Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Язовири v3.01 за GARMIN навигации и GARMIN Mobile XT
Модератор: sapuna
Re: Язовири БГ v2.00 за GARMIN навигации и GARMIN Mobile XT
Знам за този проблем и не си само ти. Забелязах, че на някой нувита излиза така, при теб е в радиус 30 км, при други в радиус 50 км, при трети в радиус 90 км, при четвърти нямат изобщо такъв проблем. Мъчих се да отстраня този проблем, но явно не е от мен, защото като сложа други ПОИ точки на такива нувита и пак ги вади в радиус до определен километър. Започвам да си мисля, че проблема е от софтуера на нувитата, но не съм и сигурен. Имам под ръка нуви с такъв проблем и ще пробвам да обновя софтуера на такова и ще видя резултата, и ще пиша.БОВСКИЯТ КОРМОРАН написа:интересно 311 язовира ,на мен ми вади само 52 ,тоест в радиус 30км другите от къде да ги видя, с нуви 610 съм
Не става, имаш само подпомогнат аGPS и чрез интернет на телефона ти казва къде си. Трябва телефона ти да е със Symbian или Windows mobile и да му се инсталира програмата GARMIN Mobile XT, да се сложи карта на България и тогава да се сложи този файл.nasco2 написа:Аиде и аз да попитам. Със Сони Ериксон W715 Ima GPS ама включва винаги през интернет и ме набутва има ли начин да не е така и ще стане ли тази карта и на него? И ако да моля стъпка по стъпка, че съм много бос с тия неща.
Поздрави

Колеги, може ли да качите някъде и gdb или gpx файл, за да може да се допълва и обновява.
-
- новобранец
Аз съм с 5800ExpressMusic и ми изважда грубо 130 язовира та проблема софт ли е? И да попитам ще има ли скоро обновена версия на картата,ако все пак има къде е поместена ?Знам за този проблем и не си само ти. Забелязах, че на някой нувита излиза така, при теб е в радиус 30 км, при други в радиус 50 км, при трети в радиус 90 км, при четвърти нямат изобщо такъв проблем. Мъчих се да отстраня този проблем, но явно не е от мен, защото като сложа други ПОИ точки на такива нувита и пак ги вади в радиус до определен километър. Започвам да си мисля, че проблема е от софтуера на нувитата, но не съм и сигурен. Имам под ръка нуви с такъв проблем и ще пробвам да обновя софтуера на такова и ще видя резултата, и ще пиша.
Адмираций за труда

И аз не мога да разбера какъв е проблема, при всеки вади различна бройка язовири, защо така незнам.
Аз съм с NOKIA N82 и ми дава язовирите в радиус 102 км, иначе като търся по име ми излизат над 150 км и кусур.
Новата версия е почти готова мина една седмица за тест, но ще я тествам поне още една и тогава ще я пусна.
Поздрави
Аз съм с NOKIA N82 и ми дава язовирите в радиус 102 км, иначе като търся по име ми излизат над 150 км и кусур.
Новата версия е почти готова мина една седмица за тест, но ще я тествам поне още една и тогава ще я пусна.
Поздрави

-
- новобранец
Благодаря за отговора!И аз не мога да разбера какъв е проблема, при всеки вади различна бройка язовири, защо така незнам.
Поздрави
-
- новобранец
- Обратна връзка:
чакаме новата версия .скоро ли ще я качиш аз съм с nuvi-200 i GARMIN и на мен ми излизат яз.в радиус 30 км.НА негован платеното ми показва че е 3лв пръчка 6.50 шаран сом и така нататък инфото е от или 4 години иначе е много полезно благодаря ти!!!!!
Правя в момента латинската версия, ако я завърша тази вечер, ще я пусна, ако не, утре вечер.
Казваш, че инфото е от 4 години, в случая не мога да направя нищо, ако споделиш какви са цените ще го коригирам.
Без ваша помощ няма как информацията да е точна, каквото чуя от приятели или от някой колега тук от форума, за видовете риби и цените ако са платени, го вкарвам веднага.
Казваш, че инфото е от 4 години, в случая не мога да направя нищо, ако споделиш какви са цените ще го коригирам.
Без ваша помощ няма как информацията да е точна, каквото чуя от приятели или от някой колега тук от форума, за видовете риби и цените ако са платени, го вкарвам веднага.

-
- новобранец
- Обратна връзка:
здр.за негован платеното е 10 лв на пръчка и рибата не се плаща.има пъстърва,канален сом,щука,шаран,бял амур,каракуда,клен,поне това аз съм ловил.наслука 

Язовири БГ v3.00 за GARMIN навигации и GARMIN Mobile XT
Това е файл с POI точки на язовирите в България за GARMIN навигации.

За навигацията: файла се слага посредством USB в папка ?:/GARMIN/POI
За телефони: файла се слага посредством USB в картата памет в папка ?:/GARMIN/POI
За лаптопи: файла се слага C:/GarminMobile PC / poi
В новата версия е обновена информацията и са добавени 98 язовира. Общата бройка във версията е 411 язовира.
Язовирите, които са добавени или е променена информацията са с дата 02.2010г
Информация за язовирите тук
Снимки от версията на кирилица:

Снимки от версията на латиница:

Ако имате забележки по файла (объркани имена, грешни координати или грешно попълнена информация за видовете риба в водоема) ми пишете ПМ или тук в темата и в следващата версия ще бъдат коригирани.
Файла става както за телефони със Symbian, така и за телефони с Windows Mobile.
Става също за GARMIN MOBILE PC за лаптопи
Само за телефоните:
Ако ще ги ползвате на кирилица, GARMIN Mobile XT трябва да е на руски език,
ако ще ги ползвате на латиница, GARMIN Mobile XT трябва да е на английски език.
DOWNLOAD на Кирилица: Язовири БГ v3.00
DOWNLOAD на Латиница: Yazoviri BG v3.00
DOWNLOAD на Кирилица: Язовири БГ v3.00 за Google Earth
Поздрави и Наслука

За навигацията: файла се слага посредством USB в папка ?:/GARMIN/POI
За телефони: файла се слага посредством USB в картата памет в папка ?:/GARMIN/POI
За лаптопи: файла се слага C:/GarminMobile PC / poi
В новата версия е обновена информацията и са добавени 98 язовира. Общата бройка във версията е 411 язовира.
Язовирите, които са добавени или е променена информацията са с дата 02.2010г
Информация за язовирите тук
Снимки от версията на кирилица:

Снимки от версията на латиница:

Ако имате забележки по файла (объркани имена, грешни координати или грешно попълнена информация за видовете риба в водоема) ми пишете ПМ или тук в темата и в следващата версия ще бъдат коригирани.
Файла става както за телефони със Symbian, така и за телефони с Windows Mobile.
Става също за GARMIN MOBILE PC за лаптопи
Само за телефоните:
Ако ще ги ползвате на кирилица, GARMIN Mobile XT трябва да е на руски език,
ако ще ги ползвате на латиница, GARMIN Mobile XT трябва да е на английски език.
DOWNLOAD на Кирилица: Язовири БГ v3.00
DOWNLOAD на Латиница: Yazoviri BG v3.00
DOWNLOAD на Кирилица: Язовири БГ v3.00 за Google Earth
Поздрави и Наслука

- sandista
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: Язовири БГ v3.00 за GARMIN навигации и GARMIN Mobile XT
За Гармин 255w става ли ? 

-
- новобранец