Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Преглед АГУ?
Модератор: dantho.mihov
- Николай Неделков
- учете се от него
Re: Преглед АГУ?
Мите питахMITKO70 написа:Ники ,я питай...

В Перник никъде не се извършва тази услуга , ама я има на Горубляне на бензиностанцията

http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Че това по моята улица някъде,но не съм забелязал нещо такова.zorod написа:Както каза колегата - на гърба на Техническия -срещу долния вход на терапията , и на Лятно Тракия - малката уличка зад църквата дето я строят в градинката .vladofommi написа:Ще прощавате,ама във варна къде да търся такова нещо?
Сигурно има и още ...

Вчера кълвеше,днеска не ще!
-
- вече хвърля и на тежко
Намерих визитката - ул."Васил Априлов" 10 ЕТ Дияна
Туристическите бутилки , както всички други подлежат веднъж на шест години на т.н. водна проба - изпитание за определено време с налягане 2 пъти по-високо от работното , през другото време преглед за изтичане , крановете и клапаните / каквито има /MITKO70 написа:.............................................как стой въпроса с туристическите бутилки за преглед.На ,колите ги снимат /рентген/или само оглед за теч,корозия и при тях,ще е полезно инфо.
- icho_87
- вече хвърля и на тежко
И моят преглед и изтекъл... днес ми направиха забележка и ми подметнаха, че глобата е от порядъка на хиляда лева....
-
- вече хвърля и на тежко
За бензинаджията който те зарежда без да имаш стикер за преглед глобата е 500 лв. , ако не са ги осъвременявали от Нова година насам ......icho_87 написа:И моят преглед и изтекъл... днес ми направиха забележка и ми подметнаха, че глобата е от порядъка на хиляда лева....
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Tук пък само ти взимат парите, заверяват и беж да те няма...не *бават и капака да вдигнат!Don4o_62 написа:....Преди имах дребни проблеми с газта(мирис),но на прегледа човека веднага ги намира и ти казва....

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

- MITKO70
- кандидат преподавател
Е това е лошо Кире,от такива прегледи стават сакатлъци. За туристическите бутилки, на мен ми казаха на 5г.преглед,колегата казва на 6г.,не е фатално,но е така.Това го пише някъде в някоя наредба сигурно ,но като не се знае от масовия потребител.Обаче до сега него спазваха ,такива са ми наблюденията,сега ако го затегнат и го изискват при пълнене ,не ми се мисли каква лудница ще стане.А,някой ще изкарат и пари -преглеждащите, а и продавачи на бутилки,много ще се бракуватGODzillata написа:Tук пък само ти взимат парите, заверяват и беж да те няма...не *бават и капака да вдигнат!Don4o_62 написа:....Преди имах дребни проблеми с газта(мирис),но на прегледа човека веднага ги намира и ти казва....![]()

Всичко може,но не всеки го можe.

- icho_87
- вече хвърля и на тежко
А за мен каква е глобата?zorod написа:За бензинаджията който те зарежда без да имаш стикер за преглед глобата е 500 лв. , ако не са ги осъвременявали от Нова година насам ......icho_87 написа:И моят преглед и изтекъл... днес ми направиха забележка и ми подметнаха, че глобата е от порядъка на хиляда лева....