Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Всичко за река Камчия
Модератор: sapuna
Re: река Камчия до село Венелин
Идеално ще ти е с тоя камшик само че си отложи плановете поне с седмица-две в момента реката е мнооого голяма чак е заляла там поляните в ниското и продължава да се качва и е на път да излезе от коритото си до 3-4 часа ако не намалят дебита от язовирите , изпускат яз. Тича и яз.Цонево и едва ли ще спрат скоро , на всеки 3 дни мога да те информирам как е реката и като се пооправи ще ти кажа
, дай си скайп или ме добави аз съм : john_cena_ivo

колега ще съм ти много благодарен ако дадеш инфо тук,като се нормализира рекатаIvoto92 написа:Идеално ще ти е с тоя камшик само че си отложи плановете поне с седмица-две в момента реката е мнооого голяма чак е заляла там поляните в ниското и продължава да се качва и е на път да излезе от коритото си до 3-4 часа ако не намалят дебита от язовирите , изпускат яз. Тича и яз.Цонево и едва ли ще спрат скоро , на всеки 3 дни мога да те информирам как е реката и като се пооправи ще ти кажа, дай си скайп или ме добави аз съм : john_cena_ivo
Ще дам задължително неска ще ходим към с. Салманово и ще видя как е реката там и утре ще пиша , в понеделник ще дам инфо за вировете при с. Хан Крум
- felippemassa
- сериозен играч
- Обратна връзка:
А някой скоро да е ходил на Камчия около Варна?
-
- вече хвърля и на тежко
и аз бих искал да знам
щот то туй Шумен мнооо далече 

- felippemassa
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Да и темата е за Камчия до Венелин 

Не се беше писало почти нищо за Венелин в тая тема затова и почнах да пиша тук , пък и като се замислите реката не може на едното място да е спокойна и бистра а на другото да бушува направо,сега се задържа и не е качвала повече но скоро няма да става за риболов мнооого е кална , и повечето места са заляти
-
- вече хвърля и на тежко
еми за да не се сърди никойfelippemassa написа:Да и темата е за Камчия до Венелин

благодаря предварително

Готовоstanislav_simeonov написа:еми за да не се сърди никойfelippemassa написа:Да и темата е за Камчия до Венелинще я променя (незмам дали имам право и от къде обаче) а ако аз нямам такова право моля някой модератор да я смени примерно на "река Камчия"
![]()
благодаря предварително

-
- вече хвърля и на тежко
Re: Всичко за река Камчия
благодаря,Митев 

Колега ходи ли до реката,че другата седмица мисля да отскоча да видя как е положениетоIvoto92 написа:Ще дам задължително неска ще ходим към с. Салманово и ще видя как е реката там и утре ще пиша , в понеделник ще дам инфо за вировете при с. Хан Крум

Недей само ще си изгубиш времето утре може и снимки да постна ако мина от там
-
- вече хвърля и на тежко
Здравейте,някой може ли да ми даде инфо каква риба мога да ловя на Камчия до Венелин,примерно в периода от април до края на лятото(имам предвид като видове)
мерси предварително!
мерси предварително!
- felippemassa
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Уклей, каракуда, бабушка са най-често срещаните видове там. Носят се слухове, че там са вадени кефали на блесна и дребна щучка. Може да ти удари някое заблудено соме или шаранче, но за за шарана вероятността да ти удари е минимална. Но уклей има в големи количества. Вадиш един чип 3-4 м и си избираш хубаво място (там ги има доста) Правиш една фина линия с плувка към грам или 0.75 и правиш дълбочина към 50 санта.stanislav_simeonov написа:Здравейте,някой може ли да ми даде инфо каква риба мога да ловя на Камчия до Венелин,примерно в периода от април до края на лятото(имам предвид като видове)
мерси предварително!
Решил съм там да севтосам щеката само да се оправи времето.
Задължително да кажеш за резултата!felippemassa написа: Решил съм там да севтосам щеката само да се оправи времето.

Има колеги, които твърдят, че понякога, макар и рядко, се завърта и морунаш.
Аматьорски Спининг Клуб "С Брат ми"