Нови извор (без снимки)

Модератори: bobopeli, sapuna

kRaikkonen
разбира нещата
разбира нещата

Нови извор (без снимки)

Мнение от kRaikkonen »

Здравейте колеги :)
Днес на Нови извор беше геройство някой да регистрира почукване :lol:
Цял ден нямах пипане на щеката.... периодично пробвах и по-навътре, но резултата беше същия.
Бяхме застанали на около 300 метра след стената.
Към 11 при нас дойде колега, който е бил на устието и там нямало почукване цял ден. Той твърди, че обходил всички колеги и при никой нямало кълване . Като гледах каква е обстановката при нас... бях склонен да му вярвам.
Водата е страшно много и може би заради това рибата никаква я нямаше.
Хубави спомени имам от есента и ако се задържи топло времето 2-3 седмици рибите може и да се поразмърдат :wink:
Изображение
Красимир Кюрпеков

Re: Нови извор (без снимки)

Мнение от Красимир Кюрпеков »

Преди две седмици беше същото . Мислех си утре да ида да го пробвам пак , ама явно дестинацията ще е друга :wink: . И на Нови извор ще му дойде времето :drinkers:
Аватар
ivcho79
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от ivcho79 »

Колеги аз пък днес бях на Тополово положението беше критично.Бях се разбрал с един колега от Асеновградската група който ми е колега и в работата та затова отидох на язовира имаше около 40-50 човека,единствените прилични риби които се извадиха бяха едно шаранче около 1,5 кг от мен и едни колеги които бяха срещу нас две малко по големи.Мисълта ми е че днес може би е имало и друг фактор който е пречил на кълването,защото дойде един колега който беше на обиколка из оня регион и каза че навсякъде положението е критично,беше обходил всички язовири наоколо и НЪЦ!!!!!!
Кльонка във ръката и напред във водата!!!
burg
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от burg »

ivcho79 написа:Мисълта ми е че днес може би е имало и друг фактор който е пречил на кълването,защото дойде един колега който беше на обиколка из оня регион и каза че навсякъде положението е критично,беше обходил всички язовири наоколо и НЪЦ!!!!!!
Според мен причината за това е много високото налягане :evil: :evil:
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”