Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на мирни риби
naRiba.com

Форум

риболов на шаран с протеинови топчета
Модератор: sapuna
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Re: риболов на шаран с протеинови топчета
Намесихте любимият ми чесън ... 

-
- разбира нещата
Мисля,че бъркаш за бетаина Диманчо ама тва си е мое мнение.Аз слагам по 5-10 гр на кило.Diman написа:
Бетаин, няма такива неща при мен. Един ден ги разнищвахме тия аминокиселини с едни ветдоктори, хората се изумиха, но както и да е...Ще пробвам. Благодаря за рецептата.
Асене ти по колко слагаш на кило микс?
- asenfisherman
- ще става разбирач
5 гр.ако е сух или 15 мл. когато е течен.
-
- разбира нещата
А слагате ли чесън на плодовите аромати 

Пробвай с 20 мг/литър и сигурно ще си по-доволен (това за betaine HCL и знам какво пише по опаковките)asenfisherman написа:5 гр.ако е сух или 15 мл. когато е течен.
Да ви питам за едни топчета на Старбайтс, които са на цена около 8-9лв за килограм(в едни сини пакети са). Някакви отзиви за тях, и дали стават поне за захранка или като добавка към царевицата да ги омешам натрошени?

Незнанието не е извинение.
Нестават !!! Дори и при трошене трудно ще се справиш (трябва с нож или нещо остро) ....bisqo написа:Да ви питам за едни топчета на Старбайтс, които са на цена около 8-9лв за килограм(в едни сини пакети са). Някакви отзиви за тях, и дали стават поне за захранка или като добавка към царевицата да ги омешам натрошени?
-
- и господ не е толокова добър
Стават за захранка, на някой водоеми и за стръвbisqo написа:Да ви питам за едни топчета на Старбайтс, които са на цена около 8-9лв за килограм(в едни сини пакети са). Някакви отзиви за тях, и дали стават поне за захранка или като добавка към царевицата да ги омешам натрошени?

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
- asenfisherman
- ще става разбирач
Бе то аз слагам и други екстри ,за това съм се спрял на това количество и съм доволен естественоrap66 написа:
Пробвай с 20 мг/литър и сигурно ще си по-доволен (това за betaine HCL и знам какво пише по опаковките)

А на колегата bisqo ще кажа че точно тези топчета са пълен боклук,въпреки че понякога се хваща някоя риба на тях.Виж гамата на Перформанс байтс,или по-качествените топчета на Старбайтс.
п.п.Ми аз не знаех и сега погледнах моя

-
- разбира нещата
Подкрепям Асен.Биско,не си земай евтини неща от реномирани фирми.
Мисля,че тука е момента да отклоня темата за топчетата(купешките)откъм марки.
Аз лично съм доволен от Динамитите и Менлайн.Скоро вземах да работя с топчета и за сега имам поглед само върху тея марки.
Нека чуем и Вас кой какви ползва и от кои е доволен?
Аз лично съм доволен от Динамитите и Менлайн.Скоро вземах да работя с топчета и за сега имам поглед само върху тея марки.
Аз съм си взел едни поп ъп на Пелцер -Робин ред и шоколад както и такъв дип, та ще ги видя дали стават. Някой ако ги я ползвал може да сподели

Незнанието не е извинение.
-
- новобранец
Дали топчетата биха имали резултат на язовири на които никога не е захранвано или ловено с тях.И как се захранва с топчета при положение че се замята на 30-40 метра навътре.С прашка едва ли би могло още повече че на такива разстояния точността едва ли би била толкова прецизна.Какво ли ще се получи ако за направата на топчетата се използва само кюспе и някакъв аромат, примерно ванилия.Благодаря
- achocarp
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Колега, разровисе из форома от преди време и там ще намериш отговор на много въпроси. Аз лично съм писал как съм процидирал с водоеми на които шаро никога не е виждал П.Т. Има описано как се захранва с ракета, кобра и така нататак. Просто иска ровене и мноооооооооооого четенеTrendafilov написа:Дали топчетата биха имали резултат на язовири на които никога не е захранвано или ловено с тях.И как се захранва с топчета при положение че се замята на 30-40 метра навътре.С прашка едва ли би могло още повече че на такива разстояния точността едва ли би била толкова прецизна.Какво ли ще се получи ако за направата на топчетата се използва само кюспе и някакъв аромат, примерно ванилия.Благодаря

БЛАГОДАРЯ на природата, че е създала този ЕЛЕКСИРsapuna написа:Намесихте любимият ми чесън ...

- pepi71
- научил се да хвърля
Мои наблюдения на топчета с които аз съм ловил и на колеги от съвместни риболови от които сме доволни:Secret Carp написа:Подкрепям Асен.Биско,не си земай евтини неща от реномирани фирми.
Омега на Старбайтс
Елемент на Пелцер
Ананаски на Менлайн
Тофи на Христо карп
Банан на Солар
Халибут на Динамит байтс
дипове на Пелцер много добри,потапяне преди да хвърлите стръвта
-
- разбира нещата
Много полезно колега!Всички горе изброени са маркови.pepi71 написа: Омега на Старбайтс
Елемент на Пелцер
Ананаски на Менлайн
Тофи на Христо карп
Банан на Солар
Халибут на Динамит байтс
дипове на Пелцер много добри,потапяне преди да хвърлите стръвта
Доказва ми се теорията,че от хубавите марки трябва се купуват скъпите неща...