Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболова около Русе
Модератор: sapuna
-
- сериозен играч
Re: Риболова около Русе
Днеска и аз се капотирах на фейрибота, имаше около 20 човека. Обаче се накефих че дойдоха от ИАРА и ги почнаха
На трима им написаха актове на капака на дачията
На трима им написаха актове на капака на дачията

Давай на душата каквото иска,че ще дойде време нищо да не ще!!
Колеги да попитам каналите на с.Бръшлен разрешени ли са за риболов?
...and justice for all
-
- вече хвърля и на тежко
Аз пък направих днес реванша на ферибота,бях там по обет,риболова тръгна чак при вечер когато заваля направо разбих бабушките.Надявах се да срешна Ник но явно сме се разминали защото не го видях. 

Mitko84 написа:Колеги да попитам каналите на с.Бръшлен разрешени ли са за риболов?
Тотална забрана!
И СПРАВЕДЛИВОСТ ЗА ВСИЧКИ.......
-
- кандидат преподавател
nick71 написа: На трима им написаха актове на капака на дачията

И то не от тази година .Венци ® написа:Mitko84 написа:Колеги да попитам каналите на с.Бръшлен разрешени ли са за риболов?
Тотална забрана!
МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
-
- сериозен играч
То на каналите и на Калимока си беше забранено и миналата година, ама на кой му пука

Благодаря за инфото колеги.Няма да се ходи там значи.
...and justice for all
- MiTKo_Fisher
- разбира нещата
Ами резултата от неделния излет е .1 попче с размери 4см
.Езерото е все още сковано в лед.На места беше размразено.Аз бях на понтона
.Когато си тръгвахме от язовира минахме покраи гребната база .И какво да видим един косач се мъчи да коси. В присъствието на (служител на КОРС и служител на МВР Старшина) но без успех .Видяхме как отчаяно се мъчи да си извади такъм .Който за късмет на обитателите на езерото се беше закачил в ледъ.Спряхме и започнахме да ги гледаме ,а те започнаха да се повъртат .Все едно са на разходка .Даги е..................... .Това е от мен .

Не тръгвай с голяма кошница за гъби
що не ги снимахте бе колегаMiTKo_Fisher написа:Ами резултата от неделния излет е .1 попче с размери 4см.Езерото е все още сковано в лед.На места беше размразено.Аз бях на понтона
.Когато си тръгвахме от язовира минахме покраи гребната база .И какво да видим един косач се мъчи да коси. В присъствието на (служител на КОРС и служител на МВР Старшина) но без успех .Видяхме как отчаяно се мъчи да си извади такъм .Който за късмет на обитателите на езерото се беше закачил в ледъ.Спряхме и започнахме да ги гледаме ,а те започнаха да се повъртат .Все едно са на разходка .Даги е..................... .Това е от мен .

Аз утре смятам да посетя текето казаха ми че е почти размразено.Има ли рибари?
...and justice for all
-
- вече хвърля и на тежко
Пак съм аз с прясно инфо от ферибота,днес пак съм доволен от риболова доста облез излезе,доста бабушка,някой друг косат, бибан дори малки расперчета.Стръв пинки дълбочина 3.5/4,5 метра. 

-
- сериозен играч
И аз бях там днеска, и съм много доволен, бабушки,облез, платички, даже една доичкаmmirchev71 написа:Пак съм аз с прясно инфо от ферибота,днес пак съм доволен от риболова доста облез излезе,доста бабушка,някой друг косат, бибан дори малки расперчета.Стръв пинки дълбочина 3.5/4,5 метра.

- EXPLOSIVE
- научил се да хвърля
Абе къде е тоя ферибот бе ?!?!?! На топлата вода ли?
Днес бях на ферибота.Манифестация
около 50-60 души.За час и половина няколко бабушки и облези хванах,които в последсъвие пуснах.В бабушките имаше хайвер.Пълно с недобросъвестни ,,риболовци,,.Пълнеха кофите с 5 сантиметрови платички

Above us only sky
-
- вече хвърля и на тежко
Не, не е там! Само че ще внеса едно уточнение - ферибота всъщност се намира след Захарната по пътя за Дунав мост! Поне там акостираха до преди 2 год. фериботите, тъй като там се намира ГКПП "Ферибот" - Русе. Колегите обаче наричат "ферибота" канала към лимана, над който преди имаше ЖП линия, но преди няколко години я махнаха. Някога по нея някога са минавали вагони и явно са ги качвали на кораби. Стига се като тръгнеш по пътя към корабната, но още в началото хващаш вдясно към жп линиите и продължаваш по кълдаръмено пътче. В в края му в дясно от него е това затворено каналче, което е по-принцип е пълно, когато водата е по-висока. Лошото е, че обикновено е гъз до гъз, има закачки и предимно дава уклейEXPLOSIVE написа:Абе къде е тоя ферибот бе ?!?!?! На топлата вода ли?