Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Сладководен Риболов
naRiba.com

Форум

НОВОСЕЛЦИ
Модератор: bobopeli
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Малкит рибки ги ловим или на канала,който излиза от затвора и се влива във Вая това е точно след сервиза на Хонда по околовръсното.Взимаш кепче и те рибките се виждат.Ако няма там на канала на пречиствателната станция преди СОМАТ винаги има.
ВНИМАНИЕ:До самият канал в ляво има една дупка с тиня покрита с листа от дървото над нея.В събота паднах там
Дупката е доста дълбока затова че внимавайте!
ВНИМАНИЕ:До самият канал в ляво има една дупка с тиня покрита с листа от дървото над нея.В събота паднах там

Дупката е доста дълбока затова че внимавайте!
- каридата
- учете се от него
аз ги моря само на туистър.в неделя бях там и странното беше че само на моето място кълвеше.дори не искаше рибка.само туистър.понарълних кофата и аз де.В неделя имаше проверка за билети и се указа че освен билета от ИАРА,трябва да имаш и членска карта за мандренското езеро и всички водоеми свързани кум него.по скоро проверката беше като предупреждение.нищо не се конфискува просто изгониха хората без билет.и от цялата тази лудница останахме само 10тина души.а другите гледаха от мантинелата до пътя.ама тва е билета си е билет. само дето трябва да се даде още 15 лв за членска карта.всеки гледа да те прекара както си знай.
Ходене му е майката.
Хендмейдър
paranorm:
''ей тва е.. сигурно по бургаско на тва занимание вече му викат 'накаридване'
нещо като ..-жена утре с комшията ще ходим да се накаридим''
Хендмейдър
paranorm:

- РибаР
- научил се да хвърля
Това само за Устията на реките ли се отнасяВ неделя имаше проверка за билети и се указа че освен билета от ИАРА,трябва да имаш и членска карта за мандренското езеро и всички водоеми свързани кум него.по скоро проверката беше като предупреждение.нищо не се конфискува просто изгониха хората без билет.и от цялата тази лудница останахме само 10тина души.а другите гледаха от мантинелата до пътя.ама тва е билета си е билет. само дето трябва да се даде още 15 лв за членска карта.всеки гледа да те прекара както си знай.

- каридата
- учете се от него
аз бях на канала на новоселци.тоест не става въпрос само за мандрата а за всичко свързано към него.а днес прочетох че с тази членска карта може да се ходи и до някви язовири до село черноморец.аве се едно е частен.защото ако във всеки район на българия за всеки водоем трябва да имаш различна членска карта представи си колко пари трябва да дадеш.

Ходене му е майката.
Хендмейдър
paranorm:
Хендмейдър
paranorm: