Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

За простаците по нашите водоеми !!!
Модератор: dantho.mihov
- krokibg
- учете се от него
За простаците по нашите водоеми !!!
Здравейте колеги.Днес реших да отида за риба по Марица.И към 12.30 -13 ч вече бях на реката.Екипирани с един колега който даде интифа че на Марица /обърнете внимание какви мръсници има /дава сом,шаран,и кефали на изтичане ,но на определени места.Това го знаят хора който събират само информация от форума,без да дават насрещна такава.И така с колегата,нагазихме на въпросното място и на отсрещния бряг имаше четири човека,който видимо се бяха напили.Понеже не е наша работа,пък и несме от нравственната полиция,започнахме да хвърляме,но нени било писано да ловим.Тези пияни тъпаци,започнаха едни страшни викания и реване /точно като "КАРПАТСКИ МЕЧКИ"/ и аз след около пет минути се вкиснах и ги помолих да се спрат малко защото врявата беше срашна / бяхме нагазили точно срещу тях и ни деляха около 15-20 м/.Единия беше малко ром,а другите трима бяхя българи от които единия бил състезател по риболов /това го разбрах в последствие /.Започна се една разправия,нети е майко работа и се стигна до псувни и т.н.Понеже съм голямо момче /около 100 кг /им обасних че ще си имаме големи разправий,но те започнаха да ме псуват на майка и да ме гонят да съм отидел на друго място,та да неми пречели с виковете си.Това ме вбеси и след кратки но цветущи псувни от моя страна се обадих по телефона и викнах няколко колеги,тъй като несъм БРУСЛИЙ и ако бях отишъл от другата страна сам,трябваше да ги трепя и да ги лежа после.След около 20-30 минути тръгнахме на там,но те бяха избягали и се обадиха на момчето което ме заведе на това място и му казаха че ще ме чакат да отида във циганската махала /демек кв.СТОЛИПИНОВО/.Викали,събирали хора,но като им казали със кой са се скарали и кой са псували,хората си тръгнали като ги посъветвали да се извинят.Да,ама не.Аз естественно отидох на мястото където ме чакали,но те просто избягаха.Другаря РОМ,след като тръгнах да го търся из циганската махала,усетил че положението е сериозно и че местата се разменят /демек не те а аз ще го начукам на м......им/дойде и започна да ми се извинява,но понеже беше на публично място,се размина за момента със рендосването /пък и даже беше повикал и полиция / аз просто му видях гадната,нагла мутра и му обясних че не е препоръчително за него да ходи по реката за риба,защото има възмутени рибари,/дето ги гонел да отиват на друго място ,като чели Марица е на Майка му/и може да глътне вода.Другите пияни тъпаци просто се изпариха /но това е временно / защото за тях също е противопоказно да ходят за риба по реката.
Описвам всичко това,защото вчера обяснявах на колега от форума,че горски,ИАРА и тям подобни,немогат да оправят всичко ,камоли да забранят на рибарите да пият алкохол по време на риболов /макар че има места в света,на който има такива забрани/ и всеки е длъже без значение дали иска или не да се съобразява със останалите колеги рибари,тъй като свободните водоеми в българия са на всички и затова плащаме за ши....те билети.Пиша всичко това и за друга,понеже /Не съм 100% сигурен /можеби единия пиян идиот е във форума, и вече е проумял че не е редно да се държи по този начин и е длъжен да уважава колегите СИ рибари,дори и да е сънувал че МАРИЦА му е собственност и че неможе да се разпорежда кой къде ще ходи да лови и кой няма да лови.На всичкото одгоре,от 20 дни,след баража на циганската махала,вадят на изичане СОМ,ШАРАН и КЕФАЛ ,от две кила нагоре.Лови се само на тази кифла дето я продават по рибарските магазини.Информацията е 100% проверена и можете да ми вярвате защото след гоненицата с тези мизерници из циганската махала,пак се върнахме на марица и от 3.30 до 5 ч имахме два хубави удара,но се откачиха понеже се лови със по-малки кукички.Аз също невярвах,но сега съм убеден че сома си взима и във момента но на тази кифла.Ходете и ловете,ако те са си мълчали до сега,аз ви казвам закакво става дума и че рибата си дава.Има извадени около 20-30 риби над две кила,като има и сомове от 4 до 10 кг.И последно искам да кажа на колегата дето говорихме вчера /несе сещам в момента ника/ако аз и можеби още някой колеги от форума,можем да се оправим със бракониери или такива пияни-псуващи и заядливи мекерета,то повечето немогат,затова и горските неходят да обикалят,защото за 200-250 лв,никой не желае дасе разправя със разни бракониери или тям подобни.извинете ме ако съм Ви утегчил със моите писаници,но направо съм бясен че днескашния ден си отиде във гонене със едни нагли и пияни тъпанари.Всички пием когато отидем за риба,но можете ли да си представите какво би се случило ако след като се напием на някой водоем започнем да се псуваме и биеме със колегите около нас,просто неми се мисли.
:

