5.метров

Модератори: Paublo_Eskobar, emo vasilev

Аватар
iliq kostov
научил се да хвърля
научил се да хвърля

5.метров

Мнение от iliq kostov »

абе хора я кажете не6то по така за риболожа с директен 5 метров.
benhur1975
новобранец
новобранец

Мнение от benhur1975 »

За риболова с 5 метров мога да ти кажа много,но ще ти кажа само едно - размера има значение.По-добре да пробваш с 7 или 8м/разбира се карбон/защото са без брой случаите ,когато не ти достига 1 метър за да достигнеш до заветния улов,защото просто рибата"дава"по-навътре.
shagrath
новобранец
новобранец

Мнение от shagrath »

...Ми колега риболова с петица е много гъвкав и приятен...такъмите са супер финяшки и лекички и дори дете може да лови цял ден с карбонова петица.Имам петица,имам и седмица и си признавам,че с петицата ми е по-кеф да ловя...:)
Аватар
chirusa_bg
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от chirusa_bg »

Хаха и аз съм винаги така мъкна 6ца и 8ца и все се надявам рибоците да са близо въпреки , че 8цата ми е по-лека от 6цата
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
Аватар
bkd
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от bkd »

Пичове,с по голямия телескоп имаш и по голямия шанс да извадиш риба с размери немислими ако ловиш с по -къс прът!!!Говорим за телескопи без ластик!!!Разликата в дължината е амортесьоро в линията :wink: :wink: :wink:
koki

Мнение от koki »

bkd написа:Пичове,с по голямия телескоп имаш и по голямия шанс да извадиш риба с размери немислими ако ловиш с по -къс прът!!!Говорим за телескопи без ластик!!!Разликата в дължината е амортесьоро в линията :wink: :wink: :wink:
Сигласен напълно но ако телескопа е с жило/то също играе ролята на ластик :shock:
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов с щека, уип и директен”