Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

руская рибалка 2.0
Модератор: dantho.mihov
Re: руская рибалка 2.0

Не е добре да си умираш геройски, защото ти взима парите и рибата. Вмоя случай в кепа има над 150 000 кредита...
Кеп - отиваш в убежището, първият магазин - разное последният кеп.
На 31 ниво отивате на ящурника и става това:
Запорожец 214 кг

Ето Ви и малко костури

Последно промяна от LordAleks на Пон Мар 22, 2010 10:16 pm, променено общо 6 пъти.
".....Ние, можещите водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо....."
здравейте колеги
доста дълго не съм влизал нито в играта нито във форума...
докъде я докараха руснаците със проекта на инсталлсофт.ру?
гледам сега някаква друга рибалка се коментира - дали е по-интересна от традиционната рибалка?
с две думи ме ориентирайте ме какво да си изтегля за да хвана някоя и друга рибка докато излезе уклея по водоемите
(точно сега нямам време да чета във форума 40-50 страници които съм изпуснал така че ако може без изказвания от сорта "прочети форума")
благодаря ви предварително
доста дълго не съм влизал нито в играта нито във форума...
докъде я докараха руснаците със проекта на инсталлсофт.ру?
гледам сега някаква друга рибалка се коментира - дали е по-интересна от традиционната рибалка?
с две думи ме ориентирайте ме какво да си изтегля за да хвана някоя и друга рибка докато излезе уклея по водоемите
(точно сега нямам време да чета във форума 40-50 страници които съм изпуснал така че ако може без изказвания от сорта "прочети форума")
благодаря ви предварително
здравейте пак
декември беше супер мек - но вижте какво става през март....
започнах радиационната рибалка и да ви кажа докде я докарах..
станах 7-мо ниво и имам 3 пръта по 15 килограма с корди по 12килограма и макари 25%.
изгърмя ми радара... взех си нов (тоя за 6 патрона ми се стори доста добър и ве4е го свалям като ориентирам въдиците)
сега колеги дайте съвет какво да правя от тук нататък, че нямам идея
декември беше супер мек - но вижте какво става през март....
започнах радиационната рибалка и да ви кажа докде я докарах..
станах 7-мо ниво и имам 3 пръта по 15 килограма с корди по 12килограма и макари 25%.
изгърмя ми радара... взех си нов (тоя за 6 патрона ми се стори доста добър и ве4е го свалям като ориентирам въдиците)
сега колеги дайте съвет какво да правя от тук нататък, че нямам идея
Следвай стъпките от 139 страница - дългия коментар на gazilot. Аз лично вървя по тях ,
обаче реших въдиците си да ги купувам от втория магазин с патрони (видя ми се по изгодно) - 100кг само за 2500кр. и 58 патрона.
Затова отидох на Черный ручей - Устье иска 14 левъл, на блесна и две на плувка на 20 см на кузнечик / скакауец / , за риба с тегло 111 222 333 444 ........ 999 , обаче от цял живарник само 1 такава. 1 патрон. Няма по 15. Незнам да няма някакви промени , днес играта се обнови до версия 1.0.8.137 и може да са променяли.
А някои дали знае играта как си запаметява всеки профил? Дали на сървъра запазва профилите, или се запазва на компютъра на всеки? Ако преинсталирам уиндоус и рибалката дали всичко ще замине?
обаче реших въдиците си да ги купувам от втория магазин с патрони (видя ми се по изгодно) - 100кг само за 2500кр. и 58 патрона.
Затова отидох на Черный ручей - Устье иска 14 левъл, на блесна и две на плувка на 20 см на кузнечик / скакауец / , за риба с тегло 111 222 333 444 ........ 999 , обаче от цял живарник само 1 такава. 1 патрон. Няма по 15. Незнам да няма някакви промени , днес играта се обнови до версия 1.0.8.137 и може да са променяли.
А някои дали знае играта как си запаметява всеки профил? Дали на сървъра запазва профилите, или се запазва на компютъра на всеки? Ако преинсталирам уиндоус и рибалката дали всичко ще замине?
И аз ходих на черний ручей и при мен е същото,явно играта я променят(вадят и пускат нови риби),но коментара за Завод-река Сетча е точно така-продължават да се ловят големи Толстолоби и бързо се правят пари.Относно сървара не знам .Поздравиhugo_boss написа:Следвай стъпките от 139 страница - дългия коментар на gazilot. Аз лично вървя по тях ,
а колко време горе доло се обновява щото на мене вече от 2 часа се обновява и нищо

Сървъра им не е много стабилен и забива от време на време - явно връзката е "увиснала"Trout написа:а колко време горе доло се обновява щото на мене вече от 2 часа се обновява и нищо
но ако пак не става - иди на сайта и си изтегли последната версия и я инсталирай - така вече ще стане ъс сигурност
Що замлакнахте не играете ли 

-
- вече хвърля и на тежко
За тия,които играят "Русская Рыбалка Installsoft Edition 2.4"
Излезе обновление "InstallPack 7". За улеснение на "населението"
съм качил ехе-файла (разархивиран 95.99Mb) в DOX.BG
Можете да го дръпнете от тук:

ВНИМАНИЕ! Слага се само на "Версия 2.4 InstallPack 6)",останалите трябва да изтеглят цялата игра!
Приятни забавления!!
Излезе обновление "InstallPack 7". За улеснение на "населението"

Можете да го дръпнете от тук:

ВНИМАНИЕ! Слага се само на "Версия 2.4 InstallPack 6)",останалите трябва да изтеглят цялата игра!
Приятни забавления!!

-
- вече хвърля и на тежко
От м.Януари има нова версия на официалната (платената) «Русская Рыбалка 2» под названието:
"Русская Рыбалка 2: Лабынкыр"

По игровия процес няма същественни промени,но е променен изцяло интерфейса на играта.
Най-хубавото е,че играта може да се изтегли от саита им:http://www.rus-fishsoft.ru/index.php?pg=main напълно безплатно и след регистрация може да се играе 15 дни онлайн гратис.След това,ако ви хареса трябва да си платите
Един месец е 50 рубли,3 месеца-129 рубли.Плащането от България може да стане чрез PayPal или чрез банков превод.Гратисния период се играе не на основния сървър,а на демо сървър.
Приятни забавления!!
P.S.Офлайн се играе свободно.
"Русская Рыбалка 2: Лабынкыр"

По игровия процес няма същественни промени,но е променен изцяло интерфейса на играта.
Най-хубавото е,че играта може да се изтегли от саита им:http://www.rus-fishsoft.ru/index.php?pg=main напълно безплатно и след регистрация може да се играе 15 дни онлайн гратис.След това,ако ви хареса трябва да си платите

Един месец е 50 рубли,3 месеца-129 рубли.Плащането от България може да стане чрез PayPal или чрез банков превод.Гратисния период се играе не на основния сървър,а на демо сървър.
Приятни забавления!!

P.S.Офлайн се играе свободно.

от толкова рибалки се обърка човек какво да играе.... аз цъкам на рибалката на бай спас (бай спасе не му е мястото тук но, защо не пуснеш една пъстървова локация в бг рибалката).Играя и атомната... сега ще дръпна и седмицата..
пълна обърквация
пълна обърквация

-
- вече хвърля и на тежко
Имам я планувана и вероятно ще направя,но ми се натрупаха много проблеми(болести,погребения и разни други).Дано скоро се нормализират нещата и ще продължим.gogoltd написа:.... аз цъкам на рибалката на бай спас (бай спасе не му е мястото тук но, защо не пуснеш една пъстървова локация в бг рибалката).