Описвам всичко това,защото вчера обяснявах на колега от форума,че горски,ИАРА и тям подобни,немогат да оправят всичко ,камоли да забранят на рибарите да пият алкохол по време на риболов /макар че има места в света,на който има такива забрани/ и всеки е длъже без значение дали иска или не да се съобразява със останалите колеги рибари,тъй като свободните водоеми в българия са на всички и затова плащаме за ши....те билети.Пиша всичко това и за друга,понеже /Не съм 100% сигурен /можеби единия пиян идиот е във форума, и вече е проумял че не е редно да се държи по този начин и е длъжен да уважава колегите СИ рибари,дори и да е сънувал че МАРИЦА му е собственност и че неможе да се разпорежда кой къде ще ходи да лови и кой няма да лови.На всичкото одгоре,от 20 дни,след баража на циганската махала,вадят на изичане СОМ,ШАРАН и КЕФАЛ ,от две кила нагоре.Лови се само на тази кифла дето я продават по рибарските магазини.Информацията е 100% проверена и можете да ми вярвате защото след гоненицата с тези мизерници из циганската махала,пак се върнахме на марица и от 3.30 до 5 ч имахме два хубави удара,но се откачиха понеже се лови със по-малки кукички.Аз също невярвах,но сега съм убеден че сома си взима и във момента но на тази кифла.Ходете и ловете,ако те са си мълчали до сега,аз ви казвам закакво става дума и че рибата си дава.Има извадени около 20-30 риби над две кила,като има и сомове от 4 до 10 кг.И последно искам да кажа на колегата дето говорихме вчера /несе сещам в момента ника/ако аз и можеби още някой колеги от форума,можем да се оправим със бракониери или такива пияни-псуващи и заядливи мекерета,то повечето немогат,затова и горските неходят да обикалят,защото за 200-250 лв,никой не желае дасе разправя със разни бракониери или тям подобни.извинете ме ако съм Ви утегчил със моите писаници,но направо съм бясен че днескашния ден си отиде във гонене със едни нагли и пияни тъпанари.Всички пием когато отидем за риба,но можете ли да си представите какво би се случило ако след като се напием на някой водоем започнем да се псуваме и биеме със колегите около нас,просто неми се мисли.

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Отдавна имам аз една хипотеза, че във форума трябва да се дава информация само на ЛС и то като си сигурен в човека! А снимките да са в близък план, та да не се виждат особеностите на мястото
От известно време и ние от Големото село ходим по-здраво оборудвани с джелезо - дава резултат

От известно време и ние от Големото село ходим по-здраво оборудвани с джелезо - дава резултат

Мъдете здрави,
па другото ще се оправи!
Риболовна академия "Негован"
па другото ще се оправи!
Риболовна академия "Негован"
- чуруликпенчо
- сериозен играч
Ами какво да кажем за бракониерите ,дето са накацали по канала на Варненското езеро?
Това бясно "тралене" си е чисто бракониерство както и да го погледне човек.На една извадена риба има поне десет разпрани от край до край дето после си умират някъде. Никакво уважение и феърплей.И после приказки , че риба нямало .Мен ако питате ,рибари няма. Това са просто едни месари,а не рибари.
Да им се начупят пръчките и ръчичките дано.
Това бясно "тралене" си е чисто бракониерство както и да го погледне човек.На една извадена риба има поне десет разпрани от край до край дето после си умират някъде. Никакво уважение и феърплей.И после приказки , че риба нямало .Мен ако питате ,рибари няма. Това са просто едни месари,а не рибари.
Да им се начупят пръчките и ръчичките дано.
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Намерил си точната дума - направо в целта ! И аз не го понасям т'вачуруликпенчо написа:.... просто едни месари, а не рибари...

