Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Въдици и макари
naRiba.com

Форум

Tubertini data feeder
Модератор: sapuna
Tubertini data feeder
Искам да попитам за мнения за data feeder-a на Tubertini. Да пишат само хора които са го ползвали и имат впечетления от него 
Става ли за затворени водоеми, каква дистанция оптималко се постига и с каква тежест...

Става ли за затворени водоеми, каква дистанция оптималко се постига и с каква тежест...

- Don4o_62
- учете се от него
Re: Tubertini data feeder
Що не го вземеш,та да го пробваш и ние да разберем 

Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 

Отказах се да си го купя след като не го намерих в сайта на тубертини,и ми се стори не много стегнат за акцията си
ПАЗЕТЕ ЧИСТОТА НА ВОДОЕМИТЕ
фидера е перфектен по мое мнение,само дето е малко тежък- 310гр.
,ама нали е фидер и не го даржиш постоянно

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
В този ценови клас дата фидера е един от добрите.Имах такъв на 3.60 до 120 гр. Миналото лято с наго имам хванати над 30 бели мрени,2 от които почти 5 килограмови.
Пръта се държи перфектно и има много добър строй.Продадох го за да мина на нещо по-така,но честно казано съжалявам че не си го запазих като втори фидер.
Пръта се държи перфектно и има много добър строй.Продадох го за да мина на нещо по-така,но честно казано съжалявам че не си го запазих като втори фидер.

Не те знам от къде си,но във Варна го има в ,,Алати,,naskox7 написа:ще го потърся по наще магазини .. само в он-лайна магазини съм го въждал
ПАЗЕТЕ ЧИСТОТА НА ВОДОЕМИТЕ