Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Накъде около Плевен?
Модератор: sapuna
- kluna_
- научил се да хвърля
Re: Накъде около Плевен?
Абе хора да не би да са замръзнали всички гьолове около Плевен, че мълчите така. Никой ли нищо не лови?
Последно промяна от kluna_ на Пет Яну 15, 2010 9:22 pm, променено общо 1 път.
- sandy
- ще става разбирач
Ех, не пишем, не че не ходим, а не ловим нищо!kluna_ написа:Абе хора да не би да са замръзнали всички гьолове около Плевен, че мълчите така. Никой ли нищо не лови?
Аз мога да ви кажа, че по Вита се лови доста Скобар и Клен...........

Мой познати ходят редовно по Вита - циментовия и нищо не ловят ( по някое и друго попче или бързица ).
Говорим си само и единствено на стръв!
Къде ги ловиш тези скобари и кленове........... може и на лични.
Благодаря!
Ъ-ъ-ъ кой каза, че кълве?
Утре мисля да отида,някои да подаде инфо за р.Вит ,Искъра или за Дъбника????
Сподели колега къде ходи и какво направи.
[quote="zoom_l"]Утре мисля да отида,някои да подаде инфо за р.Вит ,Искъра или за Дъбника??? колега иди на Дъбника на кулите на рибка (попадия) трябва да варви костур около 200/300 гр на дълбокона слука 

-
- научил се да хвърля
На слука колеги!Дайте инфо за Дъбника -има ли лед към устието/от кулите към устието -по средата/.Ще съм благодарен за инфото!
- kluna_
- научил се да хвърля
Вчера бях на Г.Дъбник към пътя колкото и невероятно да звучи леда е още там и е около 10 см. Имаше един с жигула върху леда....... от към канала малко се е поразтопило но там е адска кал. Почнали са да пълнят с вода язовира и се надявам скоро леда да изчезне ама май няма да стане за риболов в близката седмица...
-
- научил се да хвърля
Благодаря, колега и наслука!
все още има лед на дъбник 

-
- новобранец
- Обратна връзка:
Днес направих една малка обиколка с цел проучване.
На Горни Дъбник каналът е пуснат.
Има малка част размразено. Една ивица 60 метра. Всичко останало е в лед.
Малкият язовир в парк "Кайлъка" е размразен на половина. Пуснат е горният преливник.
Водата тече доста мътна, на боза. Съответно целият язовир е мътен.
Вита е висока и много мътна.
Ще чакаме още!
На Горни Дъбник каналът е пуснат.
Има малка част размразено. Една ивица 60 метра. Всичко останало е в лед.
Малкият язовир в парк "Кайлъка" е размразен на половина. Пуснат е горният преливник.
Водата тече доста мътна, на боза. Съответно целият язовир е мътен.
Вита е висока и много мътна.
Ще чакаме още!
- sandy
- ще става разбирач
Язовир Горни Дъбник вече става за риболов. Това е информация от неделята, когато бях там!
Инсталирах се на малката дига ( в по-горния край ) към 07.15 часа. Рибата взимаше доста добре, като даваше и без захранка, а иначе ползвах захранка Jaxon бабушка примесена с пресята пръст!
В началото лових на пинки, а после почнах на вардевас. Кълването намаля към обяд. На пинки и кокален почти не искаше, но това за сметка на вардевеса на който си вземаше настървено. Та хвана се доста риба, 4 бр. дребни платики, няколко уклея и кустурчета и много бабушка ( всякакъв калибър ). И сега лошата част: бабушката е пълна с тения ( това го знаем и от преди ), но вече тенията се е пренесла и по платичките и 4-те имаха в тях!
Та това е от мен.
Инсталирах се на малката дига ( в по-горния край ) към 07.15 часа. Рибата взимаше доста добре, като даваше и без захранка, а иначе ползвах захранка Jaxon бабушка примесена с пресята пръст!
В началото лових на пинки, а после почнах на вардевас. Кълването намаля към обяд. На пинки и кокален почти не искаше, но това за сметка на вардевеса на който си вземаше настървено. Та хвана се доста риба, 4 бр. дребни платики, няколко уклея и кустурчета и много бабушка ( всякакъв калибър ). И сега лошата част: бабушката е пълна с тения ( това го знаем и от преди ), но вече тенията се е пренесла и по платичките и 4-те имаха в тях!

Та това е от мен.
-
- научил се да хвърля
Горни Дъбник е размръзнал ? И няма никакъв лед? Или само на посоченото място колега?
- sandy
- ще става разбирач
Почти вече се е размръзнал, разбирай по-голямата част от него! Вчера дори и моторна лодка видяхме да си се движи.rosen.cekov написа:Горни Дъбник е размръзнал ? И няма никакъв лед? Или само на посоченото място колега?
-
- фен клуб-скобар
Дъбника направо си става за риболов и то много добър в събота за 4часа 166 баби но ми падна батерията и неможах да снимам лових само на вердевас много добре взимаше рибата повиче БАБИ от време на време някоя платичка и имам и 5слаби уклея а бибите са пълни с тения незнам дали ще се отрази когато я ядем 

Здравейте колеги.
Искам да Ви попитам , т.к. никъде информация, дали сте запознати със статута на язовир Садина и язовир Дрен (Свинския)област Пордим? Разбрах от приятели, че края на миналата година и двата са били в списака за арендовани язовири. Ако са взети под наем, наистина не остана къде да се ходи за риба, освен на Дъбника и по реките, които са обезрибени.
През последните някоко години яз. Дрен беше единия от разрешените за риболов през забраната. Не се славят с много риба, но поне има къде да се отпочине за някоя събота и неделя и тръпката от очакване на нещо по едро е валидна и за двата.
Мерси предварително и наслука на всички.
Искам да Ви попитам , т.к. никъде информация, дали сте запознати със статута на язовир Садина и язовир Дрен (Свинския)област Пордим? Разбрах от приятели, че края на миналата година и двата са били в списака за арендовани язовири. Ако са взети под наем, наистина не остана къде да се ходи за риба, освен на Дъбника и по реките, които са обезрибени.
През последните някоко години яз. Дрен беше единия от разрешените за риболов през забраната. Не се славят с много риба, но поне има къде да се отпочине за някоя събота и неделя и тръпката от очакване на нещо по едро е валидна и за двата.
Мерси предварително и наслука на всички.
НАСЛУКА!!!!!!