Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

Воблери
Модератори: Павел Иванов, sestrata
-
- разбира нещата
Re: Воблери
Аз имам питане за кефалските воблери... значи тъй като реката на която хода е голяма най добре ми е с по големи воблери да ловя към 5см защото са по тежки и хвърчат на далече обаче са малко големички за кефал... има ли някакви марка/модел които да са малки и тежки за да постигам достатъчна дистанция защото с малките салмота не е никак добре въпреки добрата им игра....

Който иска намира начин... който не иска намира причина!!!
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Бисере ! Кат те мръзи да прочетеш тия 24+ страници що се изсфърляш че нема тва за което питаш ?!? Я все пак малце конкретизирай за от тук или от ТАМ ти са питанията ?
Станимире , ако не ти се дават излишни парета то си взимаш воблери на Калипсо и Видра и си решаваш нещата с кастинга а и са доста кефалоуловисти на прилични цени .
Станимире , ако не ти се дават излишни парета то си взимаш воблери на Калипсо и Видра и си решаваш нещата с кастинга а и са доста кефалоуловисти на прилични цени .
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Нещо такова ли?ескимос написа:Отплеснахте се нещо.
Не ви ли е съвестно-24 страници,а сте още на 38мм воблери.
Случайно някой да има нещо 200-240 мм газещо 3-3,5 метра излишно(за предпочитане естествена окраска)?

п.п. Практиката показва, че големината на примамката НЕ е правопропорционална на уловените риби...

Нещо такова ли?sestrata написа:ескимос написа:Отплеснахте се нещо.
Не ви ли е съвестно-24 страници,а сте още на 38мм воблери.
Случайно някой да има нещо 200-240 мм газещо 3-3,5 метра излишно(за предпочитане естествена окраска)?

Много бързо мина от 38 мм на този една педя воблер по-голям от кустура

кво става никой ли не е виждъл тая марка воблери?paparak01 написа:Някой чувал ли е за марка воблери MADA.Мисля че са сръбски но не съм убеден.
Много внимателно чета аз,вервайте ми.
Личните ми наблюдения върху спинингисти използващи малки примамки е,че рано или късно стават мухари.
Тъз "Патка" 11 см дет сте ме изтипосали с нея е срам за всички сръбски воблери,това и е единствената уловена риба.
За 6 см патета обаче мога да дам само добри отзиви-хващал съм на тях костур,пастърва,распер,добри бели и някаква пУтводница,която отплува безкомпромисно.
Личните ми наблюдения върху спинингисти използващи малки примамки е,че рано или късно стават мухари.
Тъз "Патка" 11 см дет сте ме изтипосали с нея е срам за всички сръбски воблери,това и е единствената уловена риба.
За 6 см патета обаче мога да дам само добри отзиви-хващал съм на тях костур,пастърва,распер,добри бели и някаква пУтводница,която отплува безкомпромисно.
-
- ще става разбирач
Здравейте колеги ! Искам да попитам някои може ли да ми продаде някое Goldy щото тука в рибарските магазини дет аз пазарувам нема такиа убавци
пишете на ЛС плс

-
- ще става разбирач
Забравих да се уточня голди вибромакс за кефалчета 

-
- ще става разбирач
Мерси колега
Поздрави

Поздрави

-
- новобранец
[quote="\ескимос\"]Тъз "Патка" 11 см дет сте ме изтипосали с нея е срам за всички сръбски воблери,това и е единствената уловена риба.[/quote]
Работи си воблерчето и то много добре.Проблема е,че трябва да имаш голямо търпение докато някоя пУтводница,която ти е отнесла 6см пате се реши.
Ето една рибка с него,малко над 8 киля.И по голяма имам,ама нямам снимка с нея.

Работи си воблерчето и то много добре.Проблема е,че трябва да имаш голямо търпение докато някоя пУтводница,която ти е отнесла 6см пате се реши.
Ето една рибка с него,малко над 8 киля.И по голяма имам,ама нямам снимка с нея.

-
- ще става разбирач
Че воблера работи работи
А каде го гепи тоя мустакатко 

Извинявам се за невежеството си, но съм малко далтонист и още не мога да стопля кой е този цвят ИКУРА.Павел Иванов написа:хайверените ( тва Икурата ако некой не знае )
Доста се пише по форумите, че за нашите ширини е предпочитан.
Може ли 2-3 линка само на воблери с този цвят.
Мерси предварително...
- баш_майстора
- сериозен играч
- Обратна връзка:
- sandista
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Чак пък толкова да се фаворитизира .. 
Има хора които определено го любят и само на него ловят
Ама да ти кажа MBS ( синьо,бяло и оранжево по дупИто) разцветката си работи наравно с него

Има хора които определено го любят и само на него ловят

Ама да ти кажа MBS ( синьо,бяло и оранжево по дупИто) разцветката си работи наравно с него

-
- ще става разбирач
А колега може ли да ми покажеш някое уловисто воблерче в тази разцветка за която спомена MBS ( синьо,бяло и оранжево по дупИто)