Къде се намирам:
Риболов
Подводен раздел
Подводен риболов
Подводен риболов
naRiba.com

Форум

На лафче за подводния риболов
Модератор: nkolev66
Re: На лафче за подводния риболов
Vidrax всичко е наред,проблема не беше при вас ами аз нещо спеках с компа.Благодаря за одзива.Всичко е ОК.
...приятели , на път съм да счупя рекорда на Гинес , по брой Банове в един и същ сайт
...днес в Спиърфиш след около година прекъсване пак получих червен картон
....догодина по същото време ще пробвам пак
П.С. да са живи и здрави

П.С. да са живи и здрави

Булти там май не успях да ти отговоря, затова тука 
Булти в България май няма откъде, но от ebay можеш да я вземеш много евтино.
Друг е въпроса че аз не ти я препоръвам, ето тук се вижда защо: http://www.youtube.com/watch?v=EPof0lHVNlw

Яво и Юли , благодаря ви пичове ...проявявам интерес към маските камери , като цена и отде мога да си я купя тук в БГ...
някой може ли да помогне !
п.с. ако някой не е разбрал още - аз съм Булти , ако остана тук ще остана , ако не здраве да е , но не ми е кеф да залуждавам който и да е shy.png
Булти в България май няма откъде, но от ebay можеш да я вземеш много евтино.
Друг е въпроса че аз не ти я препоръвам, ето тук се вижда защо: http://www.youtube.com/watch?v=EPof0lHVNlw
Юли , благодарности !!!

-
- ще става разбирач
Булти ,тамън си викам оцеля тоя път,и айде пак в геджурата....Съчуствам ти сигурно е много гадно да искаш нещо,като поле за изява,макар и виртуална и да ти отрежат плавниците.Готините хора са и тук и там така че пак ще ти се чете гласът,нема да остане глас във водата.Това за мен е супер тъпо да си губиш познанствата,макар и виртуално,с хора които уважаваш, а с другите които кръстосват въжетата на буьовете с твоя, просто покажи кукан и помахай с плавник за успех.нито рибата,нито морето ще ни вземат,тези които ни сочат с пръст,като еретици.В спиър фиш с никой не съм се карал,исках да кажа много още в зората на сайта,имах и и идеи и ентусиазъм,и какво ли още не.Просто не намерих сродни луди,като мен не че няма,така го почувствах.познавам хора дето един пост не са написали а са като жива история за този спорт .Нито им пука нито се интересуват...Защо ти трябва да се товариш,когато изключиш компютъра,нали няма кой да ти каже браво,няма кой да те напсува,няма кой да ти каже че тоя скапан нашия живот си е само наш и имаме много малко време да направим себе си и другите щастливи,за да зависим от виртуалното общуване,или реалното битуване.Никой не е постигнал мечтите си бутан от други хора,всеки сам блъска и твори за да постигне неговото малкото щастие,за да го сподели с другия до себе си или онзи непознатия зад клавиатурата,който гледа и гадае,какво си мислил,какво си чувствал докато снимаш,разказваш или просто общуваш с други болни по темата море.Понякога съм си мислел,когато съм в най-гадната салантия,добре бе майка му стара, ако пукна ей сега на,кога ще ме намерят,кой ще мисли за мен къде съм, к'во стана с тоя идиот дето само море му е в главата.За 8 години оставих Подводния риболов,заради децата и жена ми които мислеха постоянно къде съм и какво правя в това море.Дадох своя данък,морален и психически.Банна ме семейството,от това без което не мога да дишам,и където един ден сигурно ще спра да дишам завинаги.Сега събирам старите си такъми,кърпя боти,режа плавници,дялам харпун,мъча се да се нацедя в неопрен купуван преди 10 години,и тръпна като новобранец,това е което ми помага да съм кротко луд и да не ми личи колко искам да съм там,под водата ....Успех ти желая,и не се кахъри че станало нещо толкова малко и незначително за нас... за теб знам че не е .
Какво му трябва на човек-1000 долара на месец,коричка черен хляб за черния хайвер,
и малко дизел за яхтата. Всичко останало е компромис.
Митак не се познаваме лично но усещам че си сродна душа,напълно съм сагласен с grizmin и ако мога само да допълна че според мен човек трябва да гледа напред с отворено сърце и душа и да загърби малодушието на другите .Такива моменти не оставят никакви спомени и затова не се кахъри толко.
Господ бави но не забравя!
Бъдете здрави и наслука .
Господ бави но не забравя!
Бъдете здрави и наслука .

