Къде се намирам:
Мероприятия
Срещи и Купони
naRiba.com

Форум

Водоем за НС 7
Модератор: sapuna
- DrAkoN
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Re: Водоем за НС 7
На Ягода няма много място за биваци
- pachosz
- сериозен играч
Даже никакво място няма там, ако не броим угартаDrAkoN написа:На Ягода няма много място за биваци

Аз на Езерово не съм ходил никога, имам мераци там да е. Пък и съм в отпуск май месец, мога да се включа 2-3 дни преди срещата, да помагам на домакина с приготовленията, както и да помагам да намалим запасите му от спиртни напитки

- borislav58
- сериозен играч
Жеков вир става него не го забраняват .Добро предложение.dako71 написа:Щом остава по Гергьовден мога да предложа един водоем който не се забранява. По точно Жеков вир. Много колеги го знаят, Има отлични места за бивак, държи добри количества червеноперка, каракуда, кефал, малко шаран и огромни щуки. Намира се близо до Пирдоп и Душанци. Има асфалтиран път до самия язовир. Много добро място за бивак са поляните под бунгалата. Нека някой колега постне снимка от Eartha за да се види мястото. Аз ще се ангажирам за бивака.
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
borislav58 написа:Жеков вир става него не го забраняват .Добро предложение.

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
За Жеков вир,и аз съм чувал добри отзиви.Бих подкрепил и една такава кандидатура,стига наистина да е разрешен през забраната,да има удобни места за голяма група хора и най-вече да има що годе читав път до язовира. Домлян също е една много добра дестинация за подобен род срещи,най-вече като се има предвит удобните места за голям бивак. 

TICA FAN
-
- и господ не е толокова добър
И аз бих го подкрепилSONY написа:За Жеков вир,и аз съм чувал добри отзиви.Бих подкрепил и една такава кандидатура,стига наистина да е разрешен през забраната,да има удобни места за голяма група хора и най-вече да има що годе читав път до язовира. Домлян също е една много добра дестинация за подобен род срещи,най-вече като се има предвит удобните места за голям бивак.

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
- dako71
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Язовира не се забранява. Има асвалтов път до него и хубави места за бивак откъм пътя. Ето и предложението;

[quote="Nedeltcho Delev"][quote="GODzillata"]На Езерово няма забрана, аз съм ЗА Езерово и веднага го офертирам!
[/quote]
Ставаме двама.

Ставаме двама.
Цепи,лепи,вулканизира......монтаж, демонтаж,баланс
Жеков вир и Домлян ..............50/50.............,който събере повече

ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
-
- разбира нещата
И аз съм мераклия за Езерово ,но и другаде да е ще доида 

Каде е това Езерово. 

-
- разбира нещата
Югоизточно от Първомаи ,язовира е голям с добра популация на щаран ,кефал ,бяла риба,каракуда ,удобен е и за дъно, и за спининг,и за щеки .Широки поляни за шатри и моабети.acho7711 написа:Каде е това Езерово.

- pachosz
- сериозен играч
Колеги, ми ако всеки казва "все ми е едно къде, все ще дойда", как ще се избере водоем??? То хубаво, че ще сме в джаза, ама все пак темата е за място на НС
Така че все пак мисля, ще е по-добре всеки да е с някакво предложение за водоем, независимо бил ли е там, или само отзиви е чел и слушал. Аз съм от вторите.

- Paublo_Eskobar
- Модератор
Темата ми се струва достатъчно сериозна за да не се спами!
Също важно нещо поне за мен е да се лови риба,защото да се видиме,не означава да се видим на масата,а до водата и да половим риба заедно.Ако за някой е без значение има ли риба или няма,други искат да съчетаят нещата.
Аз съм за Жеков вир или Домлян и на двата никога не съм стъпвал,тъй че ми е все тая.
Също важно нещо поне за мен е да се лови риба,защото да се видиме,не означава да се видим на масата,а до водата и да половим риба заедно.Ако за някой е без значение има ли риба или няма,други искат да съчетаят нещата.
Аз съм за Жеков вир или Домлян и на двата никога не съм стъпвал,тъй че ми е все тая.
Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
- ivan_yo
- разбира нещата
За това време, най добрия вариант е, чуйте ме, е ЖЕКОВ ВИР 

ИМА НЯМА АЗ СЪМ ДЛЪЖЕН ДА ПРОВЕРЯ-СУХО ДУПЕ РИБА НЕ ЯДЕ