Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Панчаревска слука
-
- ще става разбирач
Панчаревска слука
От няколко дни съм в отпуск,а времето едно мака ми е.Нито е студ като студ за риболов на лед,
нито е време за река заради пълноводието и снеготопенето,а пък язовирите с тез ледени води.
Рибата още не се е раздвижила,абе с една дума не е за отпуск ама сега ми го дадоха няма "хън мън".
Та да започна ,преди няколко дни имах рожден ден на който освен стандартните положения оспях с
желянието на мойта мила съпруга и любезното съдействие на 55 лева да си купя това китайско пръчле.

Идеята ми беше да заменя стария телескоп на 3 00 м с нещо по съвременно ,та взех,че налетях на това.

Трябваше да има тест драйв,а аз от наколко дни във вкъщи само го разпъвам и се кефа на сухо.Къде,къде
и хайде на Панчарево,имаше инфо от форума за там преди седмица та решението бе взето.
С хиляди задачи въпреки отпуска в 12 30 часа бях на брега на езерото.Ето тук.
Имах подготовка от към подхранка с това...

а от към стръв с това...

Ето го н новия в работна позиция

риболова като цяло беше много тегъв и за всички около мен не беше по различно.Радостното бе ,че севтосах
новият такъм при това с улов.Излизаха отначало дребни до средни баби от този калибър

..на дълбочина от шест метра близко до дъното и дистанция от 15 метра....в последствие увлеличих дистанцията
на 20-25 метра и дълбочина 7 метра и едрите бабушки не закъсняха
Риболова приключи към 16 00 по мое желание и крайният резултат беше 30 броя бабушки и 1 брой уклей.
Колегата до мен ми подари един готин уклей и с него за статистиката стават два.Всички рибки живяха
само няколко часа в моя живарник ,в последствие всички се върнаха в къщи
Дом Панчарево.

Ето го и най големия кеф,удоволствието до дориш живот...
http://www.vbox7.com/play:17b06c88&start=53
Забележка:на втора страница е продължението..
нито е време за река заради пълноводието и снеготопенето,а пък язовирите с тез ледени води.
Рибата още не се е раздвижила,абе с една дума не е за отпуск ама сега ми го дадоха няма "хън мън".
Та да започна ,преди няколко дни имах рожден ден на който освен стандартните положения оспях с
желянието на мойта мила съпруга и любезното съдействие на 55 лева да си купя това китайско пръчле.

Идеята ми беше да заменя стария телескоп на 3 00 м с нещо по съвременно ,та взех,че налетях на това.

Трябваше да има тест драйв,а аз от наколко дни във вкъщи само го разпъвам и се кефа на сухо.Къде,къде
и хайде на Панчарево,имаше инфо от форума за там преди седмица та решението бе взето.

С хиляди задачи въпреки отпуска в 12 30 часа бях на брега на езерото.Ето тук.

Имах подготовка от към подхранка с това...

а от към стръв с това...

Ето го н новия в работна позиция

риболова като цяло беше много тегъв и за всички около мен не беше по различно.Радостното бе ,че севтосах
новият такъм при това с улов.Излизаха отначало дребни до средни баби от този калибър

..на дълбочина от шест метра близко до дъното и дистанция от 15 метра....в последствие увлеличих дистанцията
на 20-25 метра и дълбочина 7 метра и едрите бабушки не закъсняха

Риболова приключи към 16 00 по мое желание и крайният резултат беше 30 броя бабушки и 1 брой уклей.
Колегата до мен ми подари един готин уклей и с него за статистиката стават два.Всички рибки живяха
само няколко часа в моя живарник ,в последствие всички се върнаха в къщи

Ето го и най големия кеф,удоволствието до дориш живот...
http://www.vbox7.com/play:17b06c88&start=53
Забележка:на втора страница е продължението..
Последно промяна от etiketa на Съб Мар 13, 2010 12:45 am, променено общо 1 път.
Ако рибите бяха жени щях да ги ухажвам всеки
ден,ако жените бяха риби нямаше да се
занимавам с глупости а щях постояно да съм за риба.
ден,ако жените бяха риби нямаше да се
занимавам с глупости а щях постояно да съм за риба.
Re: Панчаревска слука
Браво, колега! Добър резултат за по-малко от 4 часа риболов. Поздравления!
Нека пазим водоемите чисти!!! Събирайте си боклуците!!!
Пожелавам и занапред да ти носи още по-голяма слука !etiketa написа:............Радостното бе ,че севтосах новият такъм при това с улов..............

-
- разбира нещата
Айде честито първо за пръчката и ти пожелавам с нея всеки път да не оставаш без риба . И да са все големи 
Добро излетче

Добро излетче

-
- и господ не е толокова добър
Много добре 

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
-
- сериозен играч
Прекрасен риболовен излет
Браво
Браво

Светът е кръговрат. Всеки е отговорен за действията си. Всичко се връща..
-
- ще става разбирач
Браво за сефтето!!!
Аз не съм ходил за риба три седмици от както се стопи леда и вече съм изпаднал в абсистенция.

Аз не съм ходил за риба три седмици от както се стопи леда и вече съм изпаднал в абсистенция.

-
- вече хвърля и на тежко
Супер!
Седя и си ловя риба, седя и си ловя риба ....по едно време гледам .... само си седя ...
- panddov
- вече хвърля и на тежко
Браво!Толкова ясен и чист клип не съм виждал скоро в темата!Много успехи с новата пръчка!