Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Малка тренировка за Приморска...калкан 13 кг.
Модератор: dantho.mihov
Малка тренировка за Приморска...калкан 13 кг.
Реших да направя малка тренировка за Приморско...
Прърво...смених тактиката...купих от магазина за 1 лев дузина ластици...ей от тия дето прикрепват багажа в колата...
Нахвърлях пръчките...стръв пресносолна цаца...омотана с тънко ластиче...да не я ядят раците...
Закрепих кукичките на ластиците от една страна за макарата....от другата ... за едно ушенце отпред на муцуната на форда...
И така на всяка пръчка имаше стопер...ако дръпне некой гигант...
Пуснах АЛАРМАТА НА ФОРЧО...и така имах сигнализация...
Оставих ги на самотек и...отидох да се поразходя в близката горичка...
По едно брее АЛАРМАТА...запиюка на умрело...въх викам почна се...хукнах като невидял към пръчките...
Тюх да МУ е...Мамата...пак съм задрямал...
Илязох от колата ...съмваше се ...
Посрешнах изгрева на Буната с помпата кръй Поморие...
Един гларус кълвеше няколко цаци оставени от мен на капака на ФОРЧО...
Къш бе проклет нахалник....да ми прекъснеш сладката дрямка...тъкмо щях да хвана КАЛКАН около 13 кила и....ти ме сецна...
тъй тъй се разсъних та реших да направя няколко снимки...

Накрая в дупките хванах един ПОП ...за класацията Кой ПОП е по по най ... хванах още едно попче...и то като първото..

В събота бях в Порта на 25 място...4 попчета...ама дребни ...и пак направих снимки...

След фияското в Поморие вчера се преместих в Несебър...пак отидох там...ЗА ДА изпитам благородната завист...един колега измъкна един калкан около 1,5 кг. аз и останалите 20на рибари гледахме зависливо, но БЛГОРОДНО щастливеца...ех мъка мъка има по морето...

Прърво...смених тактиката...купих от магазина за 1 лев дузина ластици...ей от тия дето прикрепват багажа в колата...

Нахвърлях пръчките...стръв пресносолна цаца...омотана с тънко ластиче...да не я ядят раците...

Закрепих кукичките на ластиците от една страна за макарата....от другата ... за едно ушенце отпред на муцуната на форда...

И така на всяка пръчка имаше стопер...ако дръпне некой гигант...

Пуснах АЛАРМАТА НА ФОРЧО...и така имах сигнализация...

Оставих ги на самотек и...отидох да се поразходя в близката горичка...

По едно брее АЛАРМАТА...запиюка на умрело...въх викам почна се...хукнах като невидял към пръчките...

Тюх да МУ е...Мамата...пак съм задрямал...

Илязох от колата ...съмваше се ...

Посрешнах изгрева на Буната с помпата кръй Поморие...

Един гларус кълвеше няколко цаци оставени от мен на капака на ФОРЧО...

Къш бе проклет нахалник....да ми прекъснеш сладката дрямка...тъкмо щях да хвана КАЛКАН около 13 кила и....ти ме сецна...

тъй тъй се разсъних та реших да направя няколко снимки...

Накрая в дупките хванах един ПОП ...за класацията Кой ПОП е по по най ... хванах още едно попче...и то като първото..

В събота бях в Порта на 25 място...4 попчета...ама дребни ...и пак направих снимки...

След фияското в Поморие вчера се преместих в Несебър...пак отидох там...ЗА ДА изпитам благородната завист...един колега измъкна един калкан около 1,5 кг. аз и останалите 20на рибари гледахме зависливо, но БЛГОРОДНО щастливеца...ех мъка мъка има по морето...