Zander Special ?

Модератори: Павел Иванов, sestrata

Аватар
Павел Иванов
и господ не е толокова добър

Re: Zander Special ?

Мнение от Павел Иванов »

Сашко , споменал съм неведнъж предимствата и недостатъците на различните видове брейдове и то не само на едно место . Споменавал съм ги още на времето преди да разбереш че има рибарски форуми бате :idea: Бих много се радвал да узная какво е отмъщението което си запланувал и тъй да се каже тръпна от нетърпение :D Сорри , темата няма да се развие как предполагаш :wink:
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Jechev
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Jechev »

Троли, нищо ти не разбрах от постовете, бате, каква точно теза защитаваш? :roll:
Обясни ми, като за проздд човек, молим тъ?
Дай някаква статистика-ползвам този и този брейд, с такива и такива параметри и примамки, при такива и такива условия, сравним с еди кой си, смятам че еди какво си и т.н.
п.п. само да вметна, че не ползвам японски брейдове(все още), но и не виждам причина да не вярвам на П.И., освен ако не ми дадеш такава с някакъв смислен довод?!
Ако цял живот се взираш в едно лайно, то цял живот ще ти мирише!
Джоко Росич

Алкохола не решава проблемите....млякото също.
Изображение
ivo Vratsa
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ivo Vratsa »

Ма Троли ти си екстрасенс, баш за това съм го взел :idea:
Замисли се с твоя талант може пари да се изкарват :wink: :D
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Тезата е пределно ясна!Не може най-мощните щатски компании да лансират преди години плетеното влакно,и да се оставят на малката джапанска фирма да ги бие по качество-цена!Но понеже темата е за Зандер-специал-немецки-плетеняк,просто няма как да не се доверя на Германеца от към качество и честност/точност/ на параметрите,които са дали! :idea: Германецът не лъже и не превърта километража! :D :D Тестът с гиричката е несериозен,както и обяснението за направата на плетеняка!Да не говорим,че производителите на плетеняк са много малко и повечето търговски фишинг-компании си поръчват на едно място продукцията!ИКГ-то не си го произвеждат сами,а го поръчват при "Динеема" примерно!И ако е така,къф е изводът? :rolleyes: Рекламата продава!Точно аз,не съм рекламен агент на никой плетеняк! :wink: :drinkers: Моят личен спор с Павката е щатите срещу джапан и за това победата,ще е субективна!Но истината винаги е обективна,макар да включва множество субекти в себе си!Боря се срещу субективността на Павката! :wink: :D :D :drinkers: И освен това не съм пиян! :bear: :drinkers: :bear:
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

ИГК не го поръчват при Динеема а при Р.Е. :wink: Също така примерно ПП го поръчват при Спектра и так далше :lol: :lol: :lol: Същата работа как при бланките - 40% от световните гего "производители" си поръчват бланките на Митцубиши но само около 3% от тях изискват тези бланки да са качествени освен откъм страна високомодулност на карбона , чистота на смолата , качествена оплетка , дебелина на бланката съобразена с длъжината и и пр. Саше , с тебе спор относно плетеняците нема как да имам . Аз лично ловя с брейдове от около 16 - 17 години време и си взимам различни марки от различни места просто ей тъй като хоби р`иаш ли докато ти сам си признаваш че примерно ИГК си го чувал сал кат име :wink:

Павел Иванов
niki71
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от niki71 »

Малко извън темата искам да помоля колегата модератор да не трие мненията на Троли- много са ценни. Не мога да спра да се хиля - и аз знаех всичко с тази категоричност когато бях на 18г.
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

Няма да му ги трия не бой съ . То до колкото ми е известно и той не може да си ги трие та споко .

Павел Иванов
Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от AL KAPONE »

Павле много ме дразниш! :evil: Винаги като се появи Троли през няколко месеца... изнесеш някакъв Докторат и темата спира... :evil: Имаше в спининга преди време една за такъв тип "Дразнителска" ама я заключихте и отиде в небитието, за което също още съм раздразнен... :roll:
що ме карате да спамя сега пуууууууу...... :oops:
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

Онова не беше със Сашко :smt044 :smt044 :smt044

пп - нали за това живея ?!? Да тъ дразна :twisted: :smt016 :smt016 :smt016

Павел Иванов
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Има един работещ закон-"Ефектът на огледалото"! :wink: В случая,аз съм огледалото и доста хора виждат това,което не искат да си признаят вътрешно!Виждат себе си,та-те-така! :wink: Извън нет-а,не съм огледало и добре ги оправям камикадзетата! :wink: :D Човек,като нема кво да каже по некоя тема и веднага се получава "Ефектът"!Точно за три дена,човек може да се образова,коя фирма за плетеняци,каква е,защо е или колко продава!Ако плетеняка хващаше рибата,щях да знам всичко за него.Вервай ми! :wink: Капоне,трият теми от безсилие,щот техната логика е-"Само ние разбираме,и само ние ги ловим"!Обаче,заради собственната си арогантност,губят ценно инфо.А "пускача" на "оная" тема е лицемер,щот тайно си лови сулчета и подпитва,къде са белите! :wink: :drinkers:
Аватар
sestrata
Модератор
Модератор

Мнение от sestrata »

Предупреждавам, потребителите да се придържат към темата! :!: :!: :!:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Такъм: G Loomis SJR783-2 GL3, TP4000, Climax 8X Monobraid

Изображение

Ето това се вписва гениално в темата!Не виждам слаба брънка в цялостният такъм,рибата е КВАЛИТЕТНА,па май и риболовецът! :wink: Всичко е кристално ясно и не подлежи на критика! :D :drinkers: Коментари може и моят е,че некои хора са си заслужили рибите! :idea: :drinkers:
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

:smt044 :smt044 :smt044 Сашко , подмазваш се с цел привличане барем на 50% от мордераторското съсловие на подфорума ли ?!?

Павел Иванов
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Лумиса и тези бели са ми страст! :wink: Жалко,че още неам Лумис,ма и той е тръгнал от тролинга! :D Ти си на ход с ИКГ-то,аз ще участвам с трета фирма! :D :drinkers:
nissana
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от nissana »

Яяяяяяя колко било интересно тука!Май по-честичко ще се наложи да влизам тука.Да мерим на око,а?По препоръка на единия модератор,този без пънкарския гребен,навих 0.15 РХ8 и хич не ми изглежда на 0.30монофил.Сега ще изровя ролките с Зандера и ще меря.
Публикувай отговор

Обратно към “Спинингов риболов”