Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Специализиран риболов
Риболов от брега
naRiba.com

Форум

Заргана на изкуствена примамка
Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
... Дакаааа...даката написа:....лятото пробвах комбинация от белена скарида със торен и успеха беше невероятен , колкото по голяма скарида по голяма и загана

... да минава корабче през оченце

Ама 16 пъти за Октомври, Ноември и Декември съм хвърлял от Балчишките буни ... аре сега - ма не видях един поне на тая комбинация ...

...айде моля ти се на едно ЛС да ми пратиш телефона си , ми аз през 2-3 дена съм във вашия край, бре .... да се видим да седнем да се почерпим поне като няма сега риби

Ако не беше т'ва Приморско за 27ми Януари... и инициативата на Доцента, със сигурност щях пак да съм нататък ... ама не за риба...де

Чакам GSMа ти !
били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!
- Краси 7650
- вече хвърля и на тежко

Последно промяна от Краси 7650 на Нед Яну 21, 2007 11:24 am, променено общо 1 път.
Красимир от Балчик
- Краси 7650
- вече хвърля и на тежко

Последно промяна от Краси 7650 на Нед Яну 21, 2007 11:24 am, променено общо 1 път.
Красимир от Балчик
- Боро
- научил се да хвърля
Камбата сигурен ли си, че иларията по това време взема на червей ? Вчера бях на големият канал от страната на Аспарухово. Имах току що извадени червеи. Пълно капо. Беше пълно с леваци, които търмъчеха и ми се присмиваха, че съм хвърлил на стръв. Но и от тях не видях някой да вади. Може би и денят беше кофти. Тих и слънчев.
- Камбата
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Тея с търмъците ги има навсякъде/за наше голямо съжаление/,дледователно за това и популациите на повечето видове риби,не само морски,са намалели значително и когато отидеш за риба,доста често се връщаш капо.По реките не са само на трал,а има и доста със серкмета,а за тея мрежи в язоривите по 800 метра да не говорим.Незнам как стоят нещата,сега ще ставам на 14 години,нищо немога да направя по въпроса,ама помислете заедно нещо да направим,нямам идея какво.Според мен навсякъде трябва да има охрана,както е на ТЕЦ-а на Езерово.Баща ми вика,че преди години,като бил колкото мен,на Дунава/сVЗагражден/ между селото и дигата,точно зад нашата къща,тя е последна,и до днес има едни големи ями,които тогава са били пълни със вода и змиозки,както и какви ли не други риби.Обаче...онея със серкметата,той казва,че предимно баби отрепали всичката риба.После и помпената станция прекъснала дейност и сега всичко е сухо.Попринцип на пролет пускат помпената при нужда и за 24 ч. цялата огромна километрична система от канали и дупки около тях се пълни догоре.На дали тази пролет ще има нещо подобно,щото без сняг-няма излишна вода.Да се надяваме,че зимата най-сетне ще дойде.

"Риболовът на дивите риби е твърде ценен, за да бъдат те улавяни само веднъж!"
- Лий Улф - 1939 г.
- Лий Улф - 1939 г.
- Боро
- научил се да хвърля
Какво колело ? Аз ходя за риба с "Космич", т.е. Москвич 21412 - подобен е на "Алеко". Май ме бъркаш с някойкамен написа:Ти за това ли щеше да минеш отгореми с колелото,от яд не си виждалБоро написа: . Пълно капо. Беше пълно с леваци, които търмъчеха и ми се присмиваха, че съм хвърлил на стръв..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Никой не ми отговори на въпроса- иларията хваща ли по това време на стръв ?
- Краси 7650
- вече хвърля и на тежко
колега много ще съм ти благодарен ако споделиш технологията си за работа със силикона.Имам идея за изработване на изкуствен червей на хранителна основа,който ще се къса при атаката на заргана,което
е и основния проблем на силиконовите червеи,а в същото време ще е
достатъчно здрав да издържа поне три хвърляния.Практически цената му няма значение защото е мноооого ниска.
е и основния проблем на силиконовите червеи,а в същото време ще е
достатъчно здрав да издържа поне три хвърляния.Практически цената му няма значение защото е мноооого ниска.
- Краси 7650
- вече хвърля и на тежко
Re:
Краси 7650 написа:и колко струва това 4удо
6 kinta
Правете товоа което трябва ,за да получите това което искате ...