Оборудване за риболов с директен телескоп
Модератори: Paublo_Eskobar, emo vasilev
-
- новобранец
-
- научил се да хвърля
Ти си с Уинер аз съм с Адвeнчър и двата са на 8м. Разликата е ,че твоят е направен от карбон ТС4 а моя ТС3,което ще рече,че твоят е много по-здрав и по-строен а мойта е по-мека.Колегата Иван извади амур 3.230 със същия Уинер и ластик 1.2 на Слаковци(от тогава винаги си нося фотото що'т никой не ми вярва)Недей да разправяш,че ти е слаба "тоягата"-това е Мерцедеса на осмиците -поне за сега.
За риболов от маса и жена ставам.
- Aglia
- вече хвърля и на тежко
Ся,едва ли е Мерцедеца на осмиците защото има много по скьпи 8-мици(а сигурно и още по-качественни),но е добьр за тея пари,не казвам обратното
По-фин е сравнение с други осмици и това си е така
А я ти раздуи повечко за тоя амур 3.230
че ми стана интересно(сьбирам всякакво инфо относно това ако ми се закачи по-голяма риба как да действам)ако не те мьрзи
п.п.ако и аз видя как някой вади или аз извадя подобна риба няма да казвам че е слаб осмака

п.п.ако и аз видя как някой вади или аз извадя подобна риба няма да казвам че е слаб осмака

Колегата ДАЙВА е прав, че твоята 8-ца е Мерцедеса на 8-ците за момента. Можеш да му се довериш. Иска само пазене и няма да имаш никакви проблеми.
Добре казано. Ако трябва хубава щека да си купи човек, тя струва колкото Ауди В4 1,9 TDI 
А за големи рибоци, че може да вади може. Виждал съм с очите си как един колега извади 3,700 кг. шаран (див) на Лобош. Вярно човека беше във водата до кръста, но го извади. 35 мин. борба, но успя !!! Така, че не се притеснявай , 8-цата ти е много, много здрава. Както вече казах иска пазене и много точно боравене с нея, за да не се случва, както при мен. Виж това :
http://forum.fishing-mania.com/viewtopic.php?t=7521
Имай предвид, че твоята е направена от много по-здрав карбон от моята ! Много по-здрава е от моята, но я пази мноооого !!!
Хахахах, Голфdaiwa написа:Има само един "осмак",който е по-добър и той е на една японска фирма-ще ти кажа само,че тежи 160гр.![]()
![]()
,но с парите за него можеш да си купиш GOLF единичка и то добър
![]()
.А колкото до "рибоците"-никога не дърпай(изчаквай я)и не дръж пръта прво нагоре-тя сама си идва.

А за големи рибоци, че може да вади може. Виждал съм с очите си как един колега извади 3,700 кг. шаран (див) на Лобош. Вярно човека беше във водата до кръста, но го извади. 35 мин. борба, но успя !!! Така, че не се притеснявай , 8-цата ти е много, много здрава. Както вече казах иска пазене и много точно боравене с нея, за да не се случва, както при мен. Виж това :
http://forum.fishing-mania.com/viewtopic.php?t=7521
Имай предвид, че твоята е направена от много по-здрав карбон от моята ! Много по-здрава е от моята, но я пази мноооого !!!
- Николай Ангелов
- разбира нещата
- Обратна връзка:
- Aglia
- вече хвърля и на тежко
Вярно бях питал точно как се ползва ама беше преди 2 месецаpet55 написа:колега Aglia беше попитал какво е това сонда за измерване на дълбочитана - това е една тежест от около 8 - 10 грама която много хитро и лесно се закача на куката и много точно определяш дълбочината пред теб , при това струва някакви дребни пари 4 - 5 лв.

относно риболова с плескарка мога да ви кажа 4е //
относно риболова с плескарка мога да ви кажа 4е //може да го практикувате и без да потрошите 2оо лв за магнитни кутии и сонди...Аз карам с карбонова 6 метрова от положин година и с цената на малко средства се оборудвах сравнително добре.Сега като ходя за риба си купувам само 4ервеи4енца и пакет захранка///