Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Отново ЗОВ за ПОМОЩ
Модератор: dantho.mihov
- Big^Fish
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Отново ЗОВ за ПОМОЩ
Здравейте, приятели! Много време не съм писал във форума, като съм се отдал изцяло на това да осигуря насъщния за семейството си в тези трудни времена. Тия дни, обаче по време на работа ме запознаха с тъжната история на едно семейство. Майката - Кремена Илиева е на 34 г. Страда от тумор в гръбначен мозък, обхващащ от 4-ти до 7-ми прешлен. За да живее отново се нуждае от скъпо лъчелечение в Истанбул. Сумата не е толкова голяма, но за съжаление е непосилна за семейството. Кампанията е подета и във форума БгМама, както е открит и телефон за СМС-и. Аз лично успях да отделя 20 лв, които преведох по сметка. Към Вас, приятели се обръщам с апел, всеки да помогне ако може и с колкото може. Които от вас ме познават, знаят, че правя това с чисто сърце и абсолютно безкористно.
Ето и банковата сметка ,както и телефонът за СМС-и, за да реши, който има желание, кое е по удобно за него. Пускам и линк към сайта който тия дни беше направен и в който е описано всичко като предистория, показани са всички документи и снимки на жената преди и сега. В сайта се показва и набраната до момента сума, която постоянно се актуализира.
Дарителска сметка на Кремена в Първа Инвестиционна Банка
IBAN: BG79 FINV 9150 1304270598,
BIC: FINV BGSF
Кремена Йорданова Илиева
Адрес ж.к. Дружба, бл. 22, вх, Д, ет.4, ап. 10, Сливен, България
http://help-kremena.info/index.php?lang=bg
Моля предварително за извинение, че пускам тази тема, която е далеч от нашето хоби, но все си мисля , че сме преди всичко хора, а и не веднъж сме доказали, че успяваме да се обединим когато става въпрос да се направи добро. Моля ви, помогнете! Вярвам, че с общи усилия ще успеем да помогнем за събирането на сумата. Дано Господ спаси това семейство!
Поздрави на всички!
Ето и банковата сметка ,както и телефонът за СМС-и, за да реши, който има желание, кое е по удобно за него. Пускам и линк към сайта който тия дни беше направен и в който е описано всичко като предистория, показани са всички документи и снимки на жената преди и сега. В сайта се показва и набраната до момента сума, която постоянно се актуализира.
Дарителска сметка на Кремена в Първа Инвестиционна Банка
IBAN: BG79 FINV 9150 1304270598,
BIC: FINV BGSF
Кремена Йорданова Илиева
Адрес ж.к. Дружба, бл. 22, вх, Д, ет.4, ап. 10, Сливен, България
http://help-kremena.info/index.php?lang=bg
Моля предварително за извинение, че пускам тази тема, която е далеч от нашето хоби, но все си мисля , че сме преди всичко хора, а и не веднъж сме доказали, че успяваме да се обединим когато става въпрос да се направи добро. Моля ви, помогнете! Вярвам, че с общи усилия ще успеем да помогнем за събирането на сумата. Дано Господ спаси това семейство!
Поздрави на всички!
СЪБИРАЙТЕ СИ БОКЛУЦИТЕ, НЕ БЪДЕТЕ СВИНЕ!
-
- разбира нещата
Re: Отново ЗОВ за ПОМОЩ
Дано парите да се съберат, колкото се може по-бързо и лечението да премине успешно. Дано да оздравее и да и се възвърне усмивката на лицето. 

Приятел е този, който като му кажеш "Копеле, убих човек", а той да ти каже "Къде ще копаем?".
-
- сериозен играч
Дано има повече хора като теб приятелю!Нека всички заедно да помогнем!!!
- ROSEN_GB
- ще става разбирач
+1
Описание Дарение за лечението на Кремена Илиева
Сума 1.00 BGN
Такса 0.03 BGN
Обща сума 1.03 BGN
Описание Дарение за лечението на Кремена Илиева
Сума 1.00 BGN
Такса 0.03 BGN
Обща сума 1.03 BGN
Не е важно колко ще хванем, важно е колко ще изпием!!!
-
- научил се да хвърля
-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
+1
Ама толкова много риба ти казвам. Хвърлиш-вадиш, хвърлиш-вадиш. По едно време нямах време да хвърлям и само вадех."
- AL KAPONE
- кандидат преподавател

+ 1
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
- Big^Fish
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Много гадно е всичко това и улисани в ежедневните си дела доста болезнено се приземяваме, научавайки подобни истории.Понякога се замислям, че изпитанието е не само за хората, които пряко са засегнати от бедата, ами и за всички нас в голяма степен - изпитание за това до колко сме успели да култивираме човешкото в себе си и до колко съумяваме да запазим жива искрицата надежда...AL KAPONE написа:Eййй... така ми е иска да няма такива теми
като чета и така ми се свива....
+ 1
По-здрави, приятели!
- MITKO70
- кандидат преподавател
+1, току що в сутрешния блок на БТВ даваха за този нов и ефикасен метод на лечение.
Всичко може,но не всеки го можe.

- Big^Fish
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Приятели, за жалост по-нататъшното набиране на средства за конкретния случай се обезсмисля... Каквото е събрано ще бъде пренасочено за други нуждаещи се... Няма какво друго да кажа...
Бъдете здрави!

Бъдете здрави!