Малка тренировка за Приморска...калкан 13 кг.

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Малка тренировка за Приморска...калкан 13 кг.

Мнение от batmilen »

Реших да направя малка тренировка за Приморско... :lol:

Прърво...смених тактиката...купих от магазина за 1 лев дузина ластици...ей от тия дето прикрепват багажа в колата... :lol:

Нахвърлях пръчките...стръв пресносолна цаца...омотана с тънко ластиче...да не я ядят раците... :lol:

Закрепих кукичките на ластиците от една страна за макарата....от другата ... за едно ушенце отпред на муцуната на форда... :lol:

И така на всяка пръчка имаше стопер...ако дръпне некой гигант... :lol:

Пуснах АЛАРМАТА НА ФОРЧО...и така имах сигнализация... :lol:

Оставих ги на самотек и...отидох да се поразходя в близката горичка... :lol:

По едно брее АЛАРМАТА...запиюка на умрело...въх викам почна се...хукнах като невидял към пръчките... :lol:

Тюх да МУ е...Мамата...пак съм задрямал... :lol:

Илязох от колата ...съмваше се ... :lol:

Посрешнах изгрева на Буната с помпата кръй Поморие... :lol:

Един гларус кълвеше няколко цаци оставени от мен на капака на ФОРЧО... :lol:

Къш бе проклет нахалник....да ми прекъснеш сладката дрямка...тъкмо щях да хвана КАЛКАН около 13 кила и....ти ме сецна... :lol: :twisted: :twisted:

тъй тъй се разсъних та реших да направя няколко снимки... :lol:

Изображение

Изображение

Изображение

Накрая в дупките хванах един ПОП ...за класацията Кой ПОП е по по най ... хванах още едно попче...и то като първото.. :lol:

Изображение

В събота бях в Порта на 25 място...4 попчета...ама дребни ...и пак направих снимки...

Изображение

Изображение

След фияското в Поморие вчера се преместих в Несебър...пак отидох там...ЗА ДА изпитам благородната завист...един колега измъкна един калкан около 1,5 кг. аз и останалите 20на рибари гледахме зависливо, но БЛГОРОДНО щастливеца...ех мъка мъка има по морето... :lol:
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”