Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Евала на риболовните
Модератор: dantho.mihov
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Евала на риболовните
За първи път от толкова години ходене по блата и язовири видях риболовни,които се итересуваха какво става.Вчера на канала в Новоселци седим си и гледам една Лада нива спира,слизат двама и започват да събират прътовете на десантна група,която беше напускала парашути във всяка възможна дупка.Интересно ми стана че не им ги и върнаха.След това минаха на проверка за билети.Много бързо се освободиха добри дупки за риболов!
Както знаете аз упорито отказвах да си платя билета,но за Иванов ден ме очакваше изненада.Подарък от тъщата 5 метров прът,а от жена ми риболовен билет с моята сника отгоре.Така че тази година ще съм редовен,а за до година ще видим как ще се представи ИАРА тази.
Както знаете аз упорито отказвах да си платя билета,но за Иванов ден ме очакваше изненада.Подарък от тъщата 5 метров прът,а от жена ми риболовен билет с моята сника отгоре.Така че тази година ще съм редовен,а за до година ще видим как ще се представи ИАРА тази.
Добре че е тъщата...

За да не останем повече рибари отколкото риби в България: Kiss 'n Release!
http://www.youtube.com/watch?v=66sGSTZD ... _1UPUjx2SI
- barutchiata ©
- Администратор
-
- сериозен играч
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Току що се прибирам от Новоселци и ще изненадам тъщата с 13 кила костур за дране
Жена ми каза ако още един път домъкна риба в къщи ще ме изрита заедно с котката.А пък и днес пак имаше риболовни и за два дена имам две проверки на билета.Следващият път ще се снимам как ми проверяват билета.
А между другото все още неодобрявам работата на ИАРА.

А между другото все още неодобрявам работата на ИАРА.
Последно промяна от Ribarina на Пон Яну 22, 2007 8:24 pm, променено общо 3 пъти.
- ivan_yo
- разбира нещата
Re: Евала на риболовните
Ей го и нащо момчеRibarina написа:За първи път от толкова години ходене по блата и язовири видях риболовни,които се итересуваха какво става.Вчера на канала в Новоселци седим си и гледам една Лада нива спира,слизат двама и започват да събират прътовете на десантна група,която беше напускала парашути във всяка възможна дупка.Интересно ми стана че не им ги и върнаха.След това минаха на проверка за билети.Много бързо се освободиха добри дупки за риболов!

А,етоя тъща му

ИМА НЯМА АЗ СЪМ ДЛЪЖЕН ДА ПРОВЕРЯ-СУХО ДУПЕ РИБА НЕ ЯДЕ
-
- сериозен играч
-
- кандидат преподавател
-
- сериозен играч
А нека първо да поразчистят бракониерите и тия без билетчетата па после да се углеждат в улова на колегите....
нямам спомен до сега за мойте 37 риболовни години улов да са мерили или за брой риби да са се заяждали...
думата е : слука
имат си достатъчно грижи с нередовните за да се правят на гъзове с редовните...и те са хора и влизат в положение на всеки рибар
ама и тука са едни зависници не е истина...
кво сега у Рибарина ли се угледахте...в кофичката му а ?
нямам спомен до сега за мойте 37 риболовни години улов да са мерили или за брой риби да са се заяждали...
думата е : слука
имат си достатъчно грижи с нередовните за да се правят на гъзове с редовните...и те са хора и влизат в положение на всеки рибар

ама и тука са едни зависници не е истина...

Господ може всичко чада мой !