Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

яз. Тополница
Модератор: sapuna
-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Re: яз. Тополница
Марко ,не се предавай на теб се крепи българската риболовна преса.Ако не си ти да я захранваш със снимки или инфо,какво ли ще прави тя.
Сега сериозно,защо ли като си купя риболовна преса ми се струва че някой неща съм ги чел из форумите

Сега сериозно,защо ли като си купя риболовна преса ми се струва че някой неща съм ги чел из форумите

Алкохолът е упойка, която помага да се изтърпи операцията, наречена живот.
-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Опа видях малка неточност- не се вкарва в напоителен канал при бент"Лесичево" а по при Юнаците.Доколкото имам информация водата се отбива на три места-Лесичево(май около кубик или кубик и половина),а най много се отбива на Юнаците.При Пазарджик Тополница тече с дебит кубик и половина.
Преди наводненията основно се отбиваше на Лесичево и от там чрез използване на релефа по гравитачен път отиваше в Пясъчник.
Преди наводненията основно се отбиваше на Лесичево и от там чрез използване на релефа по гравитачен път отиваше в Пясъчник.
Алкохолът е упойка, която помага да се изтърпи операцията, наречена живот.
-
- разбира нещата
И така до кога? ...Мисля,че събота и неделя ще ходим някъде и ще се минава покрай Тополница... Той какъвто е издължен язовира ще стане като рекичка...
ПАЗЕТЕ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА!

Еба си майката! Въобще ли няма вода в язовира?
Ай стига, бе! Аз имам един приятел, който работи в една група специалисти, дето ремонтират хидросъоръжения и ми беше споменал, че ще правят някви ремонти на стената на този язовир - сега се сетих, явно му е дошло времето (за ремонта). Жалко за обитателите на водоема, пък и на теб ти беше от любимите!
"... А една рибешка изненада е повече от секс с красива манекенка
"

Преди малко говорих с моя познат и каза, че щели да сменят някъв кран, но тази работа можела да стане и без да изпускат водата - основната причина е напояване по-надолу. Тъй като язовира не е вододайна зона, а се ползва за производство на ток и за напояване, нормално било да е с такова ниво. Успокояващото за в бъдеще е, че дори и да е изпуснат до дупка, на стената оставала вода 25-27 метра!(може би в най-дълбокото). Под тази дълбочина няма отточна тръба. Ако веца работи, значи все още има дълбичина малко над 30 метра. (по данни от моя човек) Е, не знам колко е площта на водата в момента, но със сигурност е рай за "неблагоразумните"!
"... А една рибешка изненада е повече от секс с красива манекенка
"

Искам горещо да БЛАГОДАРЯ на Марко за постоянството и всеотдайността!
Извинявам се за прекъсването с попълването на "информация за водоемите - обща", но имах не малко "грижи" в работата около празниците.
Веднага след Ивановден и кратката ми отпуска /имам баща и син именници/ ще се постарая ...
Извинявам се за прекъсването с попълването на "информация за водоемите - обща", но имах не малко "грижи" в работата около празниците.

Веднага след Ивановден и кратката ми отпуска /имам баща и син именници/ ще се постарая ...
"Щастие за всички, щастие даром!"
- borislav58
- сериозен играч
Само не разбрах . Има ли вода на Мъти вир до днешна дата. 

Всичко заебавам и за риба заминавам!
На Мъти вир е още река. На Поленето има вода - може да се хвърля. Рибата я няма все-още.
Сомът обича смелите!
-
- вече хвърля и на тежко
ето и от мен няколко пресни снимки от стената направени на 17.01.10г.
,
,
,
,
,
,
болно му става на човек като види този лунен пейзаж
болно му става на човек като види този лунен пейзаж
Последно промяна от paranorm на Нед Яну 17, 2010 9:02 pm, променено общо 1 път.
АКО ТЪРСИШ ДУШЕВЕН КОМФОРТ...

НЕ СЕ ЗАНИМАВАЙ С ГЛУПОСТИ ОТИВАЙ НА ГЬОЛА

НЕ СЕ ЗАНИМАВАЙ С ГЛУПОСТИ ОТИВАЙ НА ГЬОЛА
-
- новобранец
Здравейте,
във връзка с тези снимки, на 28.02 тази година бях с трима колеги на язовира.
Имахме лодки, и с едната обикалихме да разгледаме язовира.
В средата имаше мрежи. Седнахме на едно място да похвърляме и след малко дойде един мангал с една синя пластмасова лодка. Предупреди ни да внимаваме за мрежите му. Ние естествено внимавахме - внимателно ги изрязахме и отидоха на дъното на язовира.
Е..си наглия мангал, в лодката два толстолоба по над 10 кила и вика: "ние само едра риба ловим, имаме разрешение". Обаче има агенти около язовира, щото го били предупредили, че имало лодки и той дойде да ни провери.
Другия път пак ще му изрежа мрежите на тоя хубавец.
във връзка с тези снимки, на 28.02 тази година бях с трима колеги на язовира.
Имахме лодки, и с едната обикалихме да разгледаме язовира.
В средата имаше мрежи. Седнахме на едно място да похвърляме и след малко дойде един мангал с една синя пластмасова лодка. Предупреди ни да внимаваме за мрежите му. Ние естествено внимавахме - внимателно ги изрязахме и отидоха на дъното на язовира.
Е..си наглия мангал, в лодката два толстолоба по над 10 кила и вика: "ние само едра риба ловим, имаме разрешение". Обаче има агенти около язовира, щото го били предупредили, че имало лодки и той дойде да ни провери.
Другия път пак ще му изрежа мрежите на тоя хубавец.
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Тополница- Рали и риболов
Здравейте ще ходим на рали на Мухово/стената на Тополница/ и искам да попитам каква риба може да се търси там? Има ли смисъл да се кара лодка и мога ли да я пусна някаде наблизо 

Кажи на някой,че има 300 милиарда звезди във Вселената и той ще ти повярва.Кажи му ,обаче че пейката е с неизсъхнала боя и той ще я пипне,за да се убеди,че е така.
-
- разбира нещата
Re: Тополница- Рали и риболов
На стената,преди-уклей,бабушка,костур,клен и щука!
Сега,нямам инфо...
Сега,нямам инфо...
Сега се връщам от риболов и пак ми се ходи!!!