Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

Power Pro
Модератори: Павел Иванов, sestrata
Re: Power Pro
А така сега какво стана с инжИнерите дето са го измислили само с 10% отклонение.Иначе за здравината няма място за съмнения.Това е мисля че темата е изчерпана вече и няма смисъл от излишни спорове след като вече е премерено..
- GODFATHER
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Значи приключихте с глупостите и вече може да ходите за риба спокойно
Наслука!!!

Наслука!!!
I'll make him an offer he cant refuse!!!!!!!!!!!!
http://vbox7.com/play:00f5ca22&al=1&vid=
- GODFATHER
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Сега, с просто око ги премерих и това което са измерили във въпросната лаборатория лично мое мнение е че не е ама никака верноХристо Златев написа:Прав е папарака да се съмняваи понеже и аз се съмнявам, днес занесох в метрологична лаборатория влакна PP за измерване, съответно 10лб., 20лб. и 40лб. Мериха ми ги на проектор и резултатите са следните:
10лб = 0,23мм
20лб = 0,35мм
40лб = 0,38мм
Влакната са нови и не са топени във вода. Ето една снимка как изглежда 20 либровото на проектора.

I'll make him an offer he cant refuse!!!!!!!!!!!!
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Аз пък искам да си купя,ако има откъде тазгодишно/прясно/ една ролка с тест 30лб.,зелено на цвят.
валатът не най-лошото нещо на света
Приключихме и даже мисла утре да ходаGODFATHER написа:Значи приключихте с глупостите и вече може да ходите за риба спокойно![]()
Наслука!!!

- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Лично мнение - ПП е най-доброто в ценовият си диапазон ( около 22 - 25лв. с доставката от САЩ за 100м. от оригиналното такова ) . Наистина ако го съпоставяме с по-скъпи японски брейдове то губи по точки но съпоставено с еквивалентите си - СТРЕН , Спайдър , ТЮФ и др. , еквиваленти като цена , то лично аз бих заложил на Пауър Прото .
Конкретно по темата - пич кажи за какво ще го използваш ППто и на каква въдица мислиш да го тарифаш за да имаш малко по-конкретни отговори от това дали става за нещо сравнено с друго нещо и т.н.
Конкретно по темата - пич кажи за какво ще го използваш ППто и на каква въдица мислиш да го тарифаш за да имаш малко по-конкретни отговори от това дали става за нещо сравнено с друго нещо и т.н.
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Павел Иванов
- Павел Иванов
На "око" 10 либри ПП е с дебелината на 14 либри ИГК обикновеният Г-Соу или около 0.19мм .
Павел Иванов
Павел Иванов
-
- научил се да хвърля
Няма нуждаbat.galin написа:Колега Златев, ако не ти е проблем да идеш още веднаж в тази лаборатория и да помолиш да премерят диаметъра на някой монофил или фк.
...ако не за друго, поне за да знаеш каква е грешката на този уред, щото 0.23 мм е сериозно число

Здравейте маниаци,
И аз да се изкажа за първи път в този форум...
Пробвал съм много плетеняци "Power Pro" и повярвайте ми има даже и ментаци в ebay с хубавите кутийки с дупката отстрани.
Сметнах, че Китайците няма да се мъчат да имитират най-голямата разфасовка и си поръчах това.

Е повярвайте ми няма такова влакно за цената си!
15 pounds = 6.80388555 kilograms
1500 yds = 1 371.6 meters
Цена около 100$ + доставка >=10$
http://cgi.ebay.com/Power-Pro-15-lb-150 ... 5ad3e84dcc
Четири от пет опита ми се къса около 6.5 кг.
Влакното има някакъв слой като пластмаса върху него и се постигат невероятни дистанции. След 3 интензивни риболова този слой се изтрива, но въпреки това е много здраво.
Много съм доволен и искам да Ви кажа, че пазара е залят от фалшификати.
Може и аз да съм имал късмет с покупката си, но това с което разполагам в момента 1300 метра е супер.
Много рибоадреналин на всички от сърце !
И аз да се изкажа за първи път в този форум...
Пробвал съм много плетеняци "Power Pro" и повярвайте ми има даже и ментаци в ebay с хубавите кутийки с дупката отстрани.
Сметнах, че Китайците няма да се мъчат да имитират най-голямата разфасовка и си поръчах това.