Не се кахъри Булти,губят една свежа мисъл която е полезна за всички 

...честно казано , не съм очаквал толкова силна подкрепа ...за което Благодаря !!!...а на оня злопаметник дет ми ги слага бановете , ся му правя ВУДУмагия - два сезона риба да не види , знам я от баба (лека и пръст ) и много фаща

Тъй и тъй си почнал с магиите...на нас ни направи магия - от риба да не се отървем. 

Никоя риба не е по - важна от живота !
Ватусе , на теб специално съм ти направил една друга ...имай го впредвид като влизаш в морето да взимаш и втори кукан 

Ти ли ще му носиш третия.Булти написа:Ватусе , на теб специално съм ти направил една друга ...имай го впредвид като влизаш в морето да взимаш и втори кукан

Плувчо, за третият кукан на теб ще разчитаме, нали и на теб ти се запали дупето по харпунджилъка.
Ние с Булти ще релаксираме в каяка, а ти ще пълниш куканите и накрая ще делим на три, справедливо е нали?
Ние с Булти ще релаксираме в каяка, а ти ще пълниш куканите и накрая ще делим на три, справедливо е нали?

Никоя риба не е по - важна от живота !
- Диканаров
- кандидат преподавател
Гризмин, по-точно не е възможно да се каже и напише! Митко, не преживявай ! По вярното е, че техният форум губи от отстраняването ти! А колкото до тез , които са ти приятели там, тях не си ги загубил! Те ще те намерят тук или в друг подобен форум и ще сте пак заедно във водата! Ванкоо, де да можеше да стане таз магия! 

Няма малки и голями, има хванати и изтървани!
-
- ще става разбирач
Имаше една стара наздравица,Да пием-"За конете,жените, и мъжете, които ги яздят!".Можем да го кажем и така -За морето,вълните и мъжете ,които ги обичат!Наздраве.
Какво му трябва на човек-1000 долара на месец,коричка черен хляб за черния хайвер,
Диканаров ,приятелю , благодаря ти за оценката , която ми даваш !!! Както винаги си много прав , мъчно ми беше за много хора с които задочно се запознах там , липсваха ми репортажите на Лайв Дайв за ЮАР , липсваха ми Качо , Гофуса , Фендер , Пипин , Ассен , че ако щеш и Владо Акулата , ККК , Джим Бин , Гринго също пишеше интересни неща , съжалявам че си развалиха приятелството с Владо...Христо Янчев ми е на една ръка разстояние , но и от батко Влади можеха да се научат интересни работи от тайната кухня на подводния риболов , Ватуса , Кирил , Павката ,Юлиан , ... оня лудия сърфист
и много други...доста хора от оттам идват вече и тук , което искрено ме радва ...пределно ясно ми е , че не съм идеален , но човек се учи от грешките си ...за кой ли път ще го напиша - нямам нищо напротив членовете на Спиърфиш , дразнело ме е единствено ПОНЯКОГА , авторитарното поведение на Админите там , духа на общуване като на комсомолско събрание
и накрая комерсиализацията на сайта , създаден в началото с нашите общи усилия в името на една идеална цел - любовта към морето...но все пак сайта си е техен и няколкото ми последни и неуспешни опити да комуникирам там , не са били с цел да им се бъркам ...радвам се че тук форума се разви , появи се още едно поле на изява , без което горенаписаното нямаше как да бъде прочетено от приятелите на подводния свят , там просто щеше да бъде изтрито...всички знаете - работя усилено и в друг подводен форум...без приятелска конкуренция на идеи и концепции развитие няма да има , радвам се , че Спиърфиш вече не е единствения форум на гмуркачите в България , но това по никакъв начин не ме прави негов враг , дори напротив , той така също се развива ...понякога си задавам въпроса , как ли щяха да се развият нещата ако никога не ме бяха гонили от там ...май беше за добро ...подкрепям Гризмин за наздравицата и само ще допълня - да пием и за настъпването на пролетта и новия сезон 2010