...ама имам идея ... 'дигаме се с едно "Апачи"

... може и Вагнер да си пуснем - Иха . . . ааа

били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!
- чуруликпенчо
- сериозен играч
Добра идея.Не бях се замислял по въпроса,ама ми харесва.Даже може да им турнем още екстри,ха-ха-ха.
Не каза дали си пробвал заргана тези дни.Все ми се струва,че при тази топла вода може и да даде.Мен ме е хванал нещо мързела,пък и стана късно за магазините за червеи.Дано някой да е пробвал и да се похвали с успех.Ако ли не ,другата седмица /ако времето е с нас / вече ще пробвам.
Не каза дали си пробвал заргана тези дни.Все ми се струва,че при тази топла вода може и да даде.Мен ме е хванал нещо мързела,пък и стана късно за магазините за червеи.Дано някой да е пробвал и да се похвали с успех.Ако ли не ,другата седмица /ако времето е с нас / вече ще пробвам.
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
и на мен ми се е случвало подобно нещо-бях с един приятел на жеков вир,имаше до нас отляво една много чалга компания,цел ден ми сьрбарееха и кьсаха нервите,добре,че си носех лодката и се спасихме на другия бряг
обаче аз ги траях цел ден,но през нощта им разказах играта-SLAYER до дупка и до сутринта
заминаха си недоспали и с подути очи и без риба
грозна история,ама сьм си отмьстителен,кво да направя

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
От такива няма отърване!
Аз си нося въздушна пушка и плексигласова бухалка,но не винаги мога да им смогна.Не мога да се сбия с всеки,но мангалите бягат бързо като видят пушката
Последно време Жандармерията се оправя добре с пияните и другите нарушители на реда.Имах случай при който по колата ми хвърлиха камък най-мако 3-4 кила от 5-тия етаж на един блок.Хубаво че видях на време и спрях камъка падна на метър от колата.Тръгнах да го убивам младежа,който хвърля по мен,но жена ми ме спря.Звъннах на 160 след минути Жандармерията беше дошла и двама полицаи тръгнаха към 5-тия етаж,а други двама ми записваха показанията.
Последно чух че е било 12 годишно лапе и са глобили родителите,а на младежа му направили досие са дребно хулиганство.Незнам как са се разбрали с баща му ,но едва ли е било с ръкостискане.
Приятно е когато полицията ти обръща внимание,затова че пробвай понякога когато имаш проблеми

Последно време Жандармерията се оправя добре с пияните и другите нарушители на реда.Имах случай при който по колата ми хвърлиха камък най-мако 3-4 кила от 5-тия етаж на един блок.Хубаво че видях на време и спрях камъка падна на метър от колата.Тръгнах да го убивам младежа,който хвърля по мен,но жена ми ме спря.Звъннах на 160 след минути Жандармерията беше дошла и двама полицаи тръгнаха към 5-тия етаж,а други двама ми записваха показанията.
Последно чух че е било 12 годишно лапе и са глобили родителите,а на младежа му направили досие са дребно хулиганство.Незнам как са се разбрали с баща му ,но едва ли е било с ръкостискане.
Приятно е когато полицията ти обръща внимание,затова че пробвай понякога когато имаш проблеми
- krokibg
- учете се от него
Вижте колеги.По стечение на обстоятелствата,разполагам с няколко момчета/полицията няма да дойде на майната си /5-10-25 км от града /и няма да ви казвам колко пъти ми се е налагало да правя простотий /преди /.Казвам простотий защото мътните години си отидоха и живота горе-долу си влезе в по-нормален ритъм и вече няма нужда /почти /да се правят.Но на два-три пъти съм се разправял със разни тъпаци по нашите водоеми.И да ви кажа,че преди да се усерат от страх и да вземат дръвцето,всички са много курназ псуват,заканват се,заплашват и звънят по разни телефони та вкарват и други хора в беля.Гледам да несе стига до такива простотий,защото вече съм на години и нежелая да се разправям със съдилища /при всички положения,след като са правокирали скандала и след като отнесат сапчето веднага бягат в полицията /.Иначе когато са трима-четерима е доста опасно да се влиза в комфликт,ако човек няма възможност да се оправи с такива по-добре да се дръпне и да си премълчи..Знам точно какво трябва да се направи но трябва ли по този начин да стават нещата.Колегата е прав че намаме коректни рибари /ПАК ПОВТАРЯМ,НЕ ГОВОРЯ ЗА ВСИЧКИ РИБАРИ /,и аз когато някъде из форума засегнах тази тема,много хора се нахвърлиха като хиени защото съм бил обиждал че някой колеги гледат само да си напълнят фризерите.
АБЕ.....ИДИОТЩИНАТА Е ПЪЛНА,навсякъде търмъкчий,мрежари,парашутисти и всякъкви мекерета,но ще е доста трудно да се спрат,но не и невъзможно.Ако аз съм началник на тези от агенцията по рибарство,за две години ще ги разчекна.Който от инспекторите /дето трябва да обикалят /не ми донесе на месец определено количество актове,направо уволнение и веднага се назначава ново момче,младо,рибар и задължително да милее за рибата и риболова.Тези който са в момента в тези инспекций,обърнали ли сте внимание,всички са муруци и страхливци.Стоят си на топло във канцеларийте и не си мръдват и пръса дори да обиколят и до хванат някой парашутист или бракониер.Ако това го направят,ще има пари и за зарибяване и за всичко.Незнам,просто се чудя кой ги назначава тези лентяй и страхливци на тази работа бе ,има толкова млади и безработни момчета който ще си вършат работата перфектно.Но не,назначават си разни приятели и роднини и роднини на тяхни приятели и ...............................

