Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Профи колони и усилвател ПОМОЩ!!!
Модератор: dantho.mihov
- pachosz
- сериозен играч
Re: Профи колони и усилвател ПОМОЩ!!!
То само като види човек това лого YAMAHA и адреналина му се вдига, за каквото и да се сетиш от маркатаtamihal написа:Aз си сакам YAMAHA и JAMO,не защото ги имам,а защото са качествени(макар и нисък клас) и стават да задоволят доста взискателни ценители.Още повече,че се вместват в нашите разбирания за ограничен бюджет.А като има мангизи...стерео,стерео,колкото щеш!

Jamo-то бих го сменил с Bose, ама то не ми е чак толкова по джоба

-
- и господ не е толокова добър
Кутии от мрамор и качествени говорители.Няма по-добър звук 

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
- pachosz
- сериозен играч
snegk, ний от професионалните се опитахме да бягаме, че скъпи, ти в хай-енда ни вкарваш, дето на мен поне и в мечтите ми не се е появявал 

- orion30
- разбира нещата
Айде сега и кутии от МРАМОР. Ами то и ЛАМПОВ усилвател тогава ще му трябва и високоговорители ФУЛ РЕЙНДЖ.
Човека пита за озвучаване на купонче все пак.

Човека пита за озвучаване на купонче все пак.

-
- разбира нещата
Ей абе хора вие много бягате от това което иска човека . Ясно е казъл , че иска нещо което да му озвучава помещението което никък не е малко . За да стане това домашните уредби не са надеждни ! Трябва нещо което да може да озвучава до такава степен , че хем звука да не е слаб , хем да е качествен . Когато се правят купони знаете много добре как е ... дай , дай , дай усили още и още и така до безкрай . На селото ми има един такъв ресторант с горе доло същата големина и с две тонколони от тези професионалните с пластмасовите кутии си става перфектно озвучаване . Всяка събота има DJ и джитка там миксове , ала бала и не липсват нито ниски , нито средни , нито високи тонове , всичко си е както трябва и неможе никой да се оплаче .
-
- новобранец
Колега,ето ти едно линкче което можеш да погледнеш.Разкарвах се из сайта и ги видях и се сетих за тебе.
http://www.prodavalnik.com/ppc/showprod ... 000&cat=20
Какво е по-хубаво от едно бурканче с мед?Две бурканчета с мед.-Мечо Пух
-
- разбира нещата
Колоните що годе стават и са на добра цена , но друг е въпроса , че са по оркестърски и няма да паснат на колегата поради простата причина , че ниските тонове са много малко , а високите са в изобилие така , че когато една народна певица изкара до край гласа си в тази област са най - добри , но ако решът да си пуснат нещо като хаус , техно , диско няма да има желания бас ефект .shoplandeca написа:Колега,ето ти едно линкче което можеш да погледнеш.Разкарвах се из сайта и ги видях и се сетих за тебе.

- pachosz
- сериозен играч
Аз пък като гледам как се развива темата и колко се интересува колегата, който я пусна - май е било в резултат на недостиг на децибели от предната вечер
След това (след махмурлука
)вече изгуби интерес. Пък може да е намерил вече нещо, знам ли 

-
- разбира нещата
И това е вариант . Но ако наистина му се иска повече децибели и му се дават толкова пари предложението ми е добро .
Той вече си решава . Вчера вечер бях в едно ресторантче и имаше DJ и има 2 тонколони каквито му предлагам и помещението е доста голямо и за 1 час ми се взриви буквално главата и все пак не са на максимум палър
Той вече си решава . Вчера вечер бях в едно ресторантче и имаше DJ и има 2 тонколони каквито му предлагам и помещението е доста голямо и за 1 час ми се взриви буквално главата и все пак не са на максимум палър