Humminbird PiranhaMAX 170 Fishfinder

Всико за лодките сонарите и атрибути към тях.

Модератори: emo vasilev, Кърцата

didooo
ще става разбирач
ще става разбирач

Humminbird PiranhaMAX 170 Fishfinder

Мнение от didooo »

Става ли тоя сонар за нещо :D На мен ми трябва за тролинг и за кльонк.Ако някои има такьв или знае да сподели. Тук гледам ,че са по над 300 лева а 95 долара са малко по-малко
гуслар
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: Humminbird PiranhaMAX 170 Fishfinder

Мнение от гуслар »

Този сонар е новата версия на Пираня макс -20,ще ти върши чудесна работа.На прав път си колега,сонара си го бива.
И падащата звезда е била изгряваща .
Аватар
Don4o_62
учете се от него
учете се от него

Мнение от Don4o_62 »

Имай предвид че е на Английски и ще показва във футове,и температурата ще е друга.Но това ако не те бърка,това е твоя сонар.И аз щях да поръчвам,но предпочитам да дам 100лв. отгоре,но да има гаранция и меню дето го разбирам,затова ще си взема от БГ.
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти :mrgreen:
didooo
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от didooo »

Абе да си кажа и аз може да дам 100 лв. повече и да е с меню на Български ама за градусите и за метрите дали няма да има опция и за нашите мерни единици.Защото ако има менюто неме барка ,че е на англииски
Аватар
undergrounder
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от undergrounder »

Колеги,понеже имам Piranha MAX 170 от скоро ,все още не знам всички функции на машинката.Интересува ме дали има функция за показване на реално време.Имам предвид когато кльонкам дали показва символи като лястовичка които показват другите модели?И ако може някой да ми помогне с настройката.Предварително благодаря.
Кошмара на рибаря-Сънува рибаря,че е умрял и жена му му продава такъмите на цената на която и е казал,че ги е купувал.
didooo
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от didooo »

А какво можете да ми кажете за http://www.ishop.bg/8-Eagle/Sonari/Eagle-CUDA-300 или за http://www.ishop.bg/8-Eagle/Eagle/Eagle-CUDA-242 Говоря спрямо Humminbird PiranhaMAX 170 Fishfinder -за какви разлики говорим при тези модели и изобщо дали ще вършат работа за клионк и тролинг Eagletata или неси струва да се занимавам с тая марка и да си взимам пиранята :)
vanku
новобранец
новобранец

Мнение от vanku »

Здравейте колеги!
Нито PiranhaMax на Humminbird, нито CUDA на Eagle имат функцията за показване в реално време рибока при кльонк например. Американските модели на Humminbird нямат възможност за превключване към метрична мерна система. PiranhaMax моделите, май всичките нямат българско меню. По-скъпите модели на Humminbird имат българско меню като например 7хх серията.
didooo
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от didooo »

Познавам хора които с ПИРАНЯ МАКС 20 ловят на клионк от много години и казват ,че като му свикнеш вършел добра работа , в смисал показвал ямите апак то какво друго ти трябва като знаеш каде да го търсиш.Другото е късмет :)
Мен главно ме интересуваше дали си струва да спестя 100 лева ама май неси струва
Аватар
Don4o_62
учете се от него
учете се от него

Мнение от Don4o_62 »

vanku написа:Здравейте колеги!
Нито PiranhaMax на Humminbird, нито CUDA на Eagle имат функцията за показване в реално време рибока при кльонк например. Американските модели на Humminbird нямат възможност за превключване към метрична мерна система. PiranhaMax моделите, май всичките нямат българско меню. По-скъпите модели на Humminbird имат българско меню като например 7хх серията.
Колегата сигурно е слушал,но не е гледал реално Хюмимбърд от 170 нагоре.Всичко си имат,квото му трябва на човек.А за доставка отвън,също ми се въртяха някви мисли,но оня ден постъпих по радикално.Отидох и се взех от магазина.И гаранция си има, и меню, и градуси и т.н.Ако вземе и риба да показва реално,ще е супер :D
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти :mrgreen:
didooo
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от didooo »

има си каквото му трябва , а останалото са глезотийки.Например миналата година на яз. Цонево влязохме 2 лодки да клионкаме заедно ние бяхме с пираня макс 20 а другата лодка с 8 лъчев сонар тука струвал кам 6 бона , а колегата беше си го купил от америка за 1500 долара . На тяхния се виждаше както дъното така и като минат над дере от каде идва дерето , на каде отива , абе абсолютно всичко което можете да си помислите. И в крайна сметка само ни гледаха като извадихме по един сом с колегата , защото освен да показва каде е ямата на нас друго нени трябва. Няма спор ,че хубавото си е хъбаво , но според мен с ''по нормални такъми '' ТРЪПКАТА Е ПО-ГОЛЯМА И ТО в 'ПЪТИ''
Който мисли ,че ще стане по-голям рибар като се улеснява по всякакав начин , да си наеме и водолаз да му закача рибите така всички ще му се кланят какъв голям рибар е
Secret Carp
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Secret Carp »

Скоро си взех такъв,но от БГ с 2 години гаранция.Между другото тук също не е с меню на български,но има руско и английско меню.Показва в метри и целзии :wink:
Аватар
vts
новобранец
новобранец

Мнение от vts »

И моят е същия .Взех го от немския Ebay и си е с целзи и метри.
host200
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от host200 »

Колега аз също имам такъв сонар и съм доволен :D
Празнотата е форма и формата е празнота, риболова е някъде по средата
Аватар
Carptdv
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Carptdv »

Humminbird PiranhaMAX 170 имали функция да различава дъното-като твърдо,меко т.н
Публикувай отговор

Обратно към “Лодки и сонари”