Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Три на нула за мен този следобед на селския язовир......
Три на нула за мен този следобед на селския язовир......
Към 13.30 бях на брега и разпънах такъма,много вятър и облаци,след захранка пак нищо ,нито на спирала,нито на плувка,след което смених мястото до едни папури почти до брега и започна едно лудо калване засичам и нищо,скъса ми нервите ,кука 16 ,и пак нищо а води на лудост,скрие се слънцето спира само се покаже и пак се почва,накрая заковах една таранка,втора и накрая го залових виновника-живородка.............така приключихме за днес,но е студена водата все още...............3 на нула..........хаха,,,,,,,,
Re: Три на нула за мен този следобед на селския язовир......
Каква е тази живородка?

това са едни малки рибки дълги като мренки без мустаци,,,,,,,,ама са голяма напаст.........развъждат се като се раждат живи а не от хаивер,,,,,,,,,,,,,,
-
- и господ не е толокова добър
Не си валат

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Да бе ,утре мисля пак да ги мора там,ама тоя път ще сменя захранката ,за да не събира тези живородки,,,,,,,,каква захранка бихте ми предложили за таранка ,,,,,,,,,,,аз ползвам кюспе ама се събират тези гадове..........
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Тука в силистренско им викаме АМУРЧЕТА...изтинска напаст саevgeniboy написа:Каква е тази живородка?![]()

И ловец сам и рибар сам
и на браконерите.........да го ЕВА
и на браконерите.........да го ЕВА
Ако става въпрос за същата риба,при нас и викаме,, говедарка,,-от нея умиране има-отърване няма.Събира се на всякаква захранка.Единствено не кълве на царевица,защото е голяма за нея.kals79 написа:Да бе ,утре мисля пак да ги мора там,ама тоя път ще сменя захранката ,за да не събира тези живородки,,,,,,,,каква захранка бихте ми предложили за таранка ,,,,,,,,,,,аз ползвам кюспе ама се събират тези гадове..........
ПАЗЕТЕ ЧИСТОТА НА ВОДОЕМИТЕ
Колега при нас им викаме БАРЕЧНИКRAAZIEL написа:Ако става въпрос за същата риба,при нас и викаме,, говедарка,,-от нея умиране има-отърване няма.Събира се на всякаква захранка.Единствено не кълве на царевица,защото е голяма за нея.kals79 написа:Да бе ,утре мисля пак да ги мора там,ама тоя път ще сменя захранката ,за да не събира тези живородки,,,,,,,,каква захранка бихте ми предложили за таранка ,,,,,,,,,,,аз ползвам кюспе ама се събират тези гадове..........

Най-голямата риба е изпуснатата

Е все пак с какво да докарам таранката,,,,,,,,,,
еййййй верно сетих се за какво говорите...при нас е ГАМБУЗ 

Re: Тримисл на нула за мен този следобед на селския язовир......
мислех на дебел торен да пробвам,миналата година на един водоем така пипа таранка покраи тези гадове,,,,,,,,тука около Плевен е пълно с тази напаст,,,,,,,,
-
- сериозен играч
-
- новобранец
а на кой язовир ходиш ?
Тва е до Плевен едно село Радишево се казва там има няколко язовира........пак и е близо до Плевен..........ама повечето гадовете ги съсипаха с ток и мрежи,,,,,,,,,,,,да ги накаже съдбата,,,,,,,,,,
Последно промяна от kals79 на Сря Мар 17, 2010 9:15 pm, променено общо 1 път.