Къде се намирам:
Мероприятия
Срещи и Купони
naRiba.com

Форум

Среща 45 София Предложение
Модератор: sapuna
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Среща 45 София Предложение
Датата е ясна 25.03.2010.
Искам да направя предложение за смяна на заведението. Първо да поясня, че нямам никакви дивиденти от смяната
В Бирарията, не ми харесва липсата на прилични предложения от кухнята, все по трудното паркиране и постоянния недостиг на места. Въпреки предварителното записване и по-големия брой места, който запазвам винаги сме яко на гъсто.
Предложението ми е за кръчма в Красна поляна, "Българан" улица Братин Дол. Непретенциозно на външен вид кръчме с около 30-40 места. Чисто е, добре отоплено и е с видок таван и не се задимява лесно.
При разговор със собственика ме увери че ако се наложи може да я затваря само за нас ако се наложи. От към кухня нещата стоят перфектно. собственика е и готвач
държи се всичко да е качесвено. Пълно е със всякакви субпродукти и мезелъци. Няма проблем някой да донесе шише ракия или друго за почерпушка
Цените са меко казано смешни, доколкото видях най-скъпото нещо и доколкото се похвали собственика беше панирана свинска пържола на цена от 4,80
Работното време е до когато ни се седи
Снимки на заведението за съжаление нямам.
Помислете дали да го сменим. Малко далеч ще идва на хората от източна София, но това се компенсира със значително по-ниските цени. А и е достатъчно близо на групата от Люлин за да няма адекватно извинение да не пристсват и да се слеят срещите
Искам да направя предложение за смяна на заведението. Първо да поясня, че нямам никакви дивиденти от смяната

В Бирарията, не ми харесва липсата на прилични предложения от кухнята, все по трудното паркиране и постоянния недостиг на места. Въпреки предварителното записване и по-големия брой места, който запазвам винаги сме яко на гъсто.
Предложението ми е за кръчма в Красна поляна, "Българан" улица Братин Дол. Непретенциозно на външен вид кръчме с около 30-40 места. Чисто е, добре отоплено и е с видок таван и не се задимява лесно.
При разговор със собственика ме увери че ако се наложи може да я затваря само за нас ако се наложи. От към кухня нещата стоят перфектно. собственика е и готвач

Цените са меко казано смешни, доколкото видях най-скъпото нещо и доколкото се похвали собственика беше панирана свинска пържола на цена от 4,80

Работното време е до когато ни се седи

Снимки на заведението за съжаление нямам.
Помислете дали да го сменим. Малко далеч ще идва на хората от източна София, но това се компенсира със значително по-ниските цени. А и е достатъчно близо на групата от Люлин за да няма адекватно извинение да не пристсват и да се слеят срещите

Re: Среща 45 София Предложение

Последно промяна от Dedy на Чет Мар 11, 2010 4:14 pm, променено общо 2 пъти.
- ninastefanina
- сериозен играч
Аз също не съм доволна от кухнята,да неговорим за водката,че после ме къса главата.За места-мисля,че винаги сме се събирали,за паркинг незнам идвам без кола
За Кр.поляна съм ЗА 100%,щото ми е в квартала.Само другите ако са съгласни с предложението.

I Fish, Because The Voices In My Head Tell Me To...
"Колкото повече глупости правя,толкова по-популярен ставам"
"Колкото повече глупости правя,толкова по-популярен ставам"
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Съгласен съм, тая сегашната е все едно в оранжерия седиме. Какво каза, има ли къде да се паркира при новото предложение ?
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
Най-добре е Ивак или някой друг по-сръчен от мен с компа колега да приложи карта и примерни маршрути на градския транспорт за хората без коли, а и за хората с такива, иначе предложението звучи добре 

Мъдете здрави,
па другото ще се оправи!
Риболовна академия "Негован"
па другото ще се оправи!
Риболовна академия "Негован"
-
- ще става разбирач
Аз също съм съгласен и на мен" при кулата" не ми харесваше много ,но заради компанията правех компромис
П.П.То иначе извинения винаги могат да се намерят

П.П.То иначе извинения винаги могат да се намерят

-
- фен клуб-скобар
Определено ,ще почвам да идвам по често.
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Чукнете в БгМапс улица Братин Дол и ще се орентирате.
Пада се в карето от булевардите Вардар, Възкресение и Стамболийски.
Транспорта който знам в близост е автобуси: 60, 11, 83. Трамвай 11, Маршрутка 29 или 27, 48
Всички трамвай който вървят по Стамболийски също са удобни.
Място за паркиране на коли колкото искаш
Таа Кръчма е онаа Дедисън

Пада се в карето от булевардите Вардар, Възкресение и Стамболийски.
Транспорта който знам в близост е автобуси: 60, 11, 83. Трамвай 11, Маршрутка 29 или 27, 48
Всички трамвай който вървят по Стамболийски също са удобни.
Място за паркиране на коли колкото искаш

Таа Кръчма е онаа Дедисън

-
- фен клуб-скобар
Дето някои нямат спомени ли?Ivak написа:Таа Кръчма е онаа Дедисън![]()

- jovani
- научил се да хвърля
Ще се радвам ако се одобри там.Нямам удоволствието да го знам,но е на 100м. от мен.Понеже работя до 19.30ч ще съм там след това.Поздрави от мен.
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Това го очаквах от много отдавна .Аз съм За!
- MITKO70
- кандидат преподавател
И азsaksi написа:Определено ,ще почвам да идвам по често.

http://www.bgmaps.com/print.aspx?sid=ca ... d14f50c449
Всичко може,но не всеки го можe.

Здравейте колеги ако може и аз да дойда щесъм благодарен!!!! Поздрави