Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболова около Русе
Модератор: sapuna
- EXPLOSIVE
- научил се да хвърля
Re: Риболова около Русе
Благодарско за инфото колегаdeto_g написа:Не, не е там! Само че ще внеса едно уточнение - ферибота всъщност се намира след Захарната по пътя за Дунав мост! Поне там акостираха до преди 2 год. фериботите, тъй като там се намира ГКПП "Ферибот" - Русе. Колегите обаче наричат "ферибота" канала към лимана, над който преди имаше ЖП линия, но преди няколко години я махнаха. Някога по нея някога са минавали вагони и явно са ги качвали на кораби. Стига се като тръгнеш по пътя към корабната, но още в началото хващаш вдясно към жп линиите и продължаваш по кълдаръмено пътче. В в края му в дясно от него е това затворено каналче, което е по-принцип е пълно, когато водата е по-висока. Лошото е, че обикновено е гъз до гъз, има закачки и предимно дава уклейEXPLOSIVE написа:Абе къде е тоя ферибот бе ?!?!?! На топлата вода ли?Чак се учудвам на добрите отзиви от там напоследък

Вчера на лимана на "Хлебна мая" нищичко.Пълно капо.Отгоре се виждаха нещо като рибки малки попови лъжички незнам как да ги нерека бяха доста и с размер до 1 см.
simo72 написа:Без валати и без мерак, рибар няма!
Два излета в района на хлебна мая в началото на седмицата- резултат капо. Пробвах каквото ми дойде на ум, на чепаре, на плувка, на дъно и в крайна сметка нищо. Не съм се отчаял, но няма да е зле да почне бута по някоя рибка да поддържа интереса поне докато се затопли окончателно и почне да си кълве нормално.
Здравейте колеги честита нова година на патерици искам да попитам някой има ли информация относно езерото на чифлика кога ще го пускат за риболов има ли някакви промени в регламента благодаря предварително
- MiTKo_Fisher
- разбира нещата
Езерото беше източено за обработка. С цел изтребване на плевелната риба . Тази годин отнво ще бъде запълнено и зарибено !snop написа:Здравейте колеги честита нова година на патерици искам да попитам някой има ли информация относно езерото на чифлика кога ще го пускат за риболов има ли някакви промени в регламента благодаря предварително
Не тръгвай с голяма кошница за гъби
значи или края на годината или до година ще го пуснат.. оки колега мерси че ми каза 

Здравейте от мен след доста време неписане в този форум ... Ако някой е ходил за риба на Текето нека каже дали излиза нещо
П.С Или утре или в неделя аз ще ви дам инфо

П.С Или утре или в неделя аз ще ви дам инфо

-
- кандидат преподавател
Митака ходи ама май на разходка
.Много студено бе.Сестрата ги подкара белите и костурите на силиконки.

МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
Ние заедно бяхме с Митака праихме кастинг и той хвана едно попче ама беше охоооу (преди 2 седмици)... Дано днескашния следобед някой е ходил на силиконки че да даде инфо ...ivo75 написа:Митака ходи ама май на разходка.Много студено бе.Сестрата ги подкара белите и костурите на силиконки.
П.с Разболеха ме тея бели риби на спининг... Голям мерак имам да хвана ама вече няколко риболова немога и немога ... Ем премирам от студ ама не се отказвам и пак не ми кълвът пусти ми силиконки мойте са урчасани изглежда

- MiTKo_Fisher
- разбира нещата
Занеси ги на Църкваribarq92 написа:П.с Разболеха ме тея бели риби на спининг... Голям мерак имам да хвана ама вече няколко риболова немога и немога ... Ем премирам от студ ама не се отказвам и пак не ми кълвът пусти ми силиконки мойте са урчасани изглежда

Не тръгвай с голяма кошница за гъби
Трябва да ми покажеш на коя и кфо да права като ги занесаMiTKo_Fisher написа:Занеси ги на Църкваribarq92 написа:П.с Разболеха ме тея бели риби на спининг... Голям мерак имам да хвана ама вече няколко риболова немога и немога ... Ем премирам от студ ама не се отказвам и пак не ми кълвът пусти ми силиконки мойте са урчасани изглежда

-
- кандидат преподавател
За силиконките се обърни към Сестрата.
Белите ги търси на стената.Павката там я е барнал а и миналата година там най се ловяха.
Белите ги търси на стената.Павката там я е барнал а и миналата година там най се ловяха.
МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
Колега там само хода съдирам се от мятане гледах няколко филма за тип водене на силиконки и незнам си кфи работи и пак немога да хванаivo75 написа:За силиконките се обърни към Сестрата.

П.С Шараните по ми се отдават май май

-
- кандидат преподавател
Това го знаем и ние.ribarq92 написа:
П.С Шараните по ми се отдават май май

А иначе ходени му е майката и мятане до кат ти омалеят ръцете.
МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
Здравейте колеги,някой да знае някаде в Русе по дунава дава ли и какво?
...and justice for all