За Кларусо

Модератор: Paublo_Eskobar

dimitresko6663
новобранец
новобранец

За Кларусо

Мнение от dimitresko6663 »

Здравейте колеги, поръчах си тази плувка 5гр http://www.vidrax-fishing.com/catalog/p ... ts_id=1424, като си мислех, че може да се регулира, но се оказа, че мога да сложа само една съчма на линията и плувката се топи до антенката. По този начин немога да я ползвам за повече от метър дълбочина. Та въпроса ми е за какъв точно риболов се ползва, че аз нещо се видях в чудо и освен за уклей на голяма дистанция незнам за
какво друго да я ползвам, а исках да търся дълбочини с нея? Благодаря предварително!!!
Аватар
slayder
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: За Кларусо

Мнение от slayder »

Виж в тялото на плувката(удебелената част) като идвадиш тръбичката трябва да има оловни съчми.Като махаш от тях добавяш на линията и така увеличаваш носимоста на ваглера :idea:
Дава ли? И дава и взема.
Jimi
новобранец
новобранец

Мнение от Jimi »

Носимостта й е 2,5 гр. след като извадиш вътрешните утежнения, така че става за до 4-5 метра дълбчини.
Аватар
Кърцата
фен клуб-скобар

Мнение от Кърцата »

Вътре в тялото , както са казали и колегите, има минимум 4 сачми. Издърпай антената и ги изсипваш в шепата :wink:
само русалки НЕ ловя и то защото не им знам мезето

http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!

http://standartparket.com/
Аватар
Добата©
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Добата© »

и аз така преди се вкарах в тоа филм махаи вътрешните тежести и като дърпаш антената нагоре то си има скала носи с около грам повече
Изображение
dimitresko6663
новобранец
новобранец

Мнение от dimitresko6663 »

Благодаря Ви много, колеги!!! Еми винаги можеш да научиш нещо ново, а аз се чудех къде са тези утежнения. Още веднъж БЛАГОДАРСКО и наслука през цялата 2010та на всички!!!
d_cheetah
новобранец
новобранец

Мнение от d_cheetah »

Аз използвам такава. Дърпаш смело тръбичката и внимаваш да не ти изпаднат в краката сачмите. Колкото сачми (грама) махнеш от плувката, толкова слагаш на линията. Последния 1 грам го регулираш от антената - то си пише по скалата. Плувката е много чувствителна и съм супер доволен. Виж намери си само резервни антени, че загубиш ли ги ще има да търсиш по магазините докато доставят.
Аватар
LukaBrazi
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от LukaBrazi »

вече втора година я имам,и съм много доволен,изключително здрава и чувствителна плувка,аз лично я ползвам без всякакво отежнение вътре в тялото
Тва е батко сметка направена по системата "сто коча,двеста мъди"
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на мач”