Е повярвайте ми няма такова влакно за цената си!
15 pounds = 6.80388555 kilograms
1500 yds = 1 371.6 meters
Цена около 100$ + доставка >=10$
http://cgi.ebay.com/Power-Pro-15-lb-150 ... 5ad3e84dcc
Четири от пет опита ми се къса около 6.5 кг.
Влакното има някакъв слой като пластмаса върху него и се постигат невероятни дистанции. След 3 интензивни риболова този слой се изтрива, но въпреки това е много здраво.
Много съм доволен и искам да Ви кажа, че пазара е залят от фалшификати.
Може и аз да съм имал късмет с покупката си, но това с което разполагам в момента 1300 метра е супер.
Много рибоадреналин на всички от сърце !
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Пламбони ли си,зъболекар ли си,ма как готино им го каза!
Тая тема е с цел реклама на ИКГ!
Нищо повече!
Правилата в съвременният/световен/ риболов се определят от IGFA!Тяхното правило е следното:За да бъде признат даден рекорд,се гледа параметърът на издръжливост на влакното,било то моно или брейд!Изобщо не ги е еня,колко е диаметърът на линията,важна е товаримостта!
Като пример мога да дам себе си!
Аз съм рекордьор на 10лбр. с тест 3.6кг. на Файърлайн!
Рибата се оказа 28кг.!
Та,това е рибовът баце Папарак01 ли си или си само рак,па не дай си боже-раче-седмокраче!

- Павел Иванов
Саше , зе да ми писва от дъражнието ти и обръщението към колеги ! Къде виде реклама в темата ?!? Така - имаш официално предупреждение от модератор !!! Ако не спреш да "тролиш" по темите сметай какво следва според правилата на форума 

Павел Иванов
Павел Иванов
- sandista
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Радвам се,че не писах сутринта (рано) като прочетох поста ти. Павката днес е с голямата секира
Сега .. Не знам защо се заяждаш с колегите и защо е този остър тон. Казахме,че влакното е здраво и хубаво. Спора беше за дебелината му и колко е реална тя. А при риболова на пъстърва и клен според мен той е определящ. За щука,бяла,сомове и крокодили мога и канапа от простора да използвам и на бас,че щее по-здрав от Пауър Про-то.

Сега .. Не знам защо се заяждаш с колегите и защо е този остър тон. Казахме,че влакното е здраво и хубаво. Спора беше за дебелината му и колко е реална тя. А при риболова на пъстърва и клен според мен той е определящ. За щука,бяла,сомове и крокодили мога и канапа от простора да използвам и на бас,че щее по-здрав от Пауър Про-то.
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Предупреждение!
Точно ти си този,който във всяка тема рекламираш ИКГ и Сандиниста ти приглася тук,а темата е Пауър!
Кой се оплакал от мен,за да му се извиня,а?
Нема такъв!
Немаш доводи за предупреждение,но за тебе доста се събраха!
Истината боли! 

- Павел Иванов
Саше , ето какво значи реклама :
"Днес в магазин "Никулден" пуснаха много файски воблери на Рапала ! Който иска може да си закупи такива от там лично от мен"
подпис - Сашко , тролещият с Рапала
ИГК за жалост не се предлага в БГ та да се рекламира в случаят
Пробвай да намериш обосновката за ТРОЛ по форумите и виж дали ще се познаеш
Темата сметам да се изчерпва и за това я ключвам !
"Днес в магазин "Никулден" пуснаха много файски воблери на Рапала ! Който иска може да си закупи такива от там лично от мен"
подпис - Сашко , тролещият с Рапала
ИГК за жалост не се предлага в БГ та да се рекламира в случаят

Пробвай да намериш обосновката за ТРОЛ по форумите и виж дали ще се познаеш

Темата сметам да се изчерпва и за това я ключвам !
Павел Иванов
Павел Иванов