Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Kingston Upon Thames-Spinning /Part 2
-
- разбира нещата
Kingston Upon Thames-Spinning /Part 2
И така ... вчера уж приключих сезона ама нее.... Тази сутрин ставам в 7 и почвам да пиша проекти че изоставам малко с материала, но гледам през прозреца вънка едно прекрасно слънце... а това за Англия си е направо чудо Обаче аз нали вчера бях и днеска трябва да се учи... пък и билета които си купих вчера е само за 24ч. тоест от 11.30 вчера до днес 11.30.... Ами в 9.17ч. не издържах, кутията с воблерите в раницата и беж към реката
Първо се насочих към този приток на голямата река... толкова пъти съм минавал покрай нея и винаги ми се е искало да топна воблерчето... да ама не забранена за риболов..

А в този приток вижте що мухички се събират и съответните хищници .... А е забранена за риболов идва ми да си изскуба косата ама какво да се прави... и продължавам към голямата река...

Това е същия приток измежду блокчетата точно преди да се влее в голямата река и както си вървя какво да вида Колегите с цяла лодка се намърдали вътре ...

Как са минали през толкова стражи не знам ама предполагам че са ги подкупили с хляб... МАФИА !!!

Най-накрая достигнах отсрещния бряг където риболова е разрешен и започнах като вчера редуване на воблери и блеснички...

Днес имаше доста повече колеги... кой фидер, кой спининг но всички останахме капо...поне докато аз бях там

Реката днес беше по бавна и бистра от вчера но за жалост отново нямах пипане ... а и всичко на всичко риболова беше 1.20мин. точно тъй като билета ми изтече а и имах за писане.... Но не съжелявам за нищо ... събрах малко витамин Д и беж удома

Първо се насочих към този приток на голямата река... толкова пъти съм минавал покрай нея и винаги ми се е искало да топна воблерчето... да ама не забранена за риболов..

А в този приток вижте що мухички се събират и съответните хищници .... А е забранена за риболов идва ми да си изскуба косата ама какво да се прави... и продължавам към голямата река...

Това е същия приток измежду блокчетата точно преди да се влее в голямата река и както си вървя какво да вида Колегите с цяла лодка се намърдали вътре ...

Как са минали през толкова стражи не знам ама предполагам че са ги подкупили с хляб... МАФИА !!!

Най-накрая достигнах отсрещния бряг където риболова е разрешен и започнах като вчера редуване на воблери и блеснички...

Днес имаше доста повече колеги... кой фидер, кой спининг но всички останахме капо...поне докато аз бях там

Реката днес беше по бавна и бистра от вчера но за жалост отново нямах пипане ... а и всичко на всичко риболова беше 1.20мин. точно тъй като билета ми изтече а и имах за писане.... Но не съжелявам за нищо ... събрах малко витамин Д и беж удома

Който иска намира начин... който не иска намира причина!!!
-
- разбира нещата
-
- научил се да хвърля
Re: Kingston Upon Thames-Spinning /Part 2
Какъв кеф да гледаш подредения и чист бряг и да мечтаеш и у нас да е така някой ден,но уви!!!!
Лягам с мисълта,че утре пак ще съм за риба.Риболов NON STOP!
-
- ще става разбирач

Ако рибите бяха жени щях да ги ухажвам всеки
ден,ако жените бяха риби нямаше да се
занимавам с глупости а щях постояно да съм за риба.
ден,ако жените бяха риби нямаше да се
занимавам с глупости а щях постояно да съм за риба.
-
- разбира нещата
Мерси .. 

- borislav58
- сериозен играч
Пробвай следващия път може и да и го върнеш . Чудесен репортаж се е получил .
П.п.Тия хора боклук неправят ли като при нас в България
П.п.Тия хора боклук неправят ли като при нас в България
-
- разбира нещата
Да ти кажа честно никой по алеите и специалните пътеки и паркове и градини не хвърля или оставя боклук.... НО по улиците ми се е случвало да виждам хора да пускат хартиики и фасове,, но тука толкова много чистят че просто навсякаде е изблизано... абе щом с сапун мият тротоарите с едни машили като голф колички смятай....

- Andrey82
- научил се да хвърля
Аз да попитам с билетите как са нещата в Англия, че и аз съм тука и ми е мерак да се пробвам но все е нямало време а и незнам какви са правилата, иначе мисля че има платено клубове но трябва да си член май и не е евтино...
На Текето ми е най-добре 

рискувам "анатема" от колегите в форума НО:
* повече от 30год живея из такива "подредени"места - отначало-пьрвите години ти се вижда ОК но след време почва да липсва че
- не може кьдето ти е кеф
да си опьнеш палатка
да си направиш барбекю или да запалиш огьн
да си пиеш спокоино /много места са алкохол бан/
да пуснеш музика колкото те кефи
ако пушиш околните те гледат с презрение и си мислят че е канабис и се изнасят /особено ако са с деца/
накрая оставаш с впечатление че си седнал да ловиш риба в шопинг цетьр - минават непознати,усмихват ти се,питат как си,кьлве ли
а най досадни са "жьлтурите" с фотоапарати - навират се да ти гледат из багажа,снимат се с теб или искат да се снимат с вьдицата ти
след време почваш да се изнасяш за риба на места кьдето е "диво"

има много снимки на купони и срещи из този форум които из тези "подредени","чисти" места са невьзможни
* повече от 30год живея из такива "подредени"места - отначало-пьрвите години ти се вижда ОК но след време почва да липсва че
- не може кьдето ти е кеф
да си опьнеш палатка
да си направиш барбекю или да запалиш огьн
да си пиеш спокоино /много места са алкохол бан/
да пуснеш музика колкото те кефи
ако пушиш околните те гледат с презрение и си мислят че е канабис и се изнасят /особено ако са с деца/
накрая оставаш с впечатление че си седнал да ловиш риба в шопинг цетьр - минават непознати,усмихват ти се,питат как си,кьлве ли

- pachosz
- сериозен играч
Пак ни радваш с красоти, Станимир
Благодарности!
хохо, прав си за всичко, но то това е причината да има и рибка, и чиста природа - ЗАБРАНИТЕ.
А тук както я караме, няма да има на какво да се радваме в скоро време, колкото и да е разрешено
Иначе напълно съм съгласен с теб, че се там се получава както е в една поговорка - "Вода газиш, жаден ходиш"

хохо, прав си за всичко, но то това е причината да има и рибка, и чиста природа - ЗАБРАНИТЕ.
А тук както я караме, няма да има на какво да се радваме в скоро време, колкото и да е разрешено

Иначе напълно съм съгласен с теб, че се там се получава както е в една поговорка - "Вода газиш, жаден ходиш"

- lastika
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Страхотен репортаж.И аз скоро ще посетя Англия с цел да се видя с стар приятел,и да ида за риба де.Още от сега съм си оговорил място на един водоем да Бирмингам.То не било никак просто.Клубни карти вноски......добре че моя човек е рибарче 

Калин Запрянов
COLMIC BULGARIA
COLMIC BULGARIA
- ignatov78
- ще става разбирач
Страхотен репортаж. 

- dunavski
- сериозен играч
- Обратна връзка:
хахахахахахах това в България нама начин да стане ........... на брега щеше да има поне 15 човека. Като ги гледам тия снимки за пореден път се убеждавам колко сме "напред" ама споко ние поне си имаме свободия може да си правиме квото си искаме, а не като тия англичани 3 месеца забрана ........ направо ма избива на смях честно !!!А в този приток вижте що мухички се събират и съответните хищници .... А е забранена за риболов идва ми да си изскуба косата ама какво да се прави... и продължавам към голямата река...
Член на - Canal Lure Anglers, Birmingham Anglers Assoociations, Angling Trust, International Flyfishing Federation