Къде се намирам:
Къмпингуване
Палатка и Каравана
naRiba.com

Форум

Палатка с две спални
Модератор: Ачо ♣
Палатка с две спални
Колеги скоро си купих такава палтка обяче не мога да я сглобя , както изглежда всики колчета са при мене обаче нещо не ми се получава във ъглите .Зов за помощ-ако някой има подобна и има схема каквато и да е ще ми е от помощ.Благодаря ви предварително
- nasco2
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: Палатка с две спални
dbplamen написа:Колеги скоро си купих такава палтка обяче не мога да я сглобя , както изглежда всики колчета са при мене обаче нещо не ми се получава във ъглите .Зов за помощ-ако някой има подобна и има схема каквато и да е ще ми е от помощ.Благодаря ви предварително
В самата палатка трябва да има схема, напиши кой модел е палатката.
Тя е от едно времешните.Взех я от възрастни хора много е запазена обаче няма ноимер или каквото и да е -две спални с предверие всички колчета са отделени
- nasco2
- сериозен играч
- Обратна връзка:
dbplamen написа:Тя е от едно времешните.Взех я от възрастни хора много е запазена обаче няма ноимер или каквото и да е -две спални с предверие всички колчета са отделени
За тия старите за повечето си трябва више. Ако си я видал поне разпъната с малко фантазия, може и да се справиш, не очаквай някои да ти даде схема без да знае модела. Първо сортираи реиките по дължина и вид, след това ъглите и разклоненията ако има такива. Хващаш двама трима и разпъвате голямото платнище не (спалните) на всички посоки, опитвайки се да си представиш как битрябвало да изглежда опънато. Ако успееш да си представиш нещо се опитаи да си представиш каква метална конструкция трябва да има за држи изпънато платнището.
КОгато си представиш я начертай на един лист и сметни горе доло за коя част, колко броя рейки ще ти трябват. Вече трябва да си ги сортирал и според броя на рейките виж от кои рейки ще изграждаш съответната част. Ако успееш да направиш конструкцията, мятаи платнището отгоре, опъни го хубаво, след това спалните се връзват за горните рейки и дъното се разпъва отделно.
Успех.
-
- научил се да хвърля
и аз е имам същата супер е но иска много занимавка докато се нагласи
няма стари риби има МАЛКИ и ГОЛЕМИ
Единственият начин по който се сещам да ти помогна чрез форума е да направиш снимки на отделните елементи-ъгли и различни рейки сортирани по дължина и бройка и най - вероятно ще ти кажа как се сглабя. Имам подобна на сниманата по-горе, модела е "Ерма", има и подобни чешки, сглобяват се много лесно следкато схванеш последователността.
Акъл и да нямаш, може да дадеш !!!!!!!
Колега ще ти бъда много благодарен ако ми я изпратиш

- Поморийския
- ще става разбирач
колега тези палатки ги сглобявахме 85г кога грьмна чернобил голяма кушия беше тогава ходехме на походи за Ботев от училищата 1 ч минимум иначе са супер нищо общо с китайките
Колега, нареди ги увас на пода по височина, щракни ги и мисля, че ще ти помогна.
Моята е тази, отгоре съм опънал платнище за по-добра защита от дъжд.

Около 5на4 метра е с две спални и голямо предверие, разпъвам я поне двапъти в годината без никакви схеми.
Моята е тази, отгоре съм опънал платнище за по-добра защита от дъжд.

Около 5на4 метра е с две спални и голямо предверие, разпъвам я поне двапъти в годината без никакви схеми.
Акъл и да нямаш, може да дадеш !!!!!!!
Колега трябва ми веднъж да я разпъна и ще си бележя всички колчета и ъгли обачееееееееееееее ............
виж дали няма цветове по реиките и същите цветове по палатката , поне мойта е така