Транспорт от Англия

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

miro_bs
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Re: Транспорт от Англия

Мнение от miro_bs »

toyo1 написа: Става въпрос за РИБАРСКИ СТОКИ (и аз в момента ВКАРВАМ КАРТОФИ ОТ ГЕРМАНИЯ и си плащам ДДС то и ми СТЪПВАТ ПОД ЦЕНАТА НА Бг картофите)??? Даите за рибарските проблеми САМО ако може.
Извиняваи колега прав си че трябва да се дават примери само с рибарски принадлежност, просто беше даден пример с дрехи, а като си се занимавал с нещо знаеш как стоят нещата.
didooo
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от didooo »

Примери много КОЛЕГИ ,но като дойде време за стягане на такъмите несе колебайте ами поръчвайте от навън.
Последен пример - отивам да си взимам мултипликатор и понеже сам разучил кое колко струва реално много се смях направих ги ''100 кила'' продавачите и си тръгнах с усмивка , неможе да ми продава мултипликатор за 1600 лв. апак в нета да е 800$ , или за 330 лв. апак реално в нета да е 120$
toyo1

Мнение от toyo1 »

didooo написа:Примери много КОЛЕГИ ,но като дойде време за стягане на такъмите несе колебайте ами поръчвайте от навън.
Последен пример - отивам да си взимам мултипликатор и понеже сам разучил кое колко струва реално много се смях направих ги ''100 кила'' продавачите и си тръгнах с усмивка , неможе да ми продава мултипликатор за 1600 лв. апак в нета да е 800$ , или за 330 лв. апак реално в нета да е 120$
Ооооооо тука ЦЕНИ ДА ИСКАШ :wink: Всеки си преценява за себе си НО АЗ ЛИЧНО (само дреболии от тука ще купувам И ТО ОТ ПЪРВА НЕОБХОДИМОСТ)
didooo
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от didooo »

Абе колега дали дане вземем да пуснем една такава тема . Ако някои иска да си купи нещо колегите които разполагат с инфо за процедурите да дават линкове и акъл. И си мисля ,че ще е една много популярна тема
Аватар
gunis
новобранец
новобранец

Мнение от gunis »

здравейте, искам да питам някой купувал ли е от този магазин, ето тук:http://www.ronhalemarine.co.uk/superbas ... _Outboards
didooo
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от didooo »

Незнам дали някой е копувал ама като гледам ако се поръча оттук двигател може да се спестят едно 500-1000-2000 лева
toyo1

Мнение от toyo1 »

didooo написа:Незнам дали някой е копувал ама като гледам ако се поръча оттук двигател може да се спестят едно 500-1000-2000 лева
Колега ОТТУКА е много РАЗТЕГЛИВО понятие.От Бг ли от Англия ли НЕЩО НЕ ТЕ РАЗБИРАМ? Аз купих от Англия Ямаха 4кс 4 такта дългия ботуш за 1800лв ДОКАРАН В КАШОН ДО ВРАТАТА МИ -СЪЩИЯ В МАГАЗИНА ТУКА тогава беше 2400лв за късия ботуш? Ако знаеш НЯКЪДЕ ОТТУКА магазин с НОРМАЛНИ ЦЕНИ казваи ТЪРСЯ Ямаха 30кс 4такта дългия ботуш или 40кс 4 такта (не е лошо да са с хидравлика и дистанционно) :wink:
toyo1

Мнение от toyo1 »

didooo написа:Абе колега дали дане вземем да пуснем една такава тема . Ако някои иска да си купи нещо колегите които разполагат с инфо за процедурите да дават линкове и акъл. И си мисля ,че ще е една много популярна тема
Няма лошо ПОНЕ ЩЕ КОМПЕНСИРАМЕ ЛИПСАТА НА МАГАЗИНА ТУКА :wink:
didooo
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от didooo »

Ама я малко бадете реалисти и обарнете вапросните 500 лева в бензин (малиииииииииииии то ще ви заболят главите от брамчене на вапросния двигател , апак колко риба може да се хване покрай тая икономия)
didooo
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от didooo »

ако мойе едно сравнение ама сами си го направете http://www.ronhalemarine.co.uk/superbas ... _Outboards и http://www.yamahapoint.com/ забележете 2,6 мотора колко е на единия сайт и колко е надругия лирата е 2.19 за тези които искат да сметнат :D
didooo
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от didooo »

излиза ,че ямаха 2,6 коня може да се купи за малко над 1000 лева а не 1600 както е тук
ники1
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от ники1 »

От мен имате още един глас в подкрепа на пазаруването от вън!
Аз до сега съм си купил няколко неща през интернет и то чак от USA и със доставката до София ми излизаха доста под нашенските цени.
Едната стока тук ми я предлагат за 280лв/бр. и доставка до 20 дни ,а аз я получих от щатите за 4 дена при цена 110лв за 2бр. -т.е. спестих си цели 450 лв.
Другата стока в Техномаркет струваше 770лв. - доставих си я от щатите за 500лв.- спестени 270лв.
И най-най- важното --стоката не е произведена за БГ а е произведена за USA. и от тук следва разлика в качеството.
Е при уредите със захранване от адаптор е проблем щото тези за америка са на 110V, но тук има достатъчно адаптори на 220V.
Но преди всичко когато човек купува нещо отвън трябва много да мнимава какво пише и какво е разбрал от чуждия сайт за да няма после сърдити.
didooo
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от didooo »

:) КОЛЕГА невярвам да се сърдиш , че си спестил 600-700 лева ей така набързо :lol:
Аватар
jorro11
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от jorro11 »

Твърдо ЗА пазаруванвто от западна Европа(в частност Англия)...много по-ниски цени за много по-качествени стоки.Говоря за риболовните за да е по темата(не че и другите не са).Двигателите там са доста по-евтини от при нас ,а втора ръка са на направо смешни цени.Който не е поръчвал само той може да е против да дава по-малко за по-високо качество.Иначе еконт за сега май е най добрия вариант за куриер от острова...
didooo
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от didooo »

На смешни цени спрямо тукашните е всичко което се продава извън България. А за втора рака нещата дане говорим
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”