Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Тактика
Изкуствени примамки
naRiba.com

Форум

Качествени чепарета
Модератори: Димо Михалев, dobria1
Re: Качествени чепарета
Аз да попитам някъде продават ли се такива пера.Че ми свършиха нещо,а много ми харесва как се получава.

Зарганолог
незнам колко е като количество но за тази цена би трябвало да е доста
виж на този адрес
http://ivpfishing.com/store/index.php?m ... cts_id=360
виж на този адрес
http://ivpfishing.com/store/index.php?m ... cts_id=360
НАЙ МИ Е ДОБРЕ ЛЯТО КАТО Е!!!

- Моряка
- кандидат преподавател
Намират ми се,дай да се видим да ти дам,пък ти донеси малко косаMi7chell написа:Аз да попитам някъде продават ли се такива пера.Че ми свършиха нещо,а много ми харесва как се получава.

А сега де? 

Колеги едно въпросче. Намерих едни чепарета останали от есента в багажника на колата.
От тези минусуви температури фл. карбона дали е със същата здравина или ... За жегите и слънцето ясно че са враг... но за студа не съм чувал нищо.. Изгеждат добре но 

Малко съм извън темата, но мисля че ако дадете инфо и на др. ще е полезно ако не ме триите 

- felippemassa
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Кире така добре ли еКИРО написа:По-хубав картон нямаше ли бре ?
И що с 9 куки ?

И отгоре второто малко ремонт на онова зеленото което ти показах на срещата!

- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
На гледка са ОК,
да идва сафрида,че и аз имам проби да правя.
да идва сафрида,че и аз имам проби да правя.
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Малко са длъжки перото и ламето. От лодка в морето при пасаж може и да мине номерът, но от брега шанса е малък.felippemassa написа: Кире така добре ли е![]()
- felippemassa
- сериозен играч
- Обратна връзка:
То ако проблема е само това е бобре, ще ги скъсяliubak написа:Малко са длъжки перото и ламето. От лодка в морето при пасаж може и да мине номерът, но от брега шанса е малък.felippemassa написа: Кире така добре ли е![]()

-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
А знаете ли че един квадратен метър от тази пласмаса с дупките за навиване на чепарета струва 23.50 лв!!!
Аз отидах да си купя и направо останах изненадан.Последно ми се наложи да нарежа аптечката на колата че да си навия чепаренцата.Въпреки това пак доста навих на картончета и разни други пласмаси,които не стават за целтта.Сега се чудя какво опаковаха с тази пласмаса че да отида да си изпрося малко

Аз отидах да си купя и направо останах изненадан.Последно ми се наложи да нарежа аптечката на колата че да си навия чепаренцата.Въпреки това пак доста навих на картончета и разни други пласмаси,които не стават за целтта.Сега се чудя какво опаковаха с тази пласмаса че да отида да си изпрося малко
Защо не си вземеш обикновено pvc 2мм. Цената о/у 10лв кв.м.
Лесно се обработва с ножица и перфоратор(или замби)
Ето това се получава:
http://farm5.static.flickr.com/4036/441 ... 613b_b.jpg
Лесно се обработва с ножица и перфоратор(или замби)
Ето това се получава:
http://farm5.static.flickr.com/4036/441 ... 613b_b.jpg
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Не ползвам такива защото и аз като теб съм си подредил произведенията в класьор за CD-та и когато куката не е вкарана в дупката на катртончето закача и много се дразня.Също така когато се налага да ходя по камъните с кофа в ръка и джоб пълен с чепарета е доста конфузно да те боцка кука по мъжеството или да се закачи вътре в джоба че да си кажа псувните.
- Моряка
- кандидат преподавател
Рибарина,това пласмасовото велпапе се ползва сега за кашони в медицината.Разходи се по болници,лаборатории и др. мед. учереждения,обикновенно ги изгвърлят.На мен една лаборантка ми даде и имам .Без пари е работата,пък като си намериш,ще почерпиш. 

А сега де? 

Малко снимки от последните дни.

Няколко по специално вързани куки :364672:

Като цяло нищо ново от мен,малко да раздвижа темата.Понеже любимия ми съфорумец тухлаединичка следи тази тема,ето му материал за размисли и страсти
Няколко по специално вързани куки :364672:
Като цяло нищо ново от мен,малко да раздвижа темата.Понеже любимия ми съфорумец тухлаединичка следи тази тема,ето му материал за размисли и страсти

Зарганолог

слагай по 1-2 куки с различен цвят,всички казват че има ефект както и аз съм се убедил в това миналата година
НАЙ МИ Е ДОБРЕ ЛЯТО КАТО Е!!!