Болонеза Globe New Hunter?

Модератор: sapuna

Аватар
f1team
разбира нещата
разбира нещата

Болонеза Globe New Hunter?

Мнение от f1team »

Някой ползвал ли е такава болонеза - 4 или 5 метра. Доста са евтини, но дали биват като качество/качества? Ако някой има опит с New Hunter Bolo да сподели
няма бивш пе**раст, бивша к**ва, бивш предател, бившо ченге и бивш негър (единственото изключение беше МАЙКЪЛ ДЖЕКСЪН)!
Аватар
demorock
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: Болонеза Globe New Hunter?

Мнение от demorock »

Аз имам 6-цата и е доста слаба но като цена качество мисля че си заслужава а и до колкото знам мисля че не си отговарят на метража малко под него са но не съм на 100% сигурен,но цената си заслужава!
НАСЛУКА!!!

Изображение
гуслар
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от гуслар »

Имам такава петица,средна пръчка,но за цената си е добра.
И падащата звезда е била изгряваща .
Аватар
stefanotis
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от stefanotis »

Не съм ползвал но са мн. слаби за тез пари, в смисъл върховете са слаби. В един рибарски Магазин, счупих един връх без никакво усилие и се наложи да го купувам.
Така че си вземи нещо по скъпо и качествено.
Големите Рибари сме известни с достойнството си, а достойнството изключва хвалбата.
kokoparcala
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от kokoparcala »

stefanotis написа:Не съм ползвал но са мн. слаби за тез пари, в смисъл върховете са слаби. В един рибарски Магазин, счупих един връх без никакво усилие и се наложи да го купувам.
Тва са пълни глупости като не си ползвал колега не изказвай мнения
f1team написа:Някой ползвал ли е такава болонеза - 4 или 5 метра. Доста са евтини, но дали биват като качество/качества? Ако някой има опит с New Hunter Bolo да сподели
колега има много теми за тази марка и тази пръчка поразрови се с търсачката и ще видиш това е удивителна пръчка
П.П.пускаи си темите в правилен раздел за напред поздрави
Последно промяна от kokoparcala на Пон Мар 08, 2010 1:40 am, променено общо 2 пъти.
Никой не може да ти отнеме мечтите
Аватар
CrossFire
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от CrossFire »

stefanotis написа: счупих един връх без никакво усилие
:lol: :lol: :lol:
Изображение
Аватар
nedved3
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от nedved3 »

Колега имам такава на 6 метра взех си я моналата зима стана ми любима няма проблеми с ваденето на риби до 2 килограма.За парите си е супер
nikozia
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от nikozia »

И аз имам такава болонеза на 6 метра,
счупих и върха, но с доста усилия /от глупост/.
Иначе въдицата не е лоша доста мрени изкара и няма проблеми, даже и от мост съм вадил мрена около 600гр като я вдигнах във въздуха и въдицата издържа!
Спининг Клуб " АБИЧИ "
Аватар
f1team
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от f1team »

колеги благодаря за съветите :) щом издържа 2-3 кг значи е моята пръчка... аз рядко хващам нещо над половин кило, така че не ми трябва нещо изключително здраво и скъпо :)
за сега само проучвам разни такъми за да си направя сметката, но най-вероятно ще си взема болонеза Ню Хънтър 5 м. и макара Konger около 50 лв.
Ако някой е пипал такава макара да си каже мнението. Отворил съм тема за макари Konger, но може да пишите и тук.
Всички мнения и съвети се вземат под внимание :)))
няма бивш пе**раст, бивша к**ва, бивш предател, бившо ченге и бивш негър (единственото изключение беше МАЙКЪЛ ДЖЕКСЪН)!
Аватар
tsvetkoff
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от tsvetkoff »

Имах такава 5-метрова,но за съжаление ми я откраднаха.Пръчката беше много добра като съотношение цена-качество,дори мисля,че качеството далеч превъзхожда цената.В момента съм също с боло на GLOBE ,само,че GALAXY .......впечатленията ми са същите.Успех!!!!!!!!! :smt023
MonsTer_EnerGy
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от MonsTer_EnerGy »

Имам Globe New Hunter 5м. само , че чип и мога да кажа само добри неща за него . Като цяло пръчката си е деликатна , но това не я прави слаба . Само едно мога да кажа за дължината , което се спомена по - горе в темата , че не е по разписания . Моята е 5м. а като я разглобя и измеря много точно всяко едно от колената и събера сбота се получава 4.75 м.
Изображение
Аватар
stefanotis
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от stefanotis »

kokoparcala написа:
stefanotis написа:Не съм ползвал но са мн. слаби за тез пари, в смисъл върховете са слаби. В един рибарски Магазин, счупих един връх без никакво усилие и се наложи да го купувам.
Тва са пълни глупости като не си ползвал колега не изказвай мнения
f1team написа:Някой ползвал ли е такава болонеза - 4 или 5 метра. Доста са евтини, но дали биват като качество/качества? Ако някой има опит с New Hunter Bolo да сподели
колега има много теми за тази марка и тази пръчка поразрови се с търсачката и ще видиш това е удивителна пръчка
П.П.пускаи си темите в правилен раздел за напред поздрави
Парцал давам си мнението, ами ако без да искаш я настъпеш или натиснеш, какво става, отиваш до магазина за нов връх. М/У другото, продавам една на части.
Аре млък
Големите Рибари сме известни с достойнството си, а достойнството изключва хвалбата.
MonsTer_EnerGy
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от MonsTer_EnerGy »

stefanotis написа: ами ако без да искаш я настъпеш или натиснеш, какво става
Без да искам ни най - малко да се заяждам искам да те попитам коя пръчка би издържала при настъпване или натискане ?
Става въпрос за болонеза от сорта пък и ко щеш за 200 лв. и 50 кила да си като стъпиш на нея няма начин да не се счупи .
Изображение
simo72
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от simo72 »

Сега , първо ще се извиня , за това което ще кажа. Колега , за такава покупка , просто не си струва да питаш. Ако сега се учиш на този риболов , взимай смело , та като си купиш после истинска болонеза , ем да знаеш за какво става въпрос , ем да ти е лесно. Подкрепям ама от всякъде мнението на Стефанотис ! Пичове , че е криза , криза е , но не разбрахте ли че такива ментета - хънтари , глобета ,и ред други боклуци , са някакви компромиси и нямат ама нищо общо с истинските въдици !!! То е все едно да сравняваме руска кола , с японска , или немска. Много хора правят тази грешка , и после търсат истината. За хора практикуващи интензивен риволов , и знаещи какво искат и очакват от такъма , тези боклуци звучат несереозно. Нито си отговарят на показателите , нито на теглото , нито на нищо. Ако моето мнение , като човек ловящ основно на боло , и сменил над 15 модела , с различен строй и акция , означава нещо за вас , то послушайте съвета ми , и не си давайте парите за БОКЛУЦИ !!!
Върл Shimano фен!
Венцислав Чанков
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Венцислав Чанков »

Имам такава пръчка-4м.Откъм съотношението цена-качество е несравнима.Сопата е с акция 10-30,използвам я за морски риболов,с 30гр.бомбарда замятам "зверски" без никакви притеснения.Върхът и е малко мек-малко е притеснително да се вдига по- голяма риба отвесно нагоре но с две думи-това е марката и пръчката!!!
Публикувай отговор

Обратно към “Въдици и макари”