Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

топлият на АЕЦ....
Модератор: sapuna
-
- новобранец
Re: топлият на АЕЦ....
Здравейте колеги,инфо от 09.02.2010 г. Ходихме с един колега на топлия.За цял ден на дъно един шаран около 3кг и един изпуснат(на качамак).На спининг - капо (може би защото съм още начинаещ).Запалих се по него от миналата пролет тук от форума.На перо излизат морунаж,платика,скобар- на шарен червей. Надявам се ,че съм бил полезен.Успех на всички.
п.п. Надявам се да се запозная със Стефко (може би той ще ме научи на някои чалъми)
п.п. Надявам се да се запозная със Стефко (може би той ще ме научи на някои чалъми)

От миналото нека се учим
и бъдещето така ще съзрем.
Каквото е писано - ще се случи,
каквото не е - ще го създадем.
и бъдещето така ще съзрем.
Каквото е писано - ще се случи,
каквото не е - ще го създадем.
-
- ще става разбирач
Запознатите следят ето това http://www.appd-bg.org/site/wrap.php?3.При ниво при Оряхово над 450 см. шанса да не си заврян в драките и панелите е много малък...Та си прави сметка...jultopepi написа:Никой ли нее ходил скоро на канала да каже какво е нивото
-
- вече хвърля и на тежко
Паркинга е залят.Безмислено е да се ходи,освен,ако нямате връзка във ВЕЦ-а.
Инфо от вторник - водата е боза. Кълве само дунавска скумрия/сабица/ на 30 см. дълбочина.
- TRAP
- ще става разбирач
Колега дунавската Скумрия и Сабицата са две различни риби.Дунваската скумрия навлиза в Дунав от Черно море през размножителния период за да си хвърли хайвера а това което сте ловили е Сабица.trangelov написа:Инфо от вторник - водата е боза. Кълве само дунавска скумрия/сабица/ на 30 см. дълбочина.
Аз ходя по брега и викам рибката да идва тя при мен сега.
Не им разбирам много имената. Но и местните, които ни гледаха използваха и двете имена, та затова...
-
- ще става разбирач
Едва ли някой от баш местните ще допусне тази грешка,по скоро са били някои връзкари на канала.А иначе като гледам ква вода идва отгоре,просто си забравете за канала.
Д-р Дулитъл написа:Запознатите следят ето това http://www.appd-bg.org/site/wrap.php?3.При ниво при Оряхово над 450 см. шанса да не си заврян в драките и панелите е много малък...Та си прави сметка...jultopepi написа:Никой ли нее ходил скоро на канала да каже какво е нивото
като гледам данните от линка , явно че канала не става .....
има ли шанс до около 20.03.2010 да се нормализира положението , или то с тези снеговалежи новите още по-зле ще става...
Други места в района на Козлодуй???
-
- ще става разбирач
Снеговалежите в нашата страна и последвалото снеготопене въобще не оказват влияние на нивото на Дунав.Нивото зависи от началото на интензивното снеготопене в горната и средната част на реката.Обикновено месеците април/към края/ , май и юни такива високи нива са нормални.А ако снеготопенето съвпадне с интензивни валежи от дъжд във водосборните басейни на големите реки,вливащи се в Дунав тука при нас става интересно...Мое впечатление е,че рибата се разкарва от топлия канал по това време и хуква да си хвърля хайвера по вливащите се реки .Иначе друго място за риболов ,освен лимана в самия град Козлодуй аз не виждам в момента.
как е в момента канала ??? места има ли ?
живо , здраво тази събота 20.03.2010 трябва да съм в този край ,къде и как ще се ходи....
живо , здраво тази събота 20.03.2010 трябва да съм в този край ,къде и как ще се ходи....
Не съм ходил никога никога на този канал. та
искам да попитам.Срещу заплащане ли, или
само с връзки може да се отиде там.Много ще съм
благодарен ако някой ми разясни. Благодаря предварително
искам да попитам.Срещу заплащане ли, или
само с връзки може да се отиде там.Много ще съм
благодарен ако някой ми разясни. Благодаря предварително
-
- ще става разбирач
Има единични морунажчета на канала,Дунав се е дръпнал малко и канала си отива в коритото.
На канала се отива по два начина-или с пропуск за АЕЦ и външните организации на територията на АЕЦ или с дебели връзки...
На канала се отива по два начина-или с пропуск за АЕЦ и външните организации на територията на АЕЦ или с дебели връзки...