ! Много по-здрава е от моята, но я пази мноооого !!!
Аватар
Aglia
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Aglia »

Не е много по темата за оборудването,ама нали все пак говорим за директни :wink: та в тая врьзка и аз да се похваля за WINNERA :arrow: сефтосан е и е здрав :wink: (не че имаше и риба която да го изпробва ама можеше и аз да го изпробвам някак :D ,то има време де :twisted: ).Сефтето е 10кг платика :arrow: Изображение
Аватар
Николай Ангелов
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от Николай Ангелов »

Браво,браво :D Е така да ти е секи излет :D
Аватар
Aglia
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Aglia »

Мерси,подобно и на теб :D
Аватар
Aglia
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Aglia »

Ролер стойка :arrow:

Изображение
Аватар
pet55
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от pet55 »

колега Aglia беше попитал какво е това сонда за измерване на дълбочитана - това е една тежест от около 8 - 10 грама която много хитро и лесно се закача на куката и много точно определяш дълбочината пред теб , при това струва някакви дребни пари 4 - 5 лв.
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !!
Аватар
Aglia
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Aglia »

pet55 написа:колега Aglia беше попитал какво е това сонда за измерване на дълбочитана - това е една тежест от около 8 - 10 грама която много хитро и лесно се закача на куката и много точно определяш дълбочината пред теб , при това струва някакви дребни пари 4 - 5 лв.
Вярно бях питал точно как се ползва ама беше преди 2 месеца :D Та купих си сондичка и сам се сетих как се ползва 8) (не че е трудно).Мерси все пак за отговора :D
shagrath
новобранец
новобранец

относно риболова с плескарка мога да ви кажа 4е //

Мнение от shagrath »

относно риболова с плескарка мога да ви кажа 4е //може да го практикувате и без да потрошите 2оо лв за магнитни кутии и сонди...Аз карам с карбонова 6 метрова от положин година и с цената на малко средства се оборудвах сравнително добре.Сега като ходя за риба си купувам само 4ервеи4енца и пакет захранка///
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов с щека, уип и директен”