Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Въдици и макари
naRiba.com

Форум

Голям боклук ли е?(или малък)
Модератор: sapuna
- nicko67
- вече хвърля и на тежко
Голям боклук ли е?(или малък)
Здравейте момчета!Начинаещ съм и искам да ви попитам както в оная тв реклама"Къде сбъркахме".
Взех си ето тази пръчка http://shop.fishing-mania.com/viewrods_3.php?id=5787 китайка.Мисля да я използвам за риболов на язовир за каракуда шаран червеноперка на плувка, та да ме светнете дали става или не.4 метра е точно въоръжил съм я с една макара също китайка и чакам да се постопли за да я пробвам.Става ли като за начало?
Взех си ето тази пръчка http://shop.fishing-mania.com/viewrods_3.php?id=5787 китайка.Мисля да я използвам за риболов на язовир за каракуда шаран червеноперка на плувка, та да ме светнете дали става или не.4 метра е точно въоръжил съм я с една макара също китайка и чакам да се постопли за да я пробвам.Става ли като за начало?
Re: Голям боклук ли е?(или малък)
Щом си начинаещ и си я взел лови и да не ти пука дали е хубава или не.По-добре се поинтересувай по-подробно за монтажите как да си построиш линиите,тактика според сезона,захранки стръв и т.н.С времето бързо ще разбереш кое е хубаво и кое не.Въдицата ти и е от ниския клас,но за новобранец като теб е добре.Няма ди ти пука дали ще я изпуснеш или удариш някъде.
Above us only sky
- pachosz
- сериозен играч
Лови си с нея и нищо да не те притеснява
Колегата правилно те насочи - разучи монтажи, линии, стръв, захранки... щото каквито и пръчка и макара да ползваш, не е ли както трябва това, което е под водата, трудно ще е.
Успех!

Колегата правилно те насочи - разучи монтажи, линии, стръв, захранки... щото каквито и пръчка и макара да ползваш, не е ли както трябва това, което е под водата, трудно ще е.
Успех!

Правилно.Какво и плащаш.Аз имам 3бр от по-големите-3,5 и 4,5м с екшън 450гр.По една година ги ползвам-ами по 9лв са при нас,ама са убиец.Миналата година що шарани преболиха-по 3-4кг,един амур около 5кг,абе с две думи,карат по една година.Наслука.
- bat_boiko_nikolov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
В сайта на фирмата също има коментари !
Действително за тези пари хората са доволни. Лека, но и малко мека !
А за лятото не се притеснявай- когато е активна рибата, имаш правилната линия и подхранка е въпрос на усет ваденето на улова !
Действително за тези пари хората са доволни. Лека, но и малко мека !
А за лятото не се притеснявай- когато е активна рибата, имаш правилната линия и подхранка е въпрос на усет ваденето на улова !
Последно промяна от bat_boiko_nikolov на Пон Мар 15, 2010 8:48 pm, променено общо 1 път.
За да победи злото е нужно само едно - добрите хора да не правят нищо !
Аве кво се кахариш, лови си там. Етикети риба не ловят. По-добре слушай какво ти препоръчват колегите - монтажи, захранки и прочие. А от мен съвет - гледай да половуваш, поне в началото, заедно с някой по-обръгнат в материала, да хванеш и чалъмите
. Аре, честито!! И много риби!!

Никога не съм хващал повече от 12 заргани, но винаги страшно съм се забавлявал!!!!
Мммм-даа! Важен е процеса!
Мммм-даа! Важен е процеса!
-
- фен клуб-скобар
Най-добре за начало карай с тази сопа като се озърташ естественно какво се случва около тебе като видиш кой с какво лови и как после ще си купиш точно това което ще ти трябва
аре успех от мене
аре успех от мене

тая пръчка е бая здрава ... ползвах я като фидер в началото като нямах
с нея хвърлях хранилка 30 грама на около 30-33 м
така че --- няма чупене ...

- nicko67
- вече хвърля и на тежко
Eхххх благодаря колеги за хубавите съвети и думи,сега ще спя спокойно , че нали знаете какво е габровец да се прекара -сън не го лови

- андрей дончев
- новобранец
Като за начало става,някои от нас са тръгнали с върбова пръчка и паче перо,то май тогава повече хващахме,майката му е риба да има!