Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

299
299
Здравейте.Днеска с Жорката,провокирани от един филм с името " 300 "
, решихме видим ,как са и нашите баластриери.За жалост загубихме битката за Спарта,само за 1 бройка.
Без да му мислим много,решихме да отскочим до небезизвестната за Пловдив и региона - Ръжево Конаре.
Бяхме се разделили на два сектора,аз реших да търся само и единствено любимите бабушки,а Жорето - уклея.Сутринта времето беше перфектно,за жалост се задържа така само около 1 час.След това излезна и дъжд и непристанен вятър,но пък си бяхме на битка,връщане няма.

Жорето заложи на директен 5 метра,малка плувка,рехава захранка и постоянна стрелба на бял.
Аз заложих на директната 7-ца.Предвит факта,че щях да гоня бабите,реших да монтирам малко по "тежък" такъм,с ясната идея да потъвам колкото се може по-бързо до дъното + малко по-стегната манджа.

Първите уклеи на Жорката не закъсняха.

Моите оранжеви другари, също се появиха.

Реших да сменя пинкито с торен,с идеята да дойде и някой бодливко.

Жорето си знаеше неговото.

И така,риболова си продължаваше в същия познах дух.
Баби

Уклеи

И така,лека полека,риболовния ден беше към края си.Равносметка : 299 броя, с 1 по-малко от пазарджишките корморани. ( В интерес на истината и нашите си беха 300,ама щеше да има дублиране на темите )

Част от тях пуснахме( предимно перките),другото оставихме за консумация.

Метнахме и по една щукарка настрани,но въобще не сме ги и наблюдавали.Както ги заметнахме,така и ги изкарахме.На гьола имаше и още 2-3 колеги , предимно за щука,но не видяхме да вадят нещо.

Това е от нас.Поздрави и наслука на всички.

Бяхме се разделили на два сектора,аз реших да търся само и единствено любимите бабушки,а Жорето - уклея.Сутринта времето беше перфектно,за жалост се задържа така само около 1 час.След това излезна и дъжд и непристанен вятър,но пък си бяхме на битка,връщане няма.

Жорето заложи на директен 5 метра,малка плувка,рехава захранка и постоянна стрелба на бял.
Аз заложих на директната 7-ца.Предвит факта,че щях да гоня бабите,реших да монтирам малко по "тежък" такъм,с ясната идея да потъвам колкото се може по-бързо до дъното + малко по-стегната манджа.

Първите уклеи на Жорката не закъсняха.

Моите оранжеви другари, също се появиха.

Реших да сменя пинкито с торен,с идеята да дойде и някой бодливко.

Жорето си знаеше неговото.

И така,риболова си продължаваше в същия познах дух.
Баби

Уклеи

И така,лека полека,риболовния ден беше към края си.Равносметка : 299 броя, с 1 по-малко от пазарджишките корморани. ( В интерес на истината и нашите си беха 300,ама щеше да има дублиране на темите )

Част от тях пуснахме( предимно перките),другото оставихме за консумация.

Метнахме и по една щукарка настрани,но въобще не сме ги и наблюдавали.Както ги заметнахме,така и ги изкарахме.На гьола имаше и още 2-3 колеги , предимно за щука,но не видяхме да вадят нещо.

Това е от нас.Поздрави и наслука на всички.

TICA FAN
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Re: 299
По вашия край да не ги пакетират по 300 уклеите
Браво, направо сте си разбили

Браво, направо сте си разбили

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
Ники, объркал си бройкато , таман 303 са
.Екстра сте ги наскубали 

-
- кандидат преподавател
Сонка , Сонкааа, и вие с Жорката сте за картони!!
Немате умора. Не че и аз не бях днеска цял ден на тополница с Жорката, ма само два Алайа и един кафал хванах. Респект за излета ,и мерака !

Върл Shimano фен!
- Николай Неделков
- учете се от него
Абе нещо ме съмнявате у вашио край...
Да не се снимате всички с едни и същи риби , па да ни лъжете по неколко пъти
Евала , майсторчета сте

Да не се снимате всички с едни и същи риби , па да ни лъжете по неколко пъти

Евала , майсторчета сте

http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Майсторчета сте си вие няма приказка !!

''Голямата риба е прекалено ценна, за да бъде улавяна само по един път!''
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
Що не ми прати 2 платики от вашия излет вчера,та така щехме и да ги изпреварим!slivnalia написа:Ники изложи ма бе батко,как не хвана една жаба че да станат 300![]()
Поздрав за успешния

TICA FAN
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Хем ви се радвам,хем ви завиждам
Евала момчета 

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

- indalo
- фен клуб-скобар
Наскубали сте ги яко, а най ме кефи как сте си ги ловкали целенасочено и разделно.
Чудя се луд ли съм или не съм.
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;