руская рибалка 2.0

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
LordAleks
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: руская рибалка 2.0

Мнение от LordAleks »

Изображение
Не е добре да си умираш геройски, защото ти взима парите и рибата. Вмоя случай в кепа има над 150 000 кредита...
Кеп - отиваш в убежището, първият магазин - разное последният кеп.
На 31 ниво отивате на ящурника и става това:
Запорожец 214 кг
Изображение Изображение
Ето Ви и малко костури
Изображение
Последно промяна от LordAleks на Пон Мар 22, 2010 10:16 pm, променено общо 6 пъти.
".....Ние, можещите водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо....."
gogoltd
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от gogoltd »

здравейте колеги
доста дълго не съм влизал нито в играта нито във форума...
докъде я докараха руснаците със проекта на инсталлсофт.ру?
гледам сега някаква друга рибалка се коментира - дали е по-интересна от традиционната рибалка?
с две думи ме ориентирайте ме какво да си изтегля за да хвана някоя и друга рибка докато излезе уклея по водоемите
(точно сега нямам време да чета във форума 40-50 страници които съм изпуснал така че ако може без изказвания от сорта "прочети форума")
благодаря ви предварително
hugo_boss
новобранец
новобранец

Мнение от hugo_boss »

При мен няма кеп...само живарник... Изображение
Reo
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Reo »

Няма кепове в тази игра.Вадиш си рибата до брега и това е.
Изображение
gogoltd
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от gogoltd »

здравейте пак
декември беше супер мек - но вижте какво става през март....
започнах радиационната рибалка и да ви кажа докде я докарах..
станах 7-мо ниво и имам 3 пръта по 15 килограма с корди по 12килограма и макари 25%.
изгърмя ми радара... взех си нов (тоя за 6 патрона ми се стори доста добър и ве4е го свалям като ориентирам въдиците)
сега колеги дайте съвет какво да правя от тук нататък, че нямам идея
hugo_boss
новобранец
новобранец

Мнение от hugo_boss »

Следвай стъпките от 139 страница - дългия коментар на gazilot. Аз лично вървя по тях ,
обаче реших въдиците си да ги купувам от втория магазин с патрони (видя ми се по изгодно) - 100кг само за 2500кр. и 58 патрона.
Затова отидох на Черный ручей - Устье иска 14 левъл, на блесна и две на плувка на 20 см на кузнечик / скакауец / , за риба с тегло 111 222 333 444 ........ 999 , обаче от цял живарник само 1 такава. 1 патрон. Няма по 15. Незнам да няма някакви промени , днес играта се обнови до версия 1.0.8.137 и може да са променяли.
А някои дали знае играта как си запаметява всеки профил? Дали на сървъра запазва профилите, или се запазва на компютъра на всеки? Ако преинсталирам уиндоус и рибалката дали всичко ще замине?
cecurko
новобранец
новобранец

Мнение от cecurko »

hugo_boss написа:Следвай стъпките от 139 страница - дългия коментар на gazilot. Аз лично вървя по тях ,
обаче реших въдиците си да ги купувам от втория магазин с патрони (видя ми се по изгодно) - 100кг само за 2500кр. и 58 патрона.
Затова отидох на Черный ручей - Устье иска 14 левъл, на блесна и две на плувка на 20 см на кузнечик / скакауец / , за риба с тегло 111 222 333 444 ........ 999 , обаче от цял живарник само 1 такава. 1 патрон. Няма по 15. Незнам да няма някакви промени , днес играта се обнови до версия 1.0.8.137 и може да са променяли.
А някои дали знае играта как си запаметява всеки профил? Дали на сървъра запазва профилите, или се запазва на компютъра на всеки? Ако преинсталирам уиндоус и рибалката дали всичко ще замине?
И аз ходих на черний ручей и при мен е същото,явно играта я променят(вадят и пускат нови риби),но коментара за Завод-река Сетча е точно така-продължават да се ловят големи Толстолоби и бързо се правят пари.Относно сървара не знам .Поздрави
Trout
фен клуб-скобар

Мнение от Trout »

а колко време горе доло се обновява щото на мене вече от 2 часа се обновява и нищо
Изображение
фен клуб-скобар
gogoltd
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от gogoltd »

Trout написа:а колко време горе доло се обновява щото на мене вече от 2 часа се обновява и нищо
Сървъра им не е много стабилен и забива от време на време - явно връзката е "увиснала"
но ако пак не става - иди на сайта и си изтегли последната версия и я инсталирай - така вече ще стане ъс сигурност
shtukarqt
новобранец
новобранец

Мнение от shtukarqt »

Що замлакнахте не играете ли :shock:
gogoltd
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от gogoltd »

Здравейте.
открих не лошо място за правене на пари в сравнително ранен етап на играта на Озеро - локация камъйши достъпна от десето ниво за по-малко от игрови ден с тези въдици
Изображение на донка - царевица даде товаИзображение

ако някой знае на болшая река добра локация за правене на пари да сподели
bai_spas
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от bai_spas »

За тия,които играят "Русская Рыбалка Installsoft Edition 2.4"
Излезе обновление "InstallPack 7". За улеснение на "населението" :) съм качил ехе-файла (разархивиран 95.99Mb) в DOX.BG
Можете да го дръпнете от тук:Изображение Изображение
ВНИМАНИЕ! Слага се само на "Версия 2.4 InstallPack 6)",останалите трябва да изтеглят цялата игра!
Приятни забавления!! :smt023
Изображение НАСЛУКА!!
bai_spas
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от bai_spas »

От м.Януари има нова версия на официалната (платената) «Русская Рыбалка 2» под названието:
"Русская Рыбалка 2: Лабынкыр"
Изображение Изображение
Изображение Изображение
По игровия процес няма същественни промени,но е променен изцяло интерфейса на играта.
Най-хубавото е,че играта може да се изтегли от саита им:http://www.rus-fishsoft.ru/index.php?pg=main напълно безплатно и след регистрация може да се играе 15 дни онлайн гратис.След това,ако ви хареса трябва да си платите :D
Един месец е 50 рубли,3 месеца-129 рубли.Плащането от България може да стане чрез PayPal или чрез банков превод.Гратисния период се играе не на основния сървър,а на демо сървър.
Приятни забавления!! :smt023
P.S.Офлайн се играе свободно.
Изображение НАСЛУКА!!
gogoltd
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от gogoltd »

от толкова рибалки се обърка човек какво да играе.... аз цъкам на рибалката на бай спас (бай спасе не му е мястото тук но, защо не пуснеш една пъстървова локация в бг рибалката).Играя и атомната... сега ще дръпна и седмицата..
пълна обърквация :?
bai_spas
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от bai_spas »

gogoltd написа:.... аз цъкам на рибалката на бай спас (бай спасе не му е мястото тук но, защо не пуснеш една пъстървова локация в бг рибалката).
Имам я планувана и вероятно ще направя,но ми се натрупаха много проблеми(болести,погребения и разни други).Дано скоро се нормализират нещата и ще продължим.
Изображение НАСЛУКА!!
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”