За простаците по нашите водоеми !!!

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Трепането е най лесната работа,дали спушка или не пак си е трепане,но това са глупости.За една риба ли да се трепем.Мисля че просто трябва всички рибари да си имаме уважение и да уважаваме дастойнството на всеки.Трябва ли да вървя примерно със 5-6 човека и като отида някъде и има рибар да го гоня,бия или нещо друго.Този спорт се практикува за удоволствие и всеки отива за риба за да си почине и забрави проблемите от преминалата седмица.Не съм ли прав ???
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

АНДЖЬК :idea:
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Iceberg
новобранец
новобранец

Мнение от Iceberg »

и си имах големи емоционални и финансови проблеми
пак ,че си минал само с това.
Като нищо можеха да ти поемат издръжката за 5-6 годинки :D
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

:lol: :lol: :lol: :lol: ааз сьм мноо освидетелстван още от казармата и пьрво трба да докажат дали не е така :lol: :lol: :lol: :lol:
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Жоро
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Жоро »

колеги в моя случай вьобще не става въпрос за мангали.просто шепа лаина които следнеуспешен лов решиа че все пак могат да пострелят на месо.
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Вижте,боклуци има навсякъде.Едни се напиват,други се въртят да откраднат нещо трети са потърпевши от всичко това.Ако излезне закон за свободно носене на оръжие направо сме се истрепали. Точно като вица за пичите въшки, човека неползвал лекарства ами наронвал две-три тухли,те взимали да се бият с тухлите и се избивали!!! :smt021 :supz: :smt021 :supz:

Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Тъпаците ми пратиха днес парламентьори да ме молят за прошка,защото не ме били познали.И след дваисет минути разговор със парламентьорите /понеже са ми големи приятели /взех решение,да ги накажа с един банкет.Понеже ги е страх да черпат и да се видим на живо /понеже и аз няма да се здържа като метна две ракий,ще се сетя за псувните /решихме да купят една каса пещерска ракия.Така завършва тази простотия,момчетата три дни са се чудили как да се извинят.Това обаче не ги прави по-малко КАЛТАЦИ, и дано си вземат поука от ПРОСТОТИЯТА КОЯТО НАПРАВИХА.
Те вече няма да правят така,но ще се намерят сигорно други.Дано да несъм прав!!!

reveta
новобранец
новобранец

Мнение от reveta »

От мангали какво може да се очаква. Който ги защитава нека се поомеша с тях и да има вземане-даване. Пък после нека дойде и да каже, че е възхитен и очарован. :lol: :lol: :lol:
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Мангала беше само един а другите трима с него бяха българи.Сега се оправдават че били пияни и се превъзбудили,за което съжаляват.Циганина първи дойде да се извини още същия ден,а той поведе хорото и наще взеха да му пригласят.Голяма простотия !!!

Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Преди десет минути ми докараха един кашон ПЕЩЕРСКА с много извинения.Биле пияни и неразбрали как станал проблема.Е ще им изпия ракията !!! Обещаха да не правят вече така :partyman: :smt035 :partyman: :smt035 :partyman: :smt035 когато ходят за риба и също да не се карат с други рибари :smt014

Така приключи днес този проблем 1:0 за мене :smt023

Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Мнение от barutchiata © »

Krokibg написа:Преди десет минути ми докараха един кашон ПЕЩЕРСКА с много извинения.Биле пияни и неразбрали как станал проблема.Е ще им изпия ракията !!! Обещаха да не правят вече така :partyman: :smt035 :partyman: :smt035 :partyman: :smt035 когато ходят за риба и също да не се карат с други рибари :smt014

Така приключи днес този проблем 1:0 за мене :smt023
Бате .... тука ми намирисва на корупция :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Аватар
gembala
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от gembala »

Кроки, както казваш че са били на 15-20 м. срещу теб ми се струва че една хубава блесна клатушка с по-голям грамаж яка тройка и плетено влакно 0.20 ще свършат чудесна работа.
Даже щяха да ти спестят обикалянето и разправийте
А и отрезвително щеше да подейства една студена баня на пияния отсреща :evil: :lol: :twisted:
Аватар
kocet0
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

:D

Мнение от kocet0 »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
SPINING FOREVER ;)
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Барутчия, направо си беше жива корупция.Сега трябва да се боря с едно кашонче ракия,да си успокоя нервите дето ми създадоха.Едното момче дойде и говорих лично със него / Гената /бивш състезател по-риболов.Попитах го,защо аджеба тръгнаха да ме псуват и гонят да съм отидел по-надоло да си намеря място да лова и като е състезател по-риболов може ли да няма грам уважение на колега който просто ги е помолил да ловят по-тихо.Обясни ми че и той не е разбрал как е станало щото били пийнали и неме познали.Аз преди да подпаля и да почна и аз да ги псувам и да им обяснявам че ще ги отрепа и четиримата,си свалих шапката и понеже ни делеше доста дълбока вода отидох с още няколко метра към тях и ги попитах дали са луди и неме ли познават,ама пустата ракия им е била в повече..Пък аз им взех кашончето щото вместо да пия илачи за успокоение на нервите ,тя ракията върши същата работа. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Публикувай отговор

Обратно към “Разни”