АБЕ.....ИДИОТЩИНАТА Е ПЪЛНА,навсякъде търмъкчий,мрежари,парашутисти и всякъкви мекерета,но ще е доста трудно да се спрат,но не и невъзможно.Ако аз съм началник на тези от агенцията по рибарство,за две години ще ги разчекна.Който от инспекторите /дето трябва да обикалят /не ми донесе на месец определено количество актове,направо уволнение и веднага се назначава ново момче,младо,рибар и задължително да милее за рибата и риболова.Тези който са в момента в тези инспекций,обърнали ли сте внимание,всички са муруци и страхливци.Стоят си на топло във канцеларийте и не си мръдват и пръса дори да обиколят и до хванат някой парашутист или бракониер.Ако това го направят,ще има пари и за зарибяване и за всичко.Незнам,просто се чудя кой ги назначава тези лентяй и страхливци на тази работа бе ,има толкова млади и безработни момчета който ще си вършат работата перфектно.Но не,назначават си разни приятели и роднини и роднини на тяхни приятели и ...............................

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Метода с мангалитее прост и изпитан
когато са повече си замълчаваш за момента, когато е сам без повод и причина се спуква от бой
Пък нека да отиде в съда да подаде жалба за средна телесна повреда (по хубав побой с някоя фрактура се вписва в това
) и да каже еди каде си ме срещаха 5-6 човека и ме набиха
Да ама тези 5-6 човека си дават съвсем други показания и изхода ви е ясен.
когато са повече си замълчаваш за момента, когато е сам без повод и причина се спуква от бой

Пък нека да отиде в съда да подаде жалба за средна телесна повреда (по хубав побой с някоя фрактура се вписва в това

Да ама тези 5-6 човека си дават съвсем други показания и изхода ви е ясен.
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
не,че ги оправдавам-понеже сьм хеви метьл и фашист,но вие не разбрахте ли,че "мангалите" не са ви виновни?на мен кво БЬЛГАРИН ми е правил,мангал не може и да си го помисли
както и да е-лошото в случая е,че отиваш некьде да поразпуснеш(да се напиеш като човек на воля
)но попадаш верно на куп дразнители дето как да кажа-ето ви един лаф дето го чух наскоро-немат ПИТЕЙНА КУЛТУРА
и то едното води другото-стават ексцесиите,побоите и скандалите и най тьпото е,че накрая ВСИЧКИ сьжаляват..та в тоя контекст искам да помоля(не,че ги има тука,ама може и да ги..)-простаци,моля ви,не ми се пречкайте по водоемите
и понеже почнахме с болежките нека да си кажа и моята,а именно:СЬБИРАЙТЕ СИ БОКЛУЦИТЕ или поне си ги изгаряйте!!!!утре пак може да се вьрнете или ако не-децата ви могат да дойдат и да хванат хепатит,мононуклеоза,тетанус,салмонела,тройна гуша и инфаркт
както и некои венерически(странно що са крьстени на венера а не на марс
)заболявания....

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка: