Къде се намирам:
Мероприятия
Срещи и Купони
naRiba.com

Форум

НС-7 2010 год.
Модератор: sapuna
- Skorpi
- сериозен играч
Re: НС-7 2010 год.
Малее пък от тия муленца какви кюфтаци стават

Бестрашния умира веднъж, страхливецът-хиляди пъти

Кой ще тропка с копитца след срещата ..............................,а

ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
какьв кон бре?какви катьри?не ставаше ли тука дума за багериста Сашо от Горна Липница?
ако ме разбирате правилно 

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
- krokibg
- учете се от него
Бат Мирче-5кила написа:какьв кон бре?какви катьри?не ставаше ли тука дума за багериста Сашо от Горна Липница?ако ме разбирате правилно
А,Мирча,ама ти си бил жив бе

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
теб ли ща полазим последно,или още няма виждане по вьпроса за Сашо от Долна Липница

- krokibg
- учете се от него
Тоя Сашо,да не е онзи Сашо от Долна Липница,или съм се объркал с ония Сашо от Долна Липница дето живее тамБат Мирче-5кила написа:теб ли ща полазим последно,или още няма виждане по вьпроса за Сашо от Долна Липница![]()

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
сьщия,брат-сьщия КАПУТ
не спре да ЖИВЕЕЕ там,дейба и копелето
пп-ако ме разбирате правилно
бат любе-среща,НЕсреща-едно полазване от мен напролет ти гарантирам
ма нема да взимам оня-бакшиша,че и ти имаш нерви
АЗ ти стигам май.....
ма с тая забрана верно трудничко ми се види организацията...тоя Домлян разрешен ли е?ако е-що да не сменим обстановката малко,па и бат любо да не натоварваме с простотиите си верно?а?некой светнат по вьпроса има ли?

пп-ако ме разбирате правилно

бат любе-среща,НЕсреща-едно полазване от мен напролет ти гарантирам

ма с тая забрана верно трудничко ми се види организацията...тоя Домлян разрешен ли е?ако е-що да не сменим обстановката малко,па и бат любо да не натоварваме с простотиите си верно?а?некой светнат по вьпроса има ли?
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Ето ви тогава предложение за място на НС 7
Китен
Имам един познат ще ни уреди спането за по 10лв. на човек в хотел с всички удобства.Има ресторант,в който може да се съберем и ще ползваме 20% отстъпка за всичко.
Ето ви и предимствата на Китен
На 15 минути от Китен има два големи язовира,3 реки,в които може да се лови доста видове риба.Море, в което трябва да има вече сафрид и попче ,а можеби и калканче.Ще може да си докарате и лодките.За хората като мен дето още нямат лодки е близо Маслен нос и Курикя,където ще убием сафрида(ако го има).За жените и децата има природа и архелогически разкопки (Беглиг Таш Бегликташ или Беглик таш е тракийско светилище и древна обсерватория. В близост до руините на древният град Ранули по хребета на Маслен нос, на около 210 метра н.в. и на 3 км. от град Приморско се намира светилището на град Ранули - кръг от огромни камъни, разположени върху склалиста повърхност изскачаща сякаш от нищото в средата на зелена поляна. Древните са обожествявали местността, принасяли са дарове и я превръщат в своеобразен храм. В течение на времето се изграждат жилища за обслужващите храма (жреците), като върху голата дотогава скала започват да пренасят огромни камъни от околността, като по начина на подреждане се образува календар-часовник-обсерватория.)
Общо взето за всекиго по нещо има и за морски и за речен че и за подводен риболов
Дано съм ви привлякъл вниманието с това мое предложение
дайте си мнението
Ако може Модератора да направи анкета че нещо се затруднявам
Китен
Имам един познат ще ни уреди спането за по 10лв. на човек в хотел с всички удобства.Има ресторант,в който може да се съберем и ще ползваме 20% отстъпка за всичко.
Ето ви и предимствата на Китен
На 15 минути от Китен има два големи язовира,3 реки,в които може да се лови доста видове риба.Море, в което трябва да има вече сафрид и попче ,а можеби и калканче.Ще може да си докарате и лодките.За хората като мен дето още нямат лодки е близо Маслен нос и Курикя,където ще убием сафрида(ако го има).За жените и децата има природа и архелогически разкопки (Беглиг Таш Бегликташ или Беглик таш е тракийско светилище и древна обсерватория. В близост до руините на древният град Ранули по хребета на Маслен нос, на около 210 метра н.в. и на 3 км. от град Приморско се намира светилището на град Ранули - кръг от огромни камъни, разположени върху склалиста повърхност изскачаща сякаш от нищото в средата на зелена поляна. Древните са обожествявали местността, принасяли са дарове и я превръщат в своеобразен храм. В течение на времето се изграждат жилища за обслужващите храма (жреците), като върху голата дотогава скала започват да пренасят огромни камъни от околността, като по начина на подреждане се образува календар-часовник-обсерватория.)
Общо взето за всекиго по нещо има и за морски и за речен че и за подводен риболов
Дано съм ви привлякъл вниманието с това мое предложение
дайте си мнението
Ако може Модератора да направи анкета че нещо се затруднявам
- alcora
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Шатри в двора на хотела могат ли да се разпъват 

- Диканаров
- кандидат преподавател
Момци, викам да поизчакаме малко с избора на мястото. Нека обявят разрешените за риболов язовири по време на забраната. Например Сопот е отлично място за срещата. Такъв е и Домлян. И двата са с равни ливади и дървета за сянка и с риба, с удобни места за пускане на лодки и близки добри магазини. И двата са били преди разрешавани за спортен риболов с някои точно определени забранени зони! Да изчакаме малко и да гласуваме. Мисля, че на Любо достатъчно сме му пилили нервите. Да не му се натрисаме и изнудваме да ни кани пак. Той е доказал на цяла България какъв е мъж, но няма да е много мъжко от наша страна! Аз съм за Сопот или Домлян, а може да се окаже и друг язовир перспективен! 

Няма малки и голями, има хванати и изтървани!
Ще пусна тема за избор на язовир - само да е ясно , че ще е през забраната от 06.05 - 09.05!!!
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Аз ви казвам хайде на морето
Тук няма да има забрана,
А и във Велека има пастърва,която не е забранена,както и щуките по язовирчетата
Тук няма да има забрана,
А и във Велека има пастърва,която не е забранена,както и щуките по язовирчетата
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Митев написа: Така гласуването приключи , ето и резултатите :
1. 02.04 - 05.04 - 2гласа
2. 30.04 - 02.05 - 2гласа
3. 06.05 - 09.05 - 23гласа
4. 21.05 - 24.05 -12гласа
5. 02.06 - 04.06 - 2гласа
Забел. Като се има предвид , че 50% от гласувалите за поз.4 са съгласни и за поз.3 !
Предвид това гласуване новата дата за НС 7 е 06.05-09.05!!!
И к'во излиза? - За дати общо са гласували 41 човека.

Ако другите, които са гласували за друга дата, решат да не идват, защото да речем не ги устройва спечелилия изборите период...то остават 23, от които пък поне 1/2 няма да ги кефи изборът на водоем...и...ъъъ....накрая дали ще има за едно каре белот хора?

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кире 2/3 от хората са за тази дата - май четеш темите мужду редоветеGODzillata написа:Митев написа: Така гласуването приключи , ето и резултатите :
1. 02.04 - 05.04 - 2гласа
2. 30.04 - 02.05 - 2гласа
3. 06.05 - 09.05 - 23гласа
4. 21.05 - 24.05 -12гласа
5. 02.06 - 04.06 - 2гласа
Забел. Като се има предвид , че 50% от гласувалите за поз.4 са съгласни и за поз.3 !
Предвид това гласуване новата дата за НС 7 е 06.05-09.05!!!
И к'во излиза? - За дати общо са гласували 41 човека....като за "баш датата" - 23-ма!
Ако другите, които са гласували за друга дата, решат да не идват, защото да речем не ги устройва спечелилия изборите период...то остават 23, от които пък поне 1/2 няма да ги кефи изборът на водоем...и...ъъъ....накрая дали ще има за едно каре белот хора?

п.п. и що ли се обаждаш винаги - като никога не присъстваш