Къде се намирам:
Кулинария
Риболовна кухня
naRiba.com

Форум


За Чревоугодници
Модератор: sapuna
Re: За Чревоугодници



Риболовци.
Re: За Чревоугодници
ще вдигна една наздравица на всички,леки малки чашки и докато се усетиш те е хванала вьртоглавата
болест



и една салатка,да е прибутам таз 5г.ракиика






и една салатка,да е прибутам таз 5г.ракиика






- alcora
- сериозен играч
- Мнения: 1699
- Регистриран на: Вто Юли 24, 2007 12:49 pm
- Местоположение: Пловдив
- Обратна връзка:
Re: За Чревоугодници
Ха ха , Ники ти като сложиш и лед то не остава и 3 грама



Re: За Чревоугодници
тия чашки са убиийци,alcora написа:Ха ха , Ники ти като сложиш и лед то не остава и 3 грама![]()






- GODzillata
- и господ не е толокова добър
- Мнения: 16393
- Регистриран на: Сря Сеп 13, 2006 11:12 am
- Местоположение: Outta space
Re: За Чревоугодници
МитеФФФ, пробвай да панираш кладниците, като поръсиш и малко черен пипер в панировката, след това начукай чесън, малко зехтинец, мерудия и лекинко оцет...и с това кремче залей гъбите, остави ги малко под похлупак да попият миризмите и ........мммммммммм.Митев написа:...с гъби /кладница/![]()
...

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Re: За Чревоугодници
Кладницата си я правя сварена на салата с лук копър оцет и чесън и изглежда така


Риболовци.
Re: За Чревоугодници
Като казахте кладница язе я обърках со диво зайче и топено сиренце на фурна под станиолец.Предварително бех сварил Заю и гъбки-умрех,кефа голем. 

Re: За Чревоугодници
Аз пък съм скатал едно сомле у фризера че го готвим на чорба да има за 5 дена напред за постите свинско не ям.
Да ти е сладък зайо байо ,брои се за постно 



Риболовци.
Re: За Чревоугодници
Ей тука колегата Ступи от Хасково ми е на гости и се морим с една кайсиева и свински крачета








Re: За Чревоугодници
Ти батко хубо си ги намерил в гората
пък виж аз кво намерих на терасата






Re: За Чревоугодници





Риболовци.
Re: За Чревоугодници
Нещо замря темичката, е...ти и кризата
Я малко да развалим дисциплината
днес е петък и следобяда не се бачка
малко свинско езиче ,сварено и запържено с масълце - за мезе - домашна




Я малко да развалим дисциплината


малко свинско езиче ,сварено и запържено с масълце - за мезе - домашна





- emo vasilev
- сериозен играч
- Мнения: 1946
- Регистриран на: Пон Окт 02, 2006 8:05 pm
- Местоположение: Перник
Re: За Чревоугодници
Еми щом си казал да готвиме , така да бъде !
Вчера ми се прияде боб с пушени гърди и взех че набързо стъкмих един !
В общи линии ви е необходимо следното

Слагаме боба във вода за няколко часа


Нарязваме месото



Слагаме го в тенджера , наливаме вода , прибавяме дафинов лист и черен пипер




Заливаме бобчето с малко вода и го оставяме да кипне , след това изливаме водата !


Месото вече е сварено и трябва да го обезкостиме


Вземаме отново бобчето - в тенджера с лук и морков


Нарязваме малко праз


Когато се поизпържи добавяме доматената паста и червения пипер


и брашното


Прибавяме и бульона от свареното месо

Слагаме месцето при бобеца

и съдържанието на тигана

Джоджен


Оставяме го за още 10 минути

и готово !
[/quote]

Вчера ми се прияде боб с пушени гърди и взех че набързо стъкмих един !

В общи линии ви е необходимо следното

Слагаме боба във вода за няколко часа


Нарязваме месото



Слагаме го в тенджера , наливаме вода , прибавяме дафинов лист и черен пипер




Заливаме бобчето с малко вода и го оставяме да кипне , след това изливаме водата !


Месото вече е сварено и трябва да го обезкостиме


Вземаме отново бобчето - в тенджера с лук и морков


Нарязваме малко праз


Когато се поизпържи добавяме доматената паста и червения пипер


и брашното


Прибавяме и бульона от свареното месо

Слагаме месцето при бобеца

и съдържанието на тигана

Джоджен


Оставяме го за още 10 минути

и готово !
