Гьолчето до Голямо Бучино

Модератори: bobopeli, sapuna

chipsi
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: Гьолчето до Голямо Бучино

Мнение от chipsi »

AzAzEl написа:Днес ситуацията тук беше следната - от 8 (когато ние пристигнахме) до 13 часа (когато си тръгнахме) от 50 хвърлени въдици(от всички присъстващи) в язовира, на каква ли не стръв и подхранвани от каква ли не захранка, резултата е 300 кинта за арендатора и ни едно рибе за нас. Иначе условията са невероятни, по 6 лева и 6 риби на прът. Някога може да е имало пъстърва и сом (в сряда са пуснали), но днес явно заради хубавото време са излезнали някъде на разходка. За мен този водоем е вече затворен, за жалост ние сме рибите, че когато някой пусне добър излет и тичаме да се порадваме, ама ние сме си виновни. Наслука на следващите!
Колега , прав си !
И аз днес бях там с 2-ма приятели и съм дълбоко разочарован.Към обяд си тръгнахме и видях един човек до фургона , че извади една пастърва , а после към 16.00 часа се върнахме защото ни беше по път на обратно и положението не се беше променило.Направих обиколка на гйола(информационна) и потвърждавам написаното от теб(че рибите са излязли на разходка).И аз задрасквам тази локва.
Поздрави chipsi
drebens
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Re: Гьолчето до Голямо Бучино

Мнение от drebens »

Е сега се прибирам от там,резултата е аз 4 колегата 8(средно по 6),изпълнихме си нормата и кой от къде е. На цялата локва хванахме само ние.
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”