Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Модератор: sapuna
-
- новобранец
Re: Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Аз днес лових на канала,който е точно до пистата на Софийското летище. В най големия дъжд хванах 4 дребни костурчета на бял червеи
Все пак е нещо. Преди седмица там отново извадих една червеноперка. Котаракът ми Рижко много ги хареса
Дано като се позатопли времето да почне да кълве по стабилно.
Чакам някой друг колега да сподели кдее какво кълве. Айде чао засега и наслука!!! 

Колеги излиза ли някаква риба на ТЕЦ Дружба-2 ? 

''Голямата риба е прекалено ценна, за да бъде улавяна само по един път!''
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
-
- новобранец
- Обратна връзка:
на враждебна пълна скръп, размразнато е наслука!!!!!
А нещо за река Лесновска ?

''Голямата риба е прекалено ценна, за да бъде улавяна само по един път!''
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Некой ще ходили на Панча в СЪбота ?
Никаква, по-добре пробвай езерото в Дружба 1 въпреки, че му е рано.Ribko написа:Колеги излиза ли някаква риба на ТЕЦ Дружба-2 ?
Ице, може да мръднеме, но ако е хубаво времето 100% ще е панаир като тази събота и неделя дето минаха.eminem94 написа:Некой ще ходили на Панча в СЪбота ?
извинявам се
Последно промяна от ivo_pif1 на Сря Мар 03, 2010 7:59 pm, променено общо 1 път.
ре
Последно промяна от ivo_pif1 на Съб Апр 10, 2010 7:41 am, променено общо 1 път.
-
- научил се да хвърля
малко е рано за каракуда но чат пат колегите хващат
според мен си вземи някаква универсална захранка бял и торен червеи и пробвай нищо специално
според мен си вземи някаква универсална захранка бял и торен червеи и пробвай нищо специално
благодария ти колега ще пробвам
не платен водоем за шаран. платените не ме кефят няма тръпка искам да излъжа някой шаран които да се бори и да видя кой е по умен аз или той.

- szhristov
- ще става разбирач

Вчера се чудех какво да правя и към 9.30 се озовах на Панчарево - платеното с нагласа за щука

Пред очертаващото се капо

Единственото, което се радвам че хванах е хубавото време - даже малко поизгорях в лице

За съжаление, като чета постовете на колегите, все повече се предразполагам към нещо такова. Иначе умирам за ходене някъде за риболов, но все пак да излиза по нещо, а то все по-малко, даже нищо не излиза вече около София.

Моля за коментар.
Поздрави

...и наслука
прав си!!положението около софия е трагично мисля че софиянци трябва да се замислят да не си хвърлят боклука във водоема и да не ходят с 10 въдици на човек
междудругото на волуяк за 5 часа едно кълване на бял червей пуснах една бабушка там да расте и да ме радва след време

Отдавна съм се ориентирал към водоеми извън София. За жалост заслужаващите са доста над 100 км. , поради което се стремя да си осигуря 2-3 дни когато ходя на такиваа и пораоди финансови причини такива ходения са няколко пъти в годината. Около софийските водоеми посещавам с нагласата за почивка, а не за хващане. Ако се хване нещо става две в едно
.Смятам забележката за софиянци за неуместна, както и деленето на софиянци и други. Само за протокола за мен софинец е роден в София на който единият от родителите му също роден тук. Такива предполагам не ще да са много голям процент от живеещите в столицата. Извинявам се, ако някой се докачи от моето мнение за софиянци.

- Paublo_Eskobar
- Модератор
Нека темата не се превръща в спорове къде,колко риба има и кой е повече гражданин от другите.Изчетох една тема в която се изписаха някви пълни глупости по адрес за софиянци,не бива тук да й е продължението.
Темата си е изцяло ориентирана за информация,полезна или не,стига да е в района на София

Темата си е изцяло ориентирана за информация,полезна или не,стига да е в района на София

Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн