Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Въдици и макари
naRiba.com

Форум

Помощ от фидеристите...
Модератор: sapuna
-
- ще става разбирач
Re: Помощ от фидеристите...
Благодаря за уточнението, но не разбрах грамажите цитирани по-горе откъде се появяват?
Поне аз на фидер не съм видял означени грамажи .
Селянията не е белег за произход - тя е състояние на духа !
Пише го на бланката на фидера. Това е максималната тежест която може да изхвърлиivanov70 написа:Благодаря за уточнението, но не разбрах грамажите цитирани по-горе откъде се появяват?

Евентуално може да има означение и в либри

- spiritfog
- научил се да хвърля
Здравейте колеги какво мислите за фидер Mikado golden bay акция 140гр.Ползвал ли го е някой от вас и какви са му впечатленията? Благодаря 

Аз от микадо,нямам добри впечатления относно макарите.В един магазин докато пробвах една тяхна макара,се счупи байтрънара и/аз се чудех що е намалена/.а веднъж си бях купил тяхно влакно за фидера и стана на кълбета след 5 хвърляния.След тези 2 случки не припарвам до тая марка. Което не означава ,че фидера не добър или нещо друго,просто казвам какво ми се случи
ПАЗЕТЕ ЧИСТОТА НА ВОДОЕМИТЕ
Моя е този с 2 кила шаран сгъва се така за 40 лв
марката е глобе 

Риболовци.
-
- ще става разбирач
Колега, аз съм с Mikado - Golden Lion Feeder http://shop.fishing-mania.com/viewrods_3.php?id=6628 и съм много доволен. Чувствителен е, същевременно и много здрав. А пък за golden bay... преполагам, че ще е много по-добър.spiritfog написа:Здравейте колеги какво мислите за фидер Mikado golden bay акция 140гр.Ползвал ли го е някой от вас и какви са му впечатленията? Благодаря

- spiritfog
- научил се да хвърля
Благодаря за мненията колеги. Мисля да си купя фидера, ще споделя мнение след като го пусна в боя 

эдравей колега имам въпросния фидер Mikado - Golden Bay Feeder все още не съм го изпробвал но ми прави впечетлениече е доста мека пръчка което не сам убеден дали е плюс или минус за мен лично е минус ако имаш интерес пиши на лични може да се разделя с фидера