Транспорт от Англия

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

toyo1

Транспорт от Англия

Мнение от toyo1 »

Здравеите колеги ,днес случаино разбрах че Еконт (куриерската фирма) има офис и в Англия и като пример -Двигател с приблизителни размери150см на50см на40см и тежащ 60кг ДОСТАВКАТА ОТ ВРАТА ДО ВРАТА е 375 ЛЕВА :wink: а не 300лири КАКТО МИ ОБЯВЯВАХА ДО СЕГА :idea: и за седмица е ДОСТАВЕН .Понеже КРИЗАТА вдигна ЦЕНИТЕ на извънбордови мотори в Ямаха с 13% ??? и в момента 30кс е на цената на 50кс ЩЕ СИ ГИ ПОРЪЧВАМЕ ОТ АНГЛИЯ (там няма криза :idea: )
VIKI_HARI
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: Транспорт от Англия

Мнение от VIKI_HARI »

Да ама отпада гаранцията само на меркури май е международна
toyo1

Мнение от toyo1 »

VIKI_HARI написа:Да ама отпада гаранцията само на меркури май е международна
Колега някои те подвежда имам Ямаха 4кс 4такт купена от Англия и е с МЕЖДУНАРОДНА ГАРАНЦИЯ (византииците се пробваха АМА КЛЕКНАХА НА КРАЯ) преди години от Канада докарах Мл55АМГ чисто нов и тука ПРЪСНА СКОРОСТИ -в Балкан Стар (нови скорости ПО ГАРАНЦИЯ)
VIKI_HARI
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от VIKI_HARI »

Ако си сигурен това е хубаво защото съм чувал всякакви истории
Младенов_78
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Младенов_78 »

Значи ако си напазарувам нещо от eBay.uk може ли да дам адрес за доставка офиса на Еконт там,и после нашата фирма да си ми го достави в БГ.
По този начин мисля че ще излезне по тънко като се използва FREE доставка в рамките на острова а после Еконта до тук.
Някой пробвал ли е така :?:
Колекционирам лампови радиоприемници
VIKI_HARI
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от VIKI_HARI »

Грешка разбрах те
VIKI_HARI
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от VIKI_HARI »

Да така става. Даже ме увериха че проверявали това което си поръчал дали съответства с поръчано от теб
toyo1

Мнение от toyo1 »

натали написа:Значи ако си напазарувам нещо от eBay.uk може ли да дам адрес за доставка офиса на Еконт там,и после нашата фирма да си ми го достави в БГ.
По този начин мисля че ще излезне по тънко като се използва FREE доставка в рамките на острова а после Еконта до тук.
Някой пробвал ли е така :?:
Ще стане защото ми направиха цена от офиса им в Лондон 275лв и от врата до врата 375лв.За по сигурно се обади в някои от офисите НО СХЕМАТА Е ДОБРА и много ще ПАДНАТ ОТ КЛОНА .
Аватар
chipi_
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от chipi_ »

Изображение
Insis
новобранец
новобранец

Мнение от Insis »

Освен Еконт има и други бг. спедиторски фирми с английски адрес.Чичо Google трябва да ги открий да има конкуренция.
Аз съм ползвал ей тоз английски сайт http://www.interparcel.com/quote/ сравняваш цените и ако ти отърва действаш.
/зарибявката е голяма,но ще изкупим "Британия" и мъжете почваме да откачаме на тема шопинг/
toyo1

Мнение от toyo1 »

Като не знаят как да ни вземат парите ТУКА ще ги вземат други (и на мене не ми се занимава НО с тия с Х3 и на горе МИ ПИСНА)Не може да купа за 1600канадски долара ДАУНРИГЕР но курс 1,23лв за долар а тука Филстар да ми обявят 3800 ЛЕВА :shock: без ДДС и да ми искат 50% капаро.Сонар от 799кан.долара за 1800лв в Бг.Понеже сме с висок СТАНДАРТ или .....В англия Ямаха 4кс 4такта е 500лири тука е над 2000лв
Младенов_78
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Младенов_78 »

По калкулатора на Еконт ми излиза доставката на една макара от Лондон до София на цена 16.50 лири.
Може ли пазаруващите по често от там да кажат това добра цена ли е.
Колекционирам лампови радиоприемници
toyo1

Мнение от toyo1 »

натали написа:По калкулатора на Еконт ми излиза доставката на една макара от Лондон до София на цена 16.50 лири.
Може ли пазаруващите по често от там да кажат това добра цена ли е.
На времето DJL ми взеха за папка с документи 90долара.Мисля че е нормална цена за макарата
didooo
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от didooo »

според мен трябва всеки да пазарува такъми и обурудване по тоя начин , и НАЙ-НАКРАЯ ДА СПРЕМ ДА ПЪЛНИМ ДЖОБОВЕТЕ НА ДЕБЕЛАЦИТЕ С ЕДНОТИПНИТЕ ДЖИПОВЕТЕ (официааааааалните вносители(измикяри) ) , дето продават двойно и тройно стоките на ''КОЛЕГИТЕ СИ''.Неможе във всички сайтове да пише едно и също като цени , а само в България да са двойни и тройни цните (та нали за това са вносители да взимат стоките с отстапки и продават на нормални цени а не двоино и тройно)
miro_bs
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от miro_bs »

didooo написа:според мен трябва всеки да пазарува такъми и обурудване по тоя начин , и НАЙ-НАКРАЯ ДА СПРЕМ ДА ПЪЛНИМ ДЖОБОВЕТЕ НА ДЕБЕЛАЦИТЕ С ЕДНОТИПНИТЕ ДЖИПОВЕТЕ (официааааааалните вносители(измикяри) ) , дето продават двойно и тройно стоките на ''КОЛЕГИТЕ СИ''.Неможе във всички сайтове да пише едно и също като цени , а само в България да са двойни и тройни цните (та нали за това са вносители да взимат стоките с отстапки и продават на нормални цени а не двоино и тройно)
Не е за всичко валидно това. Просто на Българина му прави удоволствие да търси сделки в чужбина. По този начин намалят сделките в БГ и търговците трябва да работят на по-високи надценки за да си покриват разходите